- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Iki çocuğa tek basıniza bakıyorsanız ve doğudaysanız oturup noktasına virgülüne kadar dikkat edemem kusura bakmayin... yazının tarzı degil anlatmak istediğime odaklanirsaniz sevinirim...
Tek başımayım canim 1 yasinda ve bes yasinda 2 çocuğum var yazarken aaa y harfini arayayimda ole yazayım diye uğraşamam dil bilgisi sınavında filan değilim konunun dışında gereksiz takıldığınız şeye bakın..!Doğuda olmanızla düzgün kelime yazmanızın bağlantısını anlamadım ama noktasına virgülüne dikkat etmeseniz de olur. Sadece ‘y’ harfini kullansanız yeterli oluo istior cikio sevior yazmışsınız.
eşiniz neyasker eşi olmak zordur herkes yapamaz..
Uzman çavuş demek istemiş galibaBende aynı soruyu soracaktım
Çok onurlı bir meslek konusuna katılıyorum da eşim subay ve çok gurur duyuyorum kendisiyleCok onurlu gururlu bir meslek vatana milket hayirli olsun ama tavsiye etmem ne es olarak ne sevgili
anneme dedim huylandı. doğudan gelemiyolarmış. bu gerçekten korkutucu bir meslek mi? 1 yıl Tunceli görevini tamamlamıs 4 yıl doğu görevi varmıs. Annem doğudan gelemiyolar diyor.Bu meslek hakkında bilgi verebilir misiniz sosyal hayatı var mı çatışmaya gider mi vb.
Benimde eşim asker olduktan sonra o ortama girdikten sonra çok özendim keşke bende asker olsaydım diyorum yaAsker eşiyim, erkek olsam hiç düşünmeden yapacağım bir meslek olurdu benim de. Bu çok farklı bişey anlayabileceğinizi zannetmiyorum. Aşık olduğunuz insanla evlenin o zaman savaşa da götürse gidersiniz seve seve, bunları düşünmenize de gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?