konuştuğum kişi askeri erbaş

Doğuda görev yapıyorsa her zaman herşeye hazırlıklı olmalısınız. Şahsen ben enizci eşi olarak bile zorlanıyorsam, doguda eşi görev yapan asker ve polislerimizi düşünemiyorum. Allah hepsine kolaylık versin saglık versin inşallah. Anneniz dogru söylüyor. Herkes sabırlı olamaz seviyorsanız devam edin.

Iki çocuğa tek basıniza bakıyorsanız ve doğudaysanız oturup noktasına virgülüne kadar dikkat edemem kusura bakmayin... yazının tarzı degil anlatmak istediğime odaklanirsaniz sevinirim...

Doğuda olmanızla düzgün kelime yazmanızın bağlantısını anlamadım ama noktasına virgülüne dikkat etmeseniz de olur. Sadece ‘y’ harfini kullansanız yeterli oluo istior cikio sevior yazmışsınız.

Tek başımayım canim 1 yasinda ve bes yasinda 2 çocuğum var yazarken aaa y harfini arayayimda ole yazayım diye uğraşamam dil bilgisi sınavında filan değilim konunun dışında gereksiz takıldığınız şeye bakın..!

Polis eşi olarak, asker ve polis eşi olmanın kolay olmadığını söyleyebilirim kuzucuk.
Her zaman tehlike altındalar, her zaman kelle koltukta. Kendileri ayrı, eşleri ayrı yıpranır. Ama gurur duyarız biz eşlerimiz ile her ne olursa olsun..
Vatanı koruyan herkese borçluyuz, işleri çok zor ve eşleri hep destekçi olmalı.
Yapamam diyorsan hiç bulaşma. Sabır işidir asker polis eşi olmak.
Ayakları taşa değmesin inşallah

Asker eşiyim, erkek olsam hiç düşünmeden yapacağım bir meslek olurdu benim de. Bu çok farklı bişey anlayabileceğinizi zannetmiyorum. Aşık olduğunuz insanla evlenin o zaman savaşa da götürse gidersiniz seve seve, bunları düşünmenize de gerek kalmaz.

Çatışmaya gider arayamaz konuşurken hat kesilir izne çıkar izinde ararlar gel diye tayin başka yerdeyken başka yere göreve gider 1 ay diye gider 7 ay sonra gelir geri gelir sonra bir bakmışsın psikolojisi alt üst olmuş onu düzeltmeye sürekli alttan almaya uğraşırsın düzenli bir hayatı yoktur daha sayarım da neyse
Arkadaşımın uzman eşi böyle yani özet olarak.

Ben bu yargıyı anlamıyorum ya sinirleniyorum gerçekten, evet sen evleniceksin istediğini seçersin ama sayesinde rahat yaşadığın insanları da böyle soyutlayamazsın ya, o işi o yapıyor sen değil, çatışmaya o giriyor sen değil, o seni seçebilir her günüm zor yanımda olabilir mi destek olabilir mi diye sen değil.

Hayır bi de bu ön yargı nedir asker polis olunca ya da Doğu olunca çatışmaya gider mi gibi bir soru çok absürt bence. Direk aileler şehit olur dul kalırsın diye kızlarını düşünüyor galiba kader denen şey hiç belli olmaz sonuçta evinde de olabilir çatışmadada olabilir o kötü düşünce.
Ki Doğu görevi sayesinde orda askerlik yapan çalışanlar bizleri koruyan onlardır

Evet uzman erbaş olacaktı kızlar o daha yeni tanıştımda. Tabiki yaptıkları asil bir görev ama psikolojik ilaçlar kullanan biri olarak yüreğim dayanmaz herhalde biz en iyisi arkadaş kalalım.

Bende aynı soruyu soracaktım
Uzman çavuş demek istemiş galiba Soruya gelirsek eski sevgilim uzman çavuştu izmirde egitim aldi, doguya cikti tayini ve suan bildigim kadariyla irakta. Herkesin kaldirabilecegi bir meslek degil. Yapamam diye bir dusunceniz varsa hic bulasmayin bence

Uzman o uzman
Bari gorustugunuz kisinin meslegini bilseniz tam olarak,kendisine hos bir jest olurdu.

Sorunuza gelince,meslek meslektir. Emek veriyor neticede. Sizin meslek nedir? Anneniz haniminki?

Subay eşiyim gurur duyuyorum eşimin mesleğiyle. Elbette doğu batı görevleri olacak nöbetler tutacak yeri gelecek yaşadığı sehire göre çatışmaya da gidecek. Yalnız önemli olan destek çıkabilecek bu yükü taşıyabilecek bir eşi olması.

Son düzenleme:
Benimde eşim asker olduktan sonra o ortama girdikten sonra çok özendim keşke bende asker olsaydım diyorum ya

Anneniz biraz gözünüzü korkutmaya çalışmış, rütbe sınıf göreve göre değişir her şey, örneğin bir denizciyle karacı bir değil tüm bu sorularınızın cevabını en sağlıklı görüştüğünüz bey verir onunla konuşmanız daha sağlıklı olurdu. Ama yine de, tam anlamıyla her şeyi göze alabilmelisiniz. Ben de bir asker eşiyim, "nerede ne koşulda olduğumuz önemli değil hakkariye bile koşa koşa gelirim" dediğim gün evlenmeye karar vermiştik. Ondan daha güçlü olmalı, ondan daha dik durmalısınız kolay değil bu işler..

Bir uzman çabuş var bir de yeni çıkan paralı asker var sözleşmeli er yani az bir maas aşıyorlar uzmalara göre artı bekarlardan seciliyor genelde komando görevi yapıyorlar hep daglarda anlayacagın.Uzman çavuş dogudan sonra batıya çıkabiliyor şans işi dogu da aile götürülmeyen yerler de oluyor.Benim eşim tankçı idi genelde bizimle birlikteydi.Sonr istifa etti.Ondan sonra arkadaşları hep afrine gitmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…