- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Bazen bende de oluyor keşke şunu demeseydim falan diye... kafama taktıkça boşver diyorum sürekli kendime boşuna kendimi bunaltıyorum çünkükonuştuğum şeyleri aşırı derecede takıyorum. gerçekten konuşurken hata yapıyorum bazen. ama bunları günlerce takıyorum niye burda şunu dedim niye bunu söylemedim diye. Böyle olupta atlatan var mı acaba?
Aklınıza gelen ilk şeyi söylerseniz,yani düşünmeden konusursaniz sonrasında pişman olursunuz. Konuşmadan önce akıl süzgecinden geçirirseniz, bunu söylesem yanlış olur mu,yanlış anlaşılır mıyım diye böyle bir sıkıntı da cekmezsiniz
Valla ben hiç düşünmeden konuşan insanlardanım halk dilinde patavazsız :) banane ya ne kasıcam lafa değil icraata bakmak lazım düşünmeden konuşan insandan zarar gelmez kötüsünüde iyisinide söyler kendini ele verir zaten boşverrrkonuştuğum şeyleri aşırı derecede takıyorum. gerçekten konuşurken hata yapıyorum bazen. ama bunları günlerce takıyorum niye burda şunu dedim niye bunu söylemedim diye. Böyle olup da atlatan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?