• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuya yazacak bir şey bulamadım...

illa kaynanamı peşime takıyor çünkü.... safra kaşıntısı nedir anlamadım
Hamile kadınlarda safra salgı üretiyor bu sebeple vücutlarında kaşıntı olabiliyor. Tabiki en iyi doktor bilir. Neden size güvenmiyor mu da kaynananızı gönderiyor? Çok saçma. Bence buna bir dur deyin.

Sen de çalışıyorsun? Niye nereye ne kadar para bayılacağınıza o karar veriyor?

Hem eve kocan kadar para getirip bir de tüm ev işlerini sadece sen yapıyorsun di mi? Ah ah..

Bir de bu adamdan çocuk yaptın. Ona da ahh

Ne baba olur ne eş olur bundan.

Her erkek böyle mi gerçekten? O zaman bir yerde bir hata var hanımlar.
her erkek böyle değil. bu adamda hata var. Olmamış daha. Hamile karisina bu şekilde davranan adam ilk defa duyuyorum. Yazık ki ne yazık çok yazık.

Resmen para gitcek diye odu kopmus. Ne cirkin sozler ya.Sonrada niye maddiyata bakiyorsun diyorlar.Onemli olan sevmekmismis.Benim eski hanzonun alt versiyonu.

herkese merhaba,
19 haftalık hamileyim ve 3 gündür tansiyonum normal olmasına rağmen bayılma hissi ve vücudumun her yerinde kaşıntı var iş yeri hekimim kan değerlerine baktır bi dahiliye doktoruna gidip dedi. Kendi doktoruma da msj attım oda aynı şeyi söyledi.
eşimle ikimizde çalışıyoruz 3 bucuk 4 e yakın eve maas giriyor ve ilk çocuğumuz . Aynı yerde çalısıyoruz. telefon açtım böyle böyle oldu diye oda yarın sevk al git devlet hastanesine ben her ay özele para bayılamam dedi. Tamam dedim, ama yarın işim yogun bugun işim yok izin al sende beraber gidelim dedim 2 gündür mesaide olmadığı için aksam mesai sırası ondaymış izin alırsa ayıp olurmuş... Sağlık durumu var ortada. Sadece hamileliğimi öğrenmeye beraber gittik onun dısında hep kayınvalidem ile gittim. gene annemi arıyayım onla git dedi neyse gitmicem istemiyorum suan iyim dedim gitmezsen gitme dedi. aradan 2 saat geçti aradı gevsek gevsek napıyosun falan dedi. iyi falan dedim yarın için izin al dedi alamam islerim var dedim falan sonra mayısın 10unda gidicem doktora ozaman yaptırırım dedim özeldemi yaptıracaksın dedi ben her ay bayılamam oraya para falan gene başladı.devlette kendim yaptırırım istemem senin paranı falan dedim. Kapadım teli.
sonra msj attım işte sen hastayken ben özele git diye kendim diyordum sana sen benden bunu esirgiyorsun zaten üstüne fazla dusmekle hata yapıyorum zaten senden 1 kurus para ve manevi destek hiç bişey istemiyorum. beni arama dedim.
oda sen harbi malın önde gidenisin arsızsın diye msj atmışş......
İkiniz de çalışıyorsunuz, ben para bayılamam ne demek ya... Ne hakla böyle konuşur üstelik konu sağlıkken. Bu kadar taviz vermeseydiniz keşke! Eşiniz gerçekten odunmuş!!! Ama zararın neresinden dönülse kardır, güzel bir ayarı hak ediyor bence.

Böyle biri baba olmayı hak etmiyor...hatta bir eş bile hak etmiyor ya neyse....

Ben çalışmıyorum ama hamileliğimin 9 ayı boyunca tek bir doktora gittim ve bütün tahlillerimi aynı hastanede yaptırdım. Demem o ki siz çalıltığınız halde neden bu kadar kendinizi bu konuda yıpratıyorsunuz? Para kazanıyorsunuz ve de özele para bayılamam diyen adamı takıyorsunuz.? Diyemediniz mi sanane ben para kazanıyorum ister devlette ister özelde yaptırırım diye.. Hamilelikte hep aynı doktora gitmek güvenmek için önemli.. Bi özelde bi devlette olmaz bence.. Eşinizin kabalığını ve kabahtini bebeğinize mal edip kendinizi ihmal etmeyin.. Eşinizle de bebekle ilgili hiçbir şey paylaşmayın hatasını anlayana kadar..

olaylar büyür diye çok fazla tepki vermiyorum :KK43:

büyümemesi mi kalmış ya adam size ARSIZ demiş
bu sözün ağırlığı hakkında fikriniz var mı
hala ayy ben kin tutmam ayy ben bir özüre affederim
affedin affedin bunun bir tık ötesi o ile başlayan küfür

herkese merhaba,
19 haftalık hamileyim ve 3 gündür tansiyonum normal olmasına rağmen bayılma hissi ve vücudumun her yerinde kaşıntı var iş yeri hekimim kan değerlerine baktır bi dahiliye doktoruna gidip dedi. Kendi doktoruma da msj attım oda aynı şeyi söyledi.
eşimle ikimizde çalışıyoruz 3 bucuk 4 e yakın eve maas giriyor ve ilk çocuğumuz . Aynı yerde çalısıyoruz. telefon açtım böyle böyle oldu diye oda yarın sevk al git devlet hastanesine ben her ay özele para bayılamam dedi. Tamam dedim, ama yarın işim yogun bugun işim yok izin al sende beraber gidelim dedim 2 gündür mesaide olmadığı için aksam mesai sırası ondaymış izin alırsa ayıp olurmuş... Sağlık durumu var ortada. Sadece hamileliğimi öğrenmeye beraber gittik onun dısında hep kayınvalidem ile gittim. gene annemi arıyayım onla git dedi neyse gitmicem istemiyorum suan iyim dedim gitmezsen gitme dedi. aradan 2 saat geçti aradı gevsek gevsek napıyosun falan dedi. iyi falan dedim yarın için izin al dedi alamam islerim var dedim falan sonra mayısın 10unda gidicem doktora ozaman yaptırırım dedim özeldemi yaptıracaksın dedi ben her ay bayılamam oraya para falan gene başladı.devlette kendim yaptırırım istemem senin paranı falan dedim. Kapadım teli.
sonra msj attım işte sen hastayken ben özele git diye kendim diyordum sana sen benden bunu esirgiyorsun zaten üstüne fazla dusmekle hata yapıyorum zaten senden 1 kurus para ve manevi destek hiç bişey istemiyorum. beni arama dedim.
e biraz sen abartmışsın.. gerckten uzgunum ama hasta isen bebek taşıyorsan' sen gel, beni götür , o gelmesin, sana kızdım gidicem, gitmicem yapılmaz.
kim hasta sen- kim hamile sen- gelmiyor mu? gelmiyor kendin gideceksin doktra.
bunun nazı cazı olmaz. kv ile mi digersin komşunla mı gidersin git. özele git devlete git fark etmez ama su da bir gercek sgk nız varsa normal kan tahlili için özele gitmek de fuzuli masraf. zaten dogum ve bakımı diger testler cok pahalı.
tabi senden mantıklı düşünüp evet demeni de kimse bekleyemez. hamilelik hormonlarınız zaten kafayı bir dunya yapıyor.

Paranı al ve eşine verme. Senden ve çocuğundan para esirgeyen ve beraber kazandıgınız parayı "para bayılamam" diyerek , sadece kendini söz sahibi gören adama değmez.
Hatasını anlayana kadar konuşmayın.

öncelikle bir şekilde maaş kartını elinden al. Yarın birgün iyice sahiplenir. Yada çoktan sahiplendi bile.
-

Ayıp ya bir kadına denir mi bu varya bunları okuyunca evlilikten soğuyorum rabbim yardımcın olsun :bicak:

Kaşıntınin sebebi karaciğer enzimlerinizin yükselmesi olabilir .ve bu ciddi bi sorun kizkardesimde de çıktı ihmal etmeyin lütfen.

Ben de bu özel hastane takıntısını anlamıyorum kusura bakmayın. Özel hastanenin tek artısı cumartesi öğlene kadar poliklinik hizmetine devam etmesi benim için , bu niyetle takiplerim rahat yapılır hafta içi çalıştığımdan gidemem cumartesiye randevu alırım diye özelde ameliyat oldum 3 hafta boyunca cumartesi doktor poliklinik yapmadığı için kontrole gidemedim. Eeee ne farkı kaldı özelle devletin? Al devletten randevunu beklemeden git ol muayeneni. Sanki özel hastanedeki doktor 6 yıl okuyor devletteki 6 ayda bitiriyor.

Eşin terbiyesizce konuşmuş ama sen de özel diye anlamsızca uzatmışsın.

Geçmiş olsun bu arada

herkese merhaba,
Terbiyesiz bu adamlae eslerine karsi neden hep boyleler anlamiyorum ama evdeki kadin agzina ... neyse cok snirleniyorum artkk hazmedemiyorum ne saniyolar kendini ya keske ayrilabilseydiniz ne yazikkk

Back
X