herkese merhaba,
19 haftalık hamileyim ve 3 gündür tansiyonum normal olmasına rağmen bayılma hissi ve vücudumun her yerinde kaşıntı var iş yeri hekimim kan değerlerine baktır bi dahiliye doktoruna gidip dedi. Kendi doktoruma da msj attım oda aynı şeyi söyledi.
eşimle ikimizde çalışıyoruz 3 bucuk 4 e yakın eve maas giriyor ve ilk çocuğumuz . Aynı yerde çalısıyoruz. telefon açtım böyle böyle oldu diye oda yarın sevk al git devlet hastanesine ben her ay özele para bayılamam dedi. Tamam dedim, ama yarın işim yogun bugun işim yok izin al sende beraber gidelim dedim 2 gündür mesaide olmadığı için aksam mesai sırası ondaymış izin alırsa ayıp olurmuş... Sağlık durumu var ortada. Sadece hamileliğimi öğrenmeye beraber gittik onun dısında hep kayınvalidem ile gittim. gene annemi arıyayım onla git dedi neyse gitmicem istemiyorum suan iyim dedim gitmezsen gitme dedi. aradan 2 saat geçti aradı gevsek gevsek napıyosun falan dedi. iyi falan dedim yarın için izin al dedi alamam islerim var dedim falan sonra mayısın 10unda gidicem doktora ozaman yaptırırım dedim özeldemi yaptıracaksın dedi ben her ay bayılamam oraya para falan gene başladı.devlette kendim yaptırırım istemem senin paranı falan dedim. Kapadım teli.
sonra msj attım işte sen hastayken ben özele git diye kendim diyordum sana sen benden bunu esirgiyorsun zaten üstüne fazla dusmekle hata yapıyorum zaten senden 1 kurus para ve manevi destek hiç bişey istemiyorum. beni arama dedim.
oda sen harbi malın önde gidenisin arsızsın diye msj atmışş......