• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuyu acılması gereken yere acmak

yok muhtemelen moderatörler alakasız görürse taşır konuyu, kendilerininkini taşımıyorlar ama. Kusurama bakma bu konuda son günlerde sinir oldum biraz konuna daldım böyle :) gerçi hiç bir moderatör sallamayacak yine ama olsun...işine gelene adalet...
tehlikeli sularda mı yuzuyorsun bana mı oyle geliyor:KK22:

tehlikeli sularda mı yuzuyorsun bana mı oyle geliyor:KK22:
Bdv'de biri bdv kurallarına uymayan konu açarsa konu anınnnda uçuverio ki ben de uyarmışımdır insanları burası bu konunun yeri değil diye, aynısını moderatörler yaptı, konu taşımayı bırak cevap bile vermiyorlar. Belki basit bir şey ama sinek küçük olsa da mide bulandırır lafı vardır ya öyle oldu. Adil yönetildiğini düşündüğüm platformdu, fikrim değişti o kadar :)

Size yazılan mesaja cevap vermeyip " başka yok mu " derseniz ve konunuzla ilgilenmezseniz elbette yazan olmaz.

yok muhtemelen moderatörler alakasız görürse taşır konuyu, kendilerininkini taşımıyorlar ama. Kusurama bakma bu konuda son günlerde sinir oldum biraz konuna daldım böyle :) gerçi hiç bir moderatör sallamayacak yine ama olsun...işine gelene adalet...

Merhaba,
bu bölümün yetkilileri bellidir, Margarikotin, ben ve Kazen.
İşine gelene adalet derken ne ima ediyorsunuz ? Benim bu bölümde kendime has sorunum vb üzerine konum yok, adımın geçtiği 2 konu mevcuttur, ki biri zaten BDV kurallarıyla alakalı bir metni içerir, BDV kurallarının olduğu bir topiği nereye taşıyabilirim ? Diğeriyse site Üyelerinin kullanıma sunulmuş bir topiktir.

Kazen'e ait konulardan bahsediyorsanız, onlarda üyelerin kullanımına sunulmuş konulardır. BDV'yle alakası olmayan bireysel topik açıp bizimkiler kalsın üyelerin ki taşınsın gibi bir durum söz konusu değildir.

Kaldı ki profilinize baktım konularınız var da taşınıyor mu acaba diye, 4 konunuz var, iki tanesini hukuk bölümüne avukat beye danışmak için açmışsınız, diğer 2 konunuzdan biri eski konunuzun linkini koyduğunuz bir konu ve her ikisi de BDV'de.

Ki yalnızca BDV değil, sitenin hangi bölümünde olursa olsun, konu o bölüme uygun değilse editör taşımak zorundadır site kuralları gereği.
Saygılarımla...

Back
X