- 23 Eylül 2014
- 3.881
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ben şoktayim hala.bunlar romanlar ayrica.Akrabalari zaen çingene gibi.
Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
Ya Eger ki gercekten dilendiriyosa hayir yoktur." bu adamdn hayir yok bana vazgectim ondan' diyosun yani??
Bunu diyebiliyomusn?
Ya imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadinSen evli bir adamla birliktesin .. Metressin yani .. Gerisinin de bir önemi yok benim için, senin için nasıl hala olabiliyor anlayamıyorum, anlamak da istemiyorum ..
Mide bulandırıcı ..
Ya imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadin
Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyoGerçekten öğretmensen öğrencilerine yazık,gurursuz ikinci kadın olmayı midesizliği öğretirsin sen ancak.
Evli adama benimki diyen karakter yoksunu bir insansınız.
Şayet evli olduğunu sakladıysa öğrendiğin an bırakacaktın.
Ama yok adam evde karısıyla sevişsin gelsin senle de sevişsin o kadını dilendirdiği gibi bir gün seni de metro çıkışına bırakıp el açtırsın.Nasılsa utanma duygunuz sıfır.
O roman,çingene dediğiniz kadın en azından seni bilse adamı sepetleyecek kadar onurlu,çocuğuna sahip çıkan bir kadın.Sen nesin?
Evli olduğunu bile bile kadınlara sarkan erkeklerde,evli erkeklerin ikinci kadın muamele yapmayı kabul eden kadınlarda insanları midesini bulandırıyorsunuz.
Iğrendiriyorsunuz.
Nasıl evlenicem ikna edicem diyordun al şimdi kuma alsın seni.
Evliyken karısını satıp parasını yiyen fuhuşa zorlayan o kadar pislik varken sen bu karaktersize inan hala bakalım daha neleri çıkıp neler getircek başına.
Anne babana yazık.
Insan evladının bu kadar hayırsız olacağını bile gerçekten doğurmak istemez.
Banlanırsam da banlanayım ilk defa bir konuya bu kadar sinirleniyorum.
Daha da Sert söylenmesi gerekenler de varda terbiyem müsait etmiyor.
Psikolojik sorunların var senin evli adamlasın utanmıyorsun zaten kabullenmişsin adam desen o da pişkin, bir fotoğrafla utanacağını düşünüyorsun..Hı hı bekle sen.
evli bir romanla birliktesin daha doğrusu METRESSİN çingene gibiler imam nikahlı çocuğu var karısı sevişmeyince dövüyor dilendiriyor çocuğunu dilendiriyor ve sen buraya benimki diye konu açıyorsun...Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
Valaa gercek yaa.Ama mahallesine gidip birilerine sorucam durumuGerçek olamayacak kadar saçma bir konu.
Ama gerçekse de bu kadar saf olmak senin seçimin.
Olmasaydın.
Herkeste az çok akıl var, kullansaydın az.
Bu adam ilerde beni de dover. Bana kufur ediyo sonuctaevli bir romanla birliktesin çingene gibiler imam nikahlı çocuğu var karısı sevişmeyince dövüyor dilendiriyor çocuğunu dilendiriyor ve sen buraya benimki diye konu açıyorsun...
evet tepkim
şaka gibisinBu adam ilerde beni de dover. Bana kufur ediyo sonucta
Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo
Valaa gercek yaa.Ama mahallesine gidip birilerine sorucam durumu
Ya Eger ki gercekten dilendiriyosa hayir yoktur.
Ya imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadin
Valaa gercek yaa.Ama mahallesine gidip birilerine sorucam durumu
Hic bir kadın bu kadar salak ve onursuz olamaz. Nasıl evleniyor musun kadınları sinirlendiğinde? Burada saçma sapan eglenecegine daha yararlı şeyler yapYa imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?