Konuyu cogunuz biliyo?

önce akıl sağlığı..Allah kimseyi akıldan fikirden yoksun bırakmasın amin.

" bu adamdn hayir yok bana vazgectim ondan' diyosun yani??
Bunu diyebiliyomusn?

Neden şikayet ediyorsun ki?
Senin gibi birine de böyle bir adam yakışırdı.
Tam birbirnizi ve layığınızı bulmuşsunuz.
Bu kadar cuk otururdu
Mutluluklar dilerim

Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo

evli bir romanla birliktesin daha doğrusu METRESSİN çingene gibiler imam nikahlı çocuğu var karısı sevişmeyince dövüyor dilendiriyor çocuğunu dilendiriyor ve sen buraya benimki diye konu açıyorsun...
evet tepkim

Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo

Çok iğrenç bir konumdasın ailen tarafından çevrenden duyan olsa kimse selam vermez sana cidden devam et ne diyeyim çekecek olaan sensin bu kadar körlük olmaz

25 tane konu açmışşın 24 ü erkek arkadaşım ilgisiz
şimdi konu açmışsın karısı eve dönmüş çocuk var dilendiriyor diye..hayır bayram arefesi milleti mi banlatmaya geldin hay zekası akıl havuzunun kenarında kumla oynayan bacım

Ya Eger ki gercekten dilendiriyosa hayir yoktur.

Ya imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadin

Valaa gercek yaa.Ama mahallesine gidip birilerine sorucam durumu

edep yahu adamin evli olmasi iliskine engel degilde karisni cocugunumu dilendirmesimi dokandi sana? bu durumdada kendini dusunuyorsun ilerde benide dilendirirmi diye.
cingene roman olmasi senin 2. kadin konumunu hakli gostermez, evli oldugunu bile bile beraber olmussun bide kulp bulma bari. benmki dedigine gore tencere kapak gibi bulmusunuz birbirinizi . masum yavrusuna uzuluyorum sadece.

Ya kizlar arkadas bizimle eglenmek icin ha bire konu aciyor, sayfalarca yorum yapiliyor, o da okuyup guluyordur. Ama dur ben de kusur kalmayayim..
Canim benim, "karisi beni ogrenirse evden gider" demissin ya, hemen karisiyla konusup durumu anlat, o zavallim kurtarsin kendini. Sen de SENİNKİYLE mutlu mesut yasa, tam layigini bulmussun. Allah da seni nasil biliyorsa oyle yapsin

Dedektifçilik oynamayın Allah aşkına takipmiş fotoymuş...
Gösterince başınız göğe mi erecek.
Hayır her şeyi geçtim evli çocuklu Ada'mla ne işiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…