Konuyu cogunuz biliyo?

Bence de resim şart.Acilen resim çekip olayı belgelemelisiniz.

Sonra da " kızlar çoğunuz konuyu biliyorsunuz wol 2 resimli" şeklinde başlık açmalısınız.
Bu başlığı açın ki, kendini zeki sanan bir embesil troll müsünüz yoksa sadece embesil misiniz? bilelim de ona göre yorum yapalım.

Ne yalan söylim bana da öyle geldi nedense.. arkası yarın kuşağı gibi bi bitmedi.. nasıl sinir ettim diye bize gülüyo mudur acaba aklımda deli sorular
Bir insanın bu kadar akıldan yoksun, düşünmekten aciz oldugunu düşünmek istemiyorum, fake diye düşünüyorum cevaba bile gerek yok bundan sonra konu sahibine

Sen neyin kafasindasin simdi bu durumda bu adamdan igrenmen lazim yok fotogrfmis bilmem neymis evli ve cocuklu oldugunu kabullendiysen sen daha neleri kabullenirsin

Nasıl bir gururunuz mideniz var,ne olursa olsun evli çocuklu bir adamlasın farkında mısın?
Hayır ne bekliyorsun ayrılıp seninle evlenip dilendirmesini mi?Söyle bir imam nikahıda sana kıysın!

İradeli olmak, Gururlu olmak , Kendine saygılı olmak diye durumlar var okulda öğrencilere anlatır gibi de yazdık daha ne yapalım bilemiyorum

Siz de dilenmek mi istiyorsunuz?
Ya da şiddet görmek?
Ne istiyorsunuz siz?
Arkanıza dönmeden kaçsanıza..

Baştan sona kadar konularını biliyorum hala neyi bekliyorsun anlamıyorum kendini harcamayı mı ?

Hayir bu kadar insan yazmis birde ben yazayim. Kacarak uzaklasmak icin daha neyi bekliyorsunuz?

Konu sahibi Bi de öğretmen ha
İnanamıyorum ya nasıl böyle apt.lca hareket edebilir
Yapması gereken o adamı şikayet edip o dilendirdiği kadınla çocuğu kurtarmak ama nasıl bi aşksa bu gerçekten kör olmuş göremiyor
Konu sahibi gerçekmi acaba artık inanasım gelmiyor
Pc başında hikaye yazan hayalperest olduğunu düşünüyorum
Yoksa mümkünmü bu kadar yanlışlar iğrençlikler silsilesinden sonra hala seviyorum diyen birinin var olması
Eğer gerçeksede o diplomayı nerden almış acaba bakkaldan mı ?

Öğretmen olduğu bile belli değil herkes yazar profiline öğretmen diye özgüvensizin biri işte garip. Allah çocukları düşürmesin eline bir nesil yok olur.

şimdi sen evli bir adamla birlikte olmuyorsun, nikah yok arada kadın evde yok bu tamam.
ama ikinci bir kadın oluyorsun bu iğrenç. velev ki adam git dilen demiyor. (ki kesin değil belki de o yaptırıyor bu bile ayrılmak için yeterli) ama şerefli ve merhametli bir insan çocuğunun annesini dilendirtmez. o çocuğu yaparken nasıl aklı ve bir yerleri çalışıyorsa, şimdide çalışsın efendim. çalışsın kazanıp çocuğuna ve annesine elinden geleni versin.
valla benim midem bulandı. sen daha ispat dersindesin. ne ispatı ya değer mi bırak gitsin.

Metreslere ve 2. kadınlara yakısır evet dılencılık

Hic gulecek halim yoktu sabah sabah kahkaha attim

Tek düşündüğüm ortada kalan bir çocuk..
Kim bilir nasıl büyüyecek
Nelerle mücadele etmek zorunda kalacak...
Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…