- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.517
- 108
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Bir insanın bu kadar akıldan yoksun, düşünmekten aciz oldugunu düşünmek istemiyorum, fake diye düşünüyorum cevaba bile gerek yok bundan sonra konu sahibineNe yalan söylim bana da öyle geldi nedense.. arkası yarın kuşağı gibi bi bitmedi.. nasıl sinir ettim diye bize gülüyo mudur acabaaklımda deli sorular
Yaa atcam fotoyu önune zaten kadini cidden dilendiriyosa okadar dustuyse utancindan bakamaz yuzume bidaha
Ne işiniz var böyle insanlarla çok mu aradınız? Peşine düşmeyi bırakıp mantıklı her insan gibi görüşmeyi kesin. İkinci kadın konumundan kurtulun. Tabi biraz haysiyet ve şerefiniz varsa!
Baştan sona kadar konularını biliyorum hala neyi bekliyorsun anlamıyorum kendini harcamayı mı ?Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
Öğretmen olduğu bile belli değil herkes yazar profiline öğretmen diye özgüvensizin biri işte garip. Allah çocukları düşürmesin eline bir nesil yok olur.Bir de öğretmen olunca insan biraz daha derli toplu yaşamaya gayret ediyor.
Varsa hayatındaki olağan dalgaları bile belli etmemeye gayret edersin.
Öğrenci veli çevrem var diye.
Ama sizdeki pervasizlik beni benden aldı.
Hadi kendinin umrunda değil, bi duyulduğunu düşünsene. .
Hic gulecek halim yoktu sabah sabah kahkaha attimKopamıyosan en azından çaba göster, bak adamın karısı çocuğu haldir haldir dilenip adama bakıyo, sen de bence bi köşe belirle, artık kolunu mu kırarsın bacağını mı bilemem, kredi bile çekmedin adama, bu adam seni napsın, düşününce, ya satar bu tip erkekler karıları ya dilendirir. Karısı zaten dileniyor, seni napsın bu adam? Şaka mı olm böyle konu olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?