- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Valla bende bilmediğim için döndüm konularına baktım.Şoklardayım şuan bir kadın nasıl böyle olabilir.Ama sıkıntı yok ataması yapılmamış galiba bu herif bu bayanı da su veya gül sattırır gül gibi geçinir giderler bu kafaylaa hala birde evli barklı çocuklu adama benimki demiş durmuşşş ayy sinirlerim zıpladı resmen daha neler duyacağız.Başlıkta "konuyu çoğunuz biliyooo"diye yazmışsın ya..hay bilmez olaydım dedim!
Hicmi aklın yok senin acaba?Ne işin olur evli barklı adamla?ne işin olur dilencilik yaptıran adamla?adam şerefsizin önde gideni..kafayı mı yedin sen?
Yok ya bu fake olmalı. Bir kadın bu kadar da aşağılamamalı kendini..
Yuhhhh diyorum. 3 ay once adamin evli oldugunu kadinla ayni evde yasadigini amaaaaaaaa ayri ayri uyuduklarini ogrenmisssss :) devaminda sevgilim ilgosiz diye birsuru konu acmis.. bir ay oncede sevgilim onun icin kredi cekmemi istiyor demis....
Senin hic serefin haysiyetin yok mu ya. Milletin kocasina sevgilim diye bahsediyorsun...
Igrendim sendenn
Allah islah etsin
Konu sahibi bu kafayla giderse daha çok onun olmayan adamlara benimki der..ya inşallah konu fake tir..inan hemcinsi olmaktan utanç duydum konu sahibi ile..Valla bende bilmediğim için döndüm konularına baktım.Şoklardayım şuan bir kadın nasıl böyle olabilir.Ama sıkıntı yok ataması yapılmamış galiba bu herif bu bayanı da su veya gül sattırır gül gibi geçinir giderler bu kafaylaa hala birde evli barklı çocuklu adama benimki demiş durmuşşş ayy sinirlerim zıpladı resmen daha neler duyacağız.
Yani kesinlikle yazdıklarınızda haklısınız bence hangi makina daha iyi fotograf çeker onla ilgili bilgi vermemizi istiyorSayfalarca insanlar size ne kadar hatalı olduğunuzu, yolunuzun yanlış olduğunu, hatta bu adi adamı dini nikahlı eşini ve çocuğunu dilendirdiği için şikayet etmeniz gerektiğini söylemişler. Sizi sabırla yanlış yoldan döndürmeye çalışmışlar. Ama siz (ki bir kaçında şahsınıza hakaret edildiği halde) tüm bu yazılanları alıntı yapıp sadece "fotoğrafını çekicem, önüne atıcam" ifadesinden başka bir şey yazmamışsınız.
Konunuz zerre umurumda değil. Ben cidden sizin nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu merak ettim.
Yaa kopamiyom bisey var ayrilamiyom.ama bu sefer tum cevresiyle konuscam gostericem fotoyu ve bitcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?