peki selçukluda nil hanım kendisi giriyor mu doğuma yoksa nöbetçi doktor mu giriyor? bi de ali acar hangi hastanede görev yapıyor sanırım meram tıp da çalışıyor özlede çalıştığı hastane var mı arkadaşlar? bu arada hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin allah. ceygül sende hayırlsıyla yakın zamanda yeni bebeğine kavuşursun inşallah
ayy konya dedinizde konunuzla alaklı değil ama kızlar dün kardeşimi konyaya askere gönderdikk konyayı görünce sölemden geçemedimmmm
ben hamileliğim boyunca nil hanıma gittim hiçte sert bir tavrını görmedim..hatta hamilelğimden öncede gittim bir sıkıntı yaşamadım....güler hanıma 1 kere mecburiyetten gimiştim yani nil hanım şehir dışındaymış ve benim sancım vardı 9 haftalık hamileydim..mecbur güler hanıma gittik ve bende kist vardı hemen ameliyata alalım seni dedi...
eşimde hamile birisini siz nasıl açık ameliyat edeceksinizki diyince bu sefer bizi tıpa sevk etmek sitedi...
bizde nil hanıla görüşmeden gitmek istemedki..bir kaç gün sonra nil hanıma gittim kisti takip edelim ameliyata gerek yok dedi ve benim kist 1 ay sonra kendiliğinden yok oldu...
hamilelğim boyuncada çok iyi takip etti..herşeyi sorabiliyorudum bıkmadan ceveplıyordu hepsini...
hatta bir kaç kez cebinde de aradım o zamanda çok iyi davrandı bana...ama malesef doğumum nil hanımda olmadı erken doğum yaptığım için başkette oldu doğumum...
doğumdan 2 ay sonra nil hanıma teşekküe gittim çünkü hamileyken bana 4 doz ciğer geliştirici iğne varmişti onalrın sayesinde kızlarım 3 gün yoğun bakımda kalıp çıktılar..
herkesin görüşü farklıdır ama ben nil hanımı çok seviyorum ve çok beğeniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?