canım senin ne kadarlık oldu bebek
yarın randevun vardı değilmi nil deee
kararını yaz banada bende pzt. randevuma gitcem nile diğer haftada
mehmet beye sonra karar vercem ama büyük ihtimalle farabi olcak gibi
başkent hastanesi emel hanıma gidiyorum memnunumhaftaya günüm dolacak size doğum sonrası bilgi veririm başkent hastanesinde nöbetçi doktor giriyor doğuma eğer sorunlu hamileliğiniz varsa kendi doktorunuzdan başkasının girmemesi iyi:97: ama sezeryan olursa zaten kendi doktorunuz yapıyor dediğim gibi doğum sonrası ücrete kadar yazarım kızlar
nil hanımdan geldim az önce, gayet güzel ilgilendi konuştuk korktuğum gibi sert değildi. sanırım nil hanımda devam edicem neticede tecrübe olarak mehmet beyden daha eski ama hala net kararım yok offff ne dert allahım kararsızlık.
canım daha öncede yazmıstım hatırlarsn fatma hanım cok ıyı cok tecrubelı bır doktor ve sabırlı cunku ben okadar soru sorardım ona gıderken usanmadan cevap verırdı....ben memnundum ama 14haftamda degıstırdım cunku hastane hem evıme cok sapaydı hemde hastaneyı sevmedıgımden..memnunsan bırakma derım....ben başkente gidiyordum.ayla hanımdan memnun kalmadım.sonra ceylan hanıma gittim eğer doğuma nöbet usulü giriyor olmasaydı ona gidebilirdim.bir de genetik testlerde çok ısrarcılar.ne olduğunu anlatmadan ikili yaptılar.ilk gebeliğim ne bileyim.sonra da sonuca göre istememe rağmen illa şuraya git buraya git diye ısrar ediyorlar.bu biraz işkillendiriyor insanı.neyse ben hemşire bir kaç arkadaşıma sordum biri yanında çalışmışt fatma hanımını.mevlana hast. fatma çetinere gittim hafta sonu ilgisi güzel.konuşması yorgunluğuna rağmen samimi idi.ilaçlarımı nasıl kullanacağımı dahi anlattı kaç aydır başkente gidiyorum iki doktorda söylememişti.hayırlısı olsun.inşallah herşey yolunda gider.çok pimpirikli oldukça sıkıntı çok oluyo galiba
nerelerdesiniz kızlar, ben nezleyim bikaç gündür giremedim siteye, 2 gündür kimse de uğramamış herkes doktorunda karar kılmış galiba, aslında bi de doğum yapanların tavsiyelerini alabilseydik çok iyi olacaktı dimi??
geçmiiş olsun canım ben yoktum 2 gündür evde giremedim o yüzden
sanırım cerrahisinden dolayı bende nilde yapıcam doğumu çünkü kime sorduysam memnunlar hemen kalktık sonrasındada bir prblem olmadı diyorlar tekrar farabiye gidipte kafamı karıştırmıycam selçukluda karar verdim ben
yoyecim mrb asılama topiginde htırlyorum seni ben tüp bebekle hamıle kalım oglum suan 8 aylık tedavılerımıde dogumumu da METİN CAPAR yaptırdı drumdan cok memnunum siddetle tavsıye ederim...rısklı bır hamılelık gecırdım 4 ay boyunca yattım ama drum gebelıgımın basımdan bu yana cok buyuk bır tıtızlıkle takıp ettı 23.haftada 120 yı bulan sancılarla hastaneye yatırıldım ve sonrakı 4 ay boyunca gece gunduz demeden her aradıgımda sorularımı yanıtsız bırakmadı yerı geldı kendısı aradı durumumu sormak ıcın suan oglum kucagımdaysa once allah sonra metin hocamın sayesınde.darısı hayırlısıyla sızerın basına olsun ıns.saglıkla kavusun cennet kokulu meleklerınize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?