mehmet colakoglu nasıl_normal doğumda bilen varmı
arkadaşlar bu farabi hastanesi yeni açılan bi hastane mi tam hatırlamıyorum ama duyduğuma göre orda doğumasadece nöbetçi doktor giriyormuş tam bi bilgim yok henüz ama öyle söylenmişti ??
valla gece nasıldır bilmiyorum ama gündüz dogum yapacaklar kendı doktorlarını beklıyorlardı yanımda iki kişi vardı bırı suna hanımın (normal)digerı mehmet beyın(sezeryan) ıkısınıde kendılerı gelıp kontrol edıyorlardı
anladım artık detayları gidince öğrenmeye çalışıcam, farabiye kontrole ve doğuma giden başka arkadaşlar var mı? hastane hakkında biraz daha bilgi alsak?
valla bugün biraz rica minnet 17 sine randevu alabildim nil hanıma yoksa 28 ine veriyolardı randevuyu, farabide bi tanıdık çalışıyomuş o da mehmet karabacaktan memnun herkes demiş şu doğum olayını da bi araştırıcam bakalım hadi hayırlısı
normalde nil hanıma gidiyordum farabideki mehmet beyi duydum bide ona gidicem yarın randevum var size gözlemlerimi yazarım
evet doğru mehmet bardakçı farabideki doktorun adı, merakla iki doktorla ilgili yorumlarını bekliyorum canım, allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin
merhaba canm dün dr gittim farabiye ben kesinlikle mehmet bardakçı diyorum çok güleryüzlü beyefendi sorularını çok güzel dinliyor ve cevaplıyor çok yoğun da değil hastane uzak olduğu için sanırım hastane olarakta farabi çok güzel temiz yeni bnm çok hoşuma gitti dr yanındaki hemşire bile canım lı cicimli konuşuyor üstelik yenidoğan yoğun bakım var hastanede ve olası bir durum olursa sıfır ücret (ssk) biz ssk lı olunca onu sorduk sadece cerrahisi nasıl dr. onu bilmiyorum doğum yapan birine sormamız lazım bnm sezeryan olunca tek aklıma takılan nokta orası inşlh olumsuz bişey duymazsam ben orada devam etmeyi düşünüyorum
ben farabide çalışan yakınımdan öğrenmeye çalışırım cerrahide memnunlarmı falan diye ama tabi bi hastasından öğrenmek gibi olmaz, ama ilgisinden herkes çok memnunmuş. peki nil hanıma ne kadar gitmiştin neden nil hanımdan vazgeçtin , yaklaşımı teşhisleri falan mı rahatsız etti ?
5-6 aydır gidiyorum nil hanıma aslında o da iyi de çok yoğun olduğu için baştan savma gibi oluyor bazen yani çok acil işi varmış bizden sonra çıkacakmış gibi hissettiriyor hemn çıkıyoruz sorarsak söylüyor ama cerrahisinden herkes memnun bilmiyorum yaaaa eşimde mehmet bey daha genç nil hanım daha tecrübeli diyor doğum için iyice kafam karıştı:26:
ya bu konyada başka doktor yok mu...sadece 2-3 doktorun üzerinde geçmiş muhabbet
arkadaşlar bu farabi hastanesi yeni açılan bi hastane mi tam hatırlamıyorum ama duyduğuma göre orda doğumasadece nöbetçi doktor giriyormuş tam bi bilgim yok henüz ama öyle söylenmişti ??
canım banada lazımda o yüzden dedim...bu konuştuğunuz doktorların hiç birinden memnun kalamadım ben...en son tıptaki hüseyin görkemli kaldı...birde ona gidecem bakalım...malum çok fazla kişi yok, bizim de gidebileceğimiz doktor sayısı belli gittiğimiz doktorlar hakkında konuşabiliyoruz. Sizin varsa tavsiyelerinizbekleriz
artık çok fazla vaktim kalmadığı için bana önerilen iki doktora gidiyorum bu hafta sonra bi terslik çıkmazsa devam edicem inşallah, nihayetinde dileğim allah bana ve tüm bebek bekleyen anne adaylarına yardımcı olsun hakkımızda en hayırlsını nasip etsin. tavsiyelerimizle birbirimize yol göstermeye çalışıyoruz inşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?