Konya daki Hamileler :)

Biz de cok sevdik insallah hayirli olur her açıdan

Ahmet bey cidden çok değerli bir hoca ama hastane malesef soyguncu

Ha tamam canım o zaman

Ben iyiyim çok şükür ama mide Yanmalarim ve kramplarim başladı süt içerken iyiydi iki gündür icmiyorum hemen fark ettirdi senin nasıl gidiyor Afilim92
Benim de dun dr kontrolum vardi seker yuklemesi filan yapildi .Zaman zaman sikayetlerim oluyor genel olarak iyiyim canim. Kaçıncı haftandaydin ?

Merhaba canlar bende yeniyim burda ve yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. bundan 3 sene evvel Selçuklu hastanesi de çok beğenilen güler hanıma gittim ve kalpsiz bir kadın ayrıca çok yoğun ve odada 3 4 kişi olıyordu çok rahatsız oşmuştum. 12 haftamda kanamam olmuştu ve korkarak ağlayarak gittim yanına birşey yok çocuk yerleşiyor dedi ve bana progestan iğne yazdı üç kere sordum düşük tehlikesi var mı diye hayır dedi. otobüs ile şehir dışına gideceğimi söyledim bir sakıncası var mı dedim hayır gidebilirsin dedi ve olan denizli de oldu 3 ped dolusu taştı kanamam 2 hafta sonra tekrar aynı şekilde yoğunlukta kanamam olmuştu. çok kötü günler geçirdim. zor geldim konya ya. doktoru değiştirdim rengin hanıma gittim evet güler yüzlü biri ama yinede bilgi vermiyor ve 26. haftamda yine kanamam oldu aynı şekilde. yatmaya ve iğnelere devam. 35. haftamda hafif ateşle gittim yine rengin hanıma nst ye girdim ve yatış verdi serum taktılar ve 30 dk sonra suyum geldi. kızımın kalp atışları çok yüksek olduğu için ve prematüre diye geçtiği için sezeryana aldılar beni. yine ameliyat odasında çok iyidi güldük şakalaştık hatta ama çok kes uyardım yalvardım belimden iğne yapmayın diye yine de yaptılar ve o gün bugün belimin ağrısından duramıyorum. hem belimden hem narkoz bilimcin yerinde değildi sezeryan esnasında dikişlerde uyandım. o kadar para verdiğime yandım birde her gece bel ağrısından. bu Selçuklu hastanesin de ki tecrübelerim.

gelelim akademi hastanesin de şükran doğru ya. ona da gittim ve berbat bir kadın. suyumun az olduğunu bebeğin gelişimin 2 hafta geride olduğunu söylemişti ve inanmadım. sonra sedyeye şimdi anca sığıyorsun 40. hafta da düşünebiliyor musun dedi. ben şok. bana diyet önerdi ekmeği kes yumurta vs vs. çok yıkıldım ve kınadım. şükran doğru birdaha asla.

şuan yine hamileyim 5. haftamda ve devlet hastanelere denicem. dr. ali kemal belviranli hastanesinde dr. melek bilge ye gittim ilgisiz bir kadın hastane güzel ama doktoru beğenmedim orda dr. zehra bebek varmış birde ona gideceğim. araştırma da ümmügülsüm esenkaya varmış yarın ona gideceğim bakalım. denicem kızlar çünkü boşuna para vermek istemiyorum.

Seçil kahveciyi öneririm canım. Şu an kızılayda ama medovaya geçecek

Cok kotu tecrubeler edinmissin canim insallah bu kez icine sinen bir dr bulursun .Ben Medova Fuat beyle devam ediyorum.Cok memnunum .Size hakettiginiz zamani ayiriyor ve telefonla ulaşabiliyorsunuz 7×24 en sevdigim yonu bu .Ben israrla hocam dogum yaza denk geliyor izinde olursaniz dedim .Tatil planini hastalarin yogunluguna gore yaptığını ve benim dogum yapacagim ay çalışıyor olacağını soyledi .Cok sukur rahatladim .Ben de Buyuksehir de Ayise hanım, medline da tulin hanimi denedim .Ama icime sinmedi .Uzun sure Tulin hanimla devam ettik .Hala seviyorum kendisini. Ancak hastane şartlarından dolayi degistirdim .Yenidogan yogun bakımı bile yoktu .
Seçil kahveciyi öneririm canım. Şu an kızılayda ama medovaya geçecek
Bebeğim olmadığı donemde muayene icin gittim .Cok ilgiliydi ancak isin ticari yönü agir bastığı icin normal yoldan asla çocuğun olmaz dedi .Sonuc 2 ay icinde hamile kaldim cok şükür.

eşim erkek istemediği için gidemiyorum fuat beyi de çok duydum bakalım kısmet =)

eşim erkek istemediği için gidemiyorum fuat beyi de çok duydum bakalım kısmet =)
Ben de istemiyordum ama cok yanlis düşünmüşüm. Erkek dr lar daha ilgili .Bayan kadin dogumcular hep kaprisli su ana kadar 5 6 dr gördüm.

Ben de istemiyordum ama cok yanlis düşünmüşüm. Erkek dr lar daha ilgili .Bayan kadin dogumcular hep kaprisli su ana kadar 5 6 dr gördüm.

Fuat bey de dolu sanırım randevuları geç mi veriyor online baktım hep dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…