Canım merhaba bende seni merak ediyordum iyi olmana sevindim.bende salı günü gittim hastaneye banada 28 milim olmuş dedi dikkat et ağır kaldırma koşma dedi bide progestan verdi alttan iki tane sende kullandın mi onu çok endiseliyim bide yatmaya hiç fırsatım yok o yüzden baya korktumCanım bende iki hafta sonra gideceğim inşallah. Malesef bulunduğum ilçede kadın doğumcu bile yok. Ki doğum yapsam ne yapacam bilemiyorum. Burda hastanede dogum yapaninihic duymadim. Doktor ve hastane çok iyi 20 haftadan sonra yenidoğan ünitesi bebek aliyor diye biliyorum. Dogumumu da orda yaak isitiyorum allahin izniyle. Cunku dogumu ekibide iyi gercekten. Arada bazi ebe ve hemsireler sikinti cikara biliyor. O sa her hastane de oluyor. Rahim ağzı boyun 33 mm den 27 düşmüş tu hatta dikişler 3 cm açılmıştı. Ama rabbime bin şükür 1 hafta sonra gittiğimde tekrar 33 mm olmuştu. Burda da kimim kimsem yok. Eşimden sonra bakanım yok. Olursa da allah yardım eder inşallah
Canım senin de baya düşmüş. Bende seni merak ediyordum. Baya oldu buraya yazmayali. Ben gebeliğin başından itibaren fitil kullanıyorum. Rahmi kalinlastiriyor. Sakin korkma. Ben günde 3 tane kullanıyorum. Birde iğnesini kullanıyorum haftada bir. Yatınca da kalçamin altına yastık koyuyoru. Tavsiye ederim sana da. Çalışıyor musun sen.Canım merhaba bende seni merak ediyordum iyi olmana sevindim.bende salı günü gittim hastaneye banada 28 milim olmuş dedi dikkat et ağır kaldırma koşma dedi bide progestan verdi alttan iki tane sende kullandın mi onu çok endiseliyim bide yatmaya hiç fırsatım yok o yüzden baya korktum
Hayırlı olsun canım kaç haftalikliksinmerhaba kızlar ben de konyadayım
bat bekliyorum hayırlısıyla
Canım birde akintin falan nasıl?Canım merhaba bende seni merak ediyordum iyi olmana sevindim.bende salı günü gittim hastaneye banada 28 milim olmuş dedi dikkat et ağır kaldırma koşma dedi bide progestan verdi alttan iki tane sende kullandın mi onu çok endiseliyim bide yatmaya hiç fırsatım yok o yüzden baya korktum
Hayırlı olsun canım kaç haftalikliksin
Bende Konyadayım kızlar. 6+4’deyim
Kızılayda Seçil Kahveci canımhangi doktora gidiyorsun canım
Kızılayda Seçil Kahveci canım
Allah razı olsun canım. İnfertilite uzmanı. Önce medicanadaydı şimdi kızılaya geçti. Mayısta da medovaya geçiyor. Kızılay eski garajın orda canımhayırlı olsun Canım. riskli gebelere mi bakıyor sibel hanım. kızılay nerede
tamam canım teşekkür ederim =) sen medova ya gidecek misin ona devamAllah razı olsun canım. İnfertilite uzmanı. Önce medicanadaydı şimdi kızılaya geçti. Mayısta da medovaya geçiyor. Kızılay eski garajın orda canım
Aynen canım. Asla başka doktora gitmem. Evlendim evleneli başkasının kapısını çalmadım. Fizana da gitse peşinden gidecem :)))) Medova evimin yakınında, benim için daha iyi oldu :)tamam canım teşekkür ederim =) sen medova ya gidecek misin ona devam
=) hayırlısı olsun canımAynen canım. Asla başka doktora gitmem. Evlendim evleneli başkasının kapısını çalmadım. Fizana da gitse peşinden gidecem :)))) Medova evimin yakınında, benim için daha iyi oldu :)
Aynen canım hayırlısı. Sen kaç haftalıksın=) hayırlısı olsun canım
ben 5+6 dayım yeniyim bende =)Aynen canım hayırlısı. Sen kaç haftalıksın
Öğretmenim ben canım ama raporluyum bayadir .gece yatmadan 2 tane koy dedi akintim var biraz normalde de vardı zaten şimdi biraz daha arttı.bide sabah tuvalette az bişey o ilaçtan geliyor sende nasıl oluyorCanım senin de baya düşmüş. Bende seni merak ediyordum. Baya oldu buraya yazmayali. Ben gebeliğin başından itibaren fitil kullanıyorum. Rahmi kalinlastiriyor. Sakin korkma. Ben günde 3 tane kullanıyorum. Birde iğnesini kullanıyorum haftada bir. Yatınca da kalçamin altına yastık koyuyoru. Tavsiye ederim sana da. Çalışıyor musun sen.
Bende yeni sayılırım canım :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahben 5+6 dayım yeniyim bende =)
Senin durumun daha kritikmis canim bizim buradaki hastane vakitli dogum olursa hic korkmuyorum ilgi alaka cok guzel ama riskli gebelik ve erken dogumla ilgili bilgide imkan da yok malesef. Esiminde benimde ailemle ayni yerdeyiz cok sukur bir hafta kaynanam geliyor bir hafta annemgil geliyor ben surekli yatiyorum. 8 sene sonra olunca cok ilgililer sagolsunlar. Rabbim koruyacak canim hep yatsakta nasipte yoksa olmuyor. Rabbim yardimcimiz olsun haftan cok guzel ama benim ilk hedefim 28 insallah daha ilerleride görürüz saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza aliriz.Canım bende iki hafta sonra gideceğim inşallah. Malesef bulunduğum ilçede kadın doğumcu bile yok. Ki doğum yapsam ne yapacam bilemiyorum. Burda hastanede dogum yapaninihic duymadim. Doktor ve hastane çok iyi 20 haftadan sonra yenidoğan ünitesi bebek aliyor diye biliyorum. Dogumumu da orda yaak isitiyorum allahin izniyle. Cunku dogumu ekibide iyi gercekten. Arada bazi ebe ve hemsireler sikinti cikara biliyor. O sa her hastane de oluyor. Rahim ağzı boyun 33 mm den 27 düşmüş tu hatta dikişler 3 cm açılmıştı. Ama rabbime bin şükür 1 hafta sonra gittiğimde tekrar 33 mm olmuştu. Burda da kimim kimsem yok. Eşimden sonra bakanım yok. Olursa da allah yardım eder inşallah
Bende kullaniyorum canim ilk gunden itibaren evet o ilacin akintisi cok oluyor ama gebelikte akinti zaten oluyormus ben her muayene sirasinda belirtiyorum rengi farkli ve kokulu degilse gayet normal diyor doktorumuz.Öğretmenim ben canım ama raporluyum bayadir .gece yatmadan 2 tane koy dedi akintim var biraz normalde de vardı zaten şimdi biraz daha arttı.bide sabah tuvalette az bişey o ilaçtan geliyor sende nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?