Canim ilk basta randevu zor oluyor 15 20 gun sonraya ancak bulunuyor ama duzenli devam edince dr dan cikar cikmaz danismadan randevu aliyorum sorun olmuyor .Fuat bey de dolu sanırım randevuları geç mi veriyor online baktım hep dolu
Canim ilk basta randevu zor oluyor 15 20 gun sonraya ancak bulunuyor ama duzenli devam edince dr dan cikar cikmaz danismadan randevu aliyorum sorun olmuyor .
Canım riskli gebelikmissin boşver sen diğer doktorları hemen Sibel hanıma git o da perinatolog ve çok ilgili bende ona gidiyorum çok memnunum geç kalma benceMerhaba arkadaslar bende konyalim konya nin ilcesinde oturuyorum tüp bebekle hamile kalabiliyorum ilk gebeligim ikizdi erken dogumla kaybettim oyuzden bu gebeligim riskli geciyor rahim agzi dikisi yapilacakti baskentte emel hanima gittim bu seferde dikis yapmayalim tek gebelikmis ilaclarla destekleyelim eger bu seferde erken dogarsa ucüncüye dikis atariz dedi. Ben o ilaclari ilk gebeligimdede kullanmistim zaten koruyacak olsa bebeklerimi korurdu. 12. Haftama kadar kanamali gecti gebeligim ikili test yapalim eger sonucun temiz gelirse dikis atariz belki ama guzel gelmezse zaten dikise bile gerek yok dedi. Aglayarak eve geldim okadar soguk okadar ilgisizdi ki agzindan cikan bir tek guzel cumleye muhtacken hep olumsuz seyler soyledi. Ikinci olarak tip fakultesindeki kazim beye gittim bizim buradaki hastanede 300 lira ayrintili ultrason doktorumuz hem profosor hemde ucret almazlar isterseniz konyada yaptirin dedi gittim 120 lira muayene ucreti verip kazim beyin odasina girdim bes kadin ayni odada hepimiz diger gebenin gobegine bakiyoruz önümuzde muayene oluyor sira bana geldi detayli bakilacak esim gelebilir mi diye sordum hayir es almiyoruz dediler biraz inceledi bu bayanin esini cagirin iceri dedi birsey mi var dedim söylemedi esim iceri girdi bebegin bagirsaklarinda parlama var amniyosentez yapalim 210 lira bebekte zeka geriligi olabilir ama amniyosentez sirasinda bebegin kalbi durabilir derken ben bayilmism 8 sene sonra hamile kalmisim umutlarla bekliyorum sok geciriyor birazdan kendine gelir diyip odadan cikip gitmis esim ilgilenmis benimle kendime geldigimde git sunlari yaptir gel ultrasona devam edelim yarim kaldi dedi benim dikisim oldugu icin yürümem yasak kan vermeye bir bloga yürudum kardiyolojiye baska bir bloga doktor izne cikacak sira yok ne zamn gelir belli degil ama 180 lira verirseniz hemen yardimci oluruz dediler benim yurümekten agrim ve kanamam basladi kazim beye tekrar gittim durumu belirttim bekle dediler yarim saat daha kapida bekledim iceri girdigimde yapilacak birsey yok agrin kesilmezse bugun dogum yapabilirsin dedi randevu saatim 9.30 ben 15.30 anca muayene olabildim oyuzden kesinlike bu iki doktoru tavsiye etmiyorum birde beni ilcenizde tavsiye edin herkese diye birsuru kart verdi elimize doktor her ne kadar bilgili olsada hastaya davranis sekli konusmasi düzgün olmadigi surece bence tam doktor olamamistir.
Merhaba arkadaslar bende konyalim konya nin ilcesinde oturuyorum tüp bebekle hamile kalabiliyorum ilk gebeligim ikizdi erken dogumla kaybettim oyuzden bu gebeligim riskli geciyor rahim agzi dikisi yapilacakti baskentte emel hanima gittim bu seferde dikis yapmayalim tek gebelikmis ilaclarla destekleyelim eger bu seferde erken dogarsa ucüncüye dikis atariz dedi. Ben o ilaclari ilk gebeligimdede kullanmistim zaten koruyacak olsa bebeklerimi korurdu. 12. Haftama kadar kanamali gecti gebeligim ikili test yapalim eger sonucun temiz gelirse dikis atariz belki ama guzel gelmezse zaten dikise bile gerek yok dedi. Aglayarak eve geldim okadar soguk okadar ilgisizdi ki agzindan cikan bir tek guzel cumleye muhtacken hep olumsuz seyler soyledi. Ikinci olarak tip fakultesindeki kazim beye gittim bizim buradaki hastanede 300 lira ayrintili ultrason doktorumuz hem profosor hemde ucret almazlar isterseniz konyada yaptirin dedi gittim 120 lira muayene ucreti verip kazim beyin odasina girdim bes kadin ayni odada hepimiz diger gebenin gobegine bakiyoruz önümuzde muayene oluyor sira bana geldi detayli bakilacak esim gelebilir mi diye sordum hayir es almiyoruz dediler biraz inceledi bu bayanin esini cagirin iceri dedi birsey mi var dedim söylemedi esim iceri girdi bebegin bagirsaklarinda parlama var amniyosentez yapalim 210 lira bebekte zeka geriligi olabilir ama amniyosentez sirasinda bebegin kalbi durabilir derken ben bayilmism 8 sene sonra hamile kalmisim umutlarla bekliyorum sok geciriyor birazdan kendine gelir diyip odadan cikip gitmis esim ilgilenmis benimle kendime geldigimde git sunlari yaptir gel ultrasona devam edelim yarim kaldi dedi benim dikisim oldugu icin yürümem yasak kan vermeye bir bloga yürudum kardiyolojiye baska bir bloga doktor izne cikacak sira yok ne zamn gelir belli degil ama 180 lira verirseniz hemen yardimci oluruz dediler benim yurümekten agrim ve kanamam basladi kazim beye tekrar gittim durumu belirttim bekle dediler yarim saat daha kapida bekledim iceri girdigimde yapilacak birsey yok agrin kesilmezse bugun dogum yapabilirsin dedi randevu saatim 9.30 ben 15.30 anca muayene olabildim oyuzden kesinlike bu iki doktoru tavsiye etmiyorum birde beni ilcenizde tavsiye edin herkese diye birsuru kart verdi elimize doktor her ne kadar bilgili olsada hastaya davranis sekli konusmasi düzgün olmadigi surece bence tam doktor olamamistir.[/QUO egitim arastirma hastanesinde
Eğitim araştırma hastanesindeCanım riskli gebelikmissin boşver sen diğer doktorları hemen Sibel hanıma git o da perinatolog ve çok ilgili bende ona gidiyorum çok memnunum geç kalma bence
Egitim arastirma dediginiz meram tip fakültesimi oluyor canim sibel hanim orada miEğitim araştırma hastanesinde
Hayır tatlım orası değil meram yeni yol üzerinde meram eğitim araştırma hastanesi var eski ssk hastanesi yaniEgitim arastirma dediginiz meram tip fakültesimi oluyor canim sibel hanim orada mi
Yazdiklarini cok uzulerek okudum .Maalesef ticari yönü agir basıyor bazilarinin .Allah merhamet versin .Riskli gebelik olduğu icin perinatologa gitmenizi tavsiye ederim .Hic baska kimselerle uğraşmayın .Merhaba arkadaslar bende konyalim konya nin ilcesinde oturuyorum tüp bebekle hamile kalabiliyorum ilk gebeligim ikizdi erken dogumla kaybettim oyuzden bu gebeligim riskli geciyor rahim agzi dikisi yapilacakti baskentte emel hanima gittim bu seferde dikis yapmayalim tek gebelikmis ilaclarla destekleyelim eger bu seferde erken dogarsa ucüncüye dikis atariz dedi. Ben o ilaclari ilk gebeligimdede kullanmistim zaten koruyacak olsa bebeklerimi korurdu. 12. Haftama kadar kanamali gecti gebeligim ikili test yapalim eger sonucun temiz gelirse dikis atariz belki ama guzel gelmezse zaten dikise bile gerek yok dedi. Aglayarak eve geldim okadar soguk okadar ilgisizdi ki agzindan cikan bir tek guzel cumleye muhtacken hep olumsuz seyler soyledi. Ikinci olarak tip fakultesindeki kazim beye gittim bizim buradaki hastanede 300 lira ayrintili ultrason doktorumuz hem profosor hemde ucret almazlar isterseniz konyada yaptirin dedi gittim 120 lira muayene ucreti verip kazim beyin odasina girdim bes kadin ayni odada hepimiz diger gebenin gobegine bakiyoruz önümuzde muayene oluyor sira bana geldi detayli bakilacak esim gelebilir mi diye sordum hayir es almiyoruz dediler biraz inceledi bu bayanin esini cagirin iceri dedi birsey mi var dedim söylemedi esim iceri girdi bebegin bagirsaklarinda parlama var amniyosentez yapalim 210 lira bebekte zeka geriligi olabilir ama amniyosentez sirasinda bebegin kalbi durabilir derken ben bayilmism 8 sene sonra hamile kalmisim umutlarla bekliyorum sok geciriyor birazdan kendine gelir diyip odadan cikip gitmis esim ilgilenmis benimle kendime geldigimde git sunlari yaptir gel ultrasona devam edelim yarim kaldi dedi benim dikisim oldugu icin yürümem yasak kan vermeye bir bloga yürudum kardiyolojiye baska bir bloga doktor izne cikacak sira yok ne zamn gelir belli degil ama 180 lira verirseniz hemen yardimci oluruz dediler benim yurümekten agrim ve kanamam basladi kazim beye tekrar gittim durumu belirttim bekle dediler yarim saat daha kapida bekledim iceri girdigimde yapilacak birsey yok agrin kesilmezse bugun dogum yapabilirsin dedi randevu saatim 9.30 ben 15.30 anca muayene olabildim oyuzden kesinlike bu iki doktoru tavsiye etmiyorum birde beni ilcenizde tavsiye edin herkese diye birsuru kart verdi elimize doktor her ne kadar bilgili olsada hastaya davranis sekli konusmasi düzgün olmadigi surece bence tam doktor olamamistir.
Tamam canim tesekkur ederim suan yol benim icin tehlikeli bu olayi yasayali 10 gun oldu bu ay ikinci kez yolculuk yapmam yasakHayır tatlım orası değil meram yeni yol üzerinde meram eğitim araştırma hastanesi var eski ssk hastanesi yani
Bunlar sadece yazabildiklerim ahh o muayene odasinda gebe kadinlari azarlayisini bir duysaydiniz ben oturdugum yerde agladim dayanamadim da ama muhtacsin seslenemiyorsun okadar pisman oldum ki ses kaydi alip sikayetci olmadigima gerci sikayet etsende hicbir sey cikmazdi malesef ozelikle bebek tedavileri tamamen ticaret seni müsteri gibi görüyorlar oyuzden Rabbim hamile kalmak isteyen butun kardeslerime kendiliginden nasip etsin insallahYazdiklarini cok uzulerek okudum .Maalesef ticari yönü agir basıyor bazilarinin .Allah merhamet versin .Riskli gebelik olduğu icin perinatologa gitmenizi tavsiye ederim .Hic baska kimselerle uğraşmayın .
INsallah sag salim aliriz kucagimiza .Abimler 9 yıldır o dr kapilarinda yatip kalkiyor nasip olmadi henüz .Cok sansliyiz ne kadar zor olsa da karnimizda mucizemiz var.Bunlar sadece yazabildiklerim ahh o muayene odasinda gebe kadinlari azarlayisini bir duysaydiniz ben oturdugum yerde agladim dayanamadim da ama muhtacsin seslenemiyorsun okadar pisman oldum ki ses kaydi alip sikayetci olmadigima gerci sikayet etsende hicbir sey cikmazdi malesef ozelikle bebek tedavileri tamamen ticaret seni müsteri gibi görüyorlar oyuzden Rabbim hamile kalmak isteyen butun kardeslerime kendiliginden nasip etsin insallah
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah ben novafertil tup bebek merkezinde yaptirdim iki kere ikiside tuttu cok sükür aminn canim Rabbime sükurler olsun insallah saglikli sihhatli kucagimza almayi nasip etsin RabbimI
INsallah sag salim aliriz kucagimiza .Abimler 9 yıldır o dr kapilarinda yatip kalkiyor nasip olmadi henüz .Cok sansliyiz ne kadar zor olsa da karnimizda mucizemiz var.
Canım bende konyanın ilçesindeyim. Dikisliyim bende. Sen heralde rahimagzi yetmezligi topigene yaziyon. Ikıncı gebeliğim benimde. Ilkini malesef ihmal yüzünden 21. Haftada kaybettim. Taseduf araştırma hastanesinde sibel hanımın doğuma girmesi sonucu onu tanıtım. Iyi ki tanıdım. Sana da tavsiye ederim. Şuan yatıyorum. Geçen 2 hafta önce rahimagzi boyunda kısalma ve dikişler de açılma başlamıştı. Yatış yapacaktı. Ama bir hafta sonra gel yine bakayım dedi. Erken doğum başlamış dedi. Çok şükür ben sürekli yatarak atlattım. Benim de yol mesafem 2 saat çok zorlanıyorum gidip gelince. Çok fazla gidip gelmemi istemiyor artık. Evde daha iyi olabileceğimi söyledi. Sende gidebilirsen vakit kaybetme bence. Özel hastaneleri tavsiye etmiyorum. Selçuklu da güler hanıma gittim hiç memnun kalmadım. Sadece 4 dk muayene etti. Medicana da zehra hanıma gittim. Ondanda memnun kalmadım. Burda memur olduğum için pek de doktor tanımıyorum. Ha bir de nova fertile gittim. Ordan da hiç memnun kalmadım. Sibel hanım çok iyi bir perinatolog. Sadece sıra almada birazcık sıkıntı yaşıyorum. O da mesafe olduğu için erken gidemiyorum.Merhaba arkadaslar bende konyalim konya nin ilcesinde oturuyorum tüp bebekle hamile kalabiliyorum ilk gebeligim ikizdi erken dogumla kaybettim oyuzden bu gebeligim riskli geciyor rahim agzi dikisi yapilacakti baskentte emel hanima gittim bu seferde dikis yapmayalim tek gebelikmis ilaclarla destekleyelim eger bu seferde erken dogarsa ucüncüye dikis atariz dedi. Ben o ilaclari ilk gebeligimdede kullanmistim zaten koruyacak olsa bebeklerimi korurdu. 12. Haftama kadar kanamali gecti gebeligim ikili test yapalim eger sonucun temiz gelirse dikis atariz belki ama guzel gelmezse zaten dikise bile gerek yok dedi. Aglayarak eve geldim okadar soguk okadar ilgisizdi ki agzindan cikan bir tek guzel cumleye muhtacken hep olumsuz seyler soyledi. Ikinci olarak tip fakultesindeki kazim beye gittim bizim buradaki hastanede 300 lira ayrintili ultrason doktorumuz hem profosor hemde ucret almazlar isterseniz konyada yaptirin dedi gittim 120 lira muayene ucreti verip kazim beyin odasina girdim bes kadin ayni odada hepimiz diger gebenin gobegine bakiyoruz önümuzde muayene oluyor sira bana geldi detayli bakilacak esim gelebilir mi diye sordum hayir es almiyoruz dediler biraz inceledi bu bayanin esini cagirin iceri dedi birsey mi var dedim söylemedi esim iceri girdi bebegin bagirsaklarinda parlama var amniyosentez yapalim 210 lira bebekte zeka geriligi olabilir ama amniyosentez sirasinda bebegin kalbi durabilir derken ben bayilmism 8 sene sonra hamile kalmisim umutlarla bekliyorum sok geciriyor birazdan kendine gelir diyip odadan cikip gitmis esim ilgilenmis benimle kendime geldigimde git sunlari yaptir gel ultrasona devam edelim yarim kaldi dedi benim dikisim oldugu icin yürümem yasak kan vermeye bir bloga yürudum kardiyolojiye baska bir bloga doktor izne cikacak sira yok ne zamn gelir belli degil ama 180 lira verirseniz hemen yardimci oluruz dediler benim yurümekten agrim ve kanamam basladi kazim beye tekrar gittim durumu belirttim bekle dediler yarim saat daha kapida bekledim iceri girdigimde yapilacak birsey yok agrin kesilmezse bugun dogum yapabilirsin dedi randevu saatim 9.30 ben 15.30 anca muayene olabildim oyuzden kesinlike bu iki doktoru tavsiye etmiyorum birde beni ilcenizde tavsiye edin herkese diye birsuru kart verdi elimize doktor her ne kadar bilgili olsada hastaya davranis sekli konusmasi düzgün olmadigi surece bence tam doktor olamamistir.
Sibel hanimi arkadaslardan da cok yazan oldu en kisa sürede gidicem insallah. Sadece yol mesafesi beni suan cok korkutuyor bir iki hafta daha dinlenip oyle gitmek istiyorum bir ay icerisinde ikinci kez yolculuk tehlikeli olur diye. Bulundugum ilcedeki doktor 10 gune bir muayene cagiriyor simdilik sıkınti yok dedi ama ben Allah korusun erken dogum olursa gidebilecegim guzel bir hastane istiyorum. İlcede yenidogan servimiz yok cünkü. Rahim agzi boyun suan kac peki yada hastaneyi hic arastirdin mi canim kac haftalik dogumlarda yeni dogan servisi kabul ediyor bazi hastaneler 34 haftalik alti dogumlari kabul etmiyormus mesela. Donanimlari ona goreymis ben oyuzden tip fakultesine gitmistim ama gittigime bin pisman oldum.Canım bende konyanın ilçesindeyim. Dikisliyim bende. Sen heralde rahimagzi yetmezligi topigene yaziyon. Ikıncı gebeliğim benimde. Ilkini malesef ihmal yüzünden 21. Haftada kaybettim. Taseduf araştırma hastanesinde sibel hanımın doğuma girmesi sonucu onu tanıtım. Iyi ki tanıdım. Sana da tavsiye ederim. Şuan yatıyorum. Geçen 2 hafta önce rahimagzi boyunda kısalma ve dikişler de açılma başlamıştı. Yatış yapacaktı. Ama bir hafta sonra gel yine bakayım dedi. Erken doğum başlamış dedi. Çok şükür ben sürekli yatarak atlattım. Benim de yol mesafem 2 saat çok zorlanıyorum gidip gelince. Çok fazla gidip gelmemi istemiyor artık. Evde daha iyi olabileceğimi söyledi. Sende gidebilirsen vakit kaybetme bence. Özel hastaneleri tavsiye etmiyorum. Selçuklu da güler hanıma gittim hiç memnun kalmadım. Sadece 4 dk muayene etti. Medicana da zehra hanıma gittim. Ondanda memnun kalmadım. Burda memur olduğum için pek de doktor tanımıyorum. Ha bir de nova fertile gittim. Ordan da hiç memnun kalmadım. Sibel hanım çok iyi bir perinatolog. Sadece sıra almada birazcık sıkıntı yaşıyorum. O da mesafe olduğu için erken gidemiyorum.
Birde tup bebek tedavim novafertil da yapildi tedavi kismi guzel evet ama gebelik takibi yapilmiyor yani sıkıntılı gebeliklerden anlamiyorlarCanım bende konyanın ilçesindeyim. Dikisliyim bende. Sen heralde rahimagzi yetmezligi topigene yaziyon. Ikıncı gebeliğim benimde. Ilkini malesef ihmal yüzünden 21. Haftada kaybettim. Taseduf araştırma hastanesinde sibel hanımın doğuma girmesi sonucu onu tanıtım. Iyi ki tanıdım. Sana da tavsiye ederim. Şuan yatıyorum. Geçen 2 hafta önce rahimagzi boyunda kısalma ve dikişler de açılma başlamıştı. Yatış yapacaktı. Ama bir hafta sonra gel yine bakayım dedi. Erken doğum başlamış dedi. Çok şükür ben sürekli yatarak atlattım. Benim de yol mesafem 2 saat çok zorlanıyorum gidip gelince. Çok fazla gidip gelmemi istemiyor artık. Evde daha iyi olabileceğimi söyledi. Sende gidebilirsen vakit kaybetme bence. Özel hastaneleri tavsiye etmiyorum. Selçuklu da güler hanıma gittim hiç memnun kalmadım. Sadece 4 dk muayene etti. Medicana da zehra hanıma gittim. Ondanda memnun kalmadım. Burda memur olduğum için pek de doktor tanımıyorum. Ha bir de nova fertile gittim. Ordan da hiç memnun kalmadım. Sibel hanım çok iyi bir perinatolog. Sadece sıra almada birazcık sıkıntı yaşıyorum. O da mesafe olduğu için erken gidemiyorum.
Bende tüp bebek yaptırmak için gitmiştim. Ama allaha şükür normal şekild e hamile kaldım. Allah olmayanlara versin inşallah. Rabbim bize de kucagimiza almayı nasip etsin.Birde tup bebek tedavim novafertil da yapildi tedavi kismi guzel evet ama gebelik takibi yapilmiyor yani sıkıntılı gebeliklerden anlamiyorlar
Aminn canim Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bizlerde saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insallahBende tüp bebek yaptırmak için gitmiştim. Ama allaha şükür normal şekild e hamile kaldım. Allah olmayanlara versin inşallah. Rabbim bize de kucagimiza almayı nasip etsin.
Canım bende iki hafta sonra gideceğim inşallah. Malesef bulunduğum ilçede kadın doğumcu bile yok. Ki doğum yapsam ne yapacam bilemiyorum. Burda hastanede dogum yapaninihic duymadim. Doktor ve hastane çok iyi 20 haftadan sonra yenidoğan ünitesi bebek aliyor diye biliyorum. Dogumumu da orda yaak isitiyorum allahin izniyle. Cunku dogumu ekibide iyi gercekten. Arada bazi ebe ve hemsireler sikinti cikara biliyor. O sa her hastane de oluyor. Rahim ağzı boyun 33 mm den 27 düşmüş tu hatta dikişler 3 cm açılmıştı. Ama rabbime bin şükür 1 hafta sonra gittiğimde tekrar 33 mm olmuştu. Burda da kimim kimsem yok. Eşimden sonra bakanım yok. Olursa da allah yardım eder inşallahSibel hanimi arkadaslardan da cok yazan oldu en kisa sürede gidicem insallah. Sadece yol mesafesi beni suan cok korkutuyor bir iki hafta daha dinlenip oyle gitmek istiyorum bir ay icerisinde ikinci kez yolculuk tehlikeli olur diye. Bulundugum ilcedeki doktor 10 gune bir muayene cagiriyor simdilik sıkınti yok dedi ama ben Allah korusun erken dogum olursa gidebilecegim guzel bir hastane istiyorum. İlcede yenidogan servimiz yok cünkü. Rahim agzi boyun suan kac peki yada hastaneyi hic arastirdin mi canim kac haftalik dogumlarda yeni dogan servisi kabul ediyor bazi hastaneler 34 haftalik alti dogumlari kabul etmiyormus mesela. Donanimlari ona goreymis ben oyuzden tip fakultesine gitmistim ama gittigime bin pisman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?