Mesai bitmesine ragmen arkadasimin normal dogumunu bekledi .Fuat hocaya medline da çalışırken rahim filmi çektirmek ve yumurta takibi yaptirmak için gitmiştim. Çok kibardi. Ilgiliydi. Ama gebelik takibi ve doğum nasıldır bilmem.
11 haftalığım ama kime gidicem bilmiyorumKac haftalık hamilesiniz Burda Istanbul gibi degil 250 Tl detayli
Meram Akademi Tulin Yaman Medova Fuat Demir ikisine de gittim ikisi de harika doktorlar.11 haftalığım ama kime gidicem bilmiyorum
Galiba ben de rengin hanıma gidicem.Bende Rengin hanıma gidiyorum doktorumu çok seviyorumm
Iyi diye duydum.Bende Başkent hastanesi Feyza hanıma gidiyorum bilgisi olan varmı acaba ??
Cok sanslisin Fuat Hocayla başladığın icin.Ben gec tanıştım .Allah sağlıkla kucağına versin bebegini .merhaba bayanlar bende 10+4 gunluk hamıleyım doktorum fuat demir cook cook memnunum tavsıye ederım :)
Iyi diye duydum.
Cok sanslisin Fuat Hocayla başladığın icin.Ben gec tanıştım .Allah sağlıkla kucağına versin bebegini .
Iyi diye duydum.
Cok sanslisin Fuat Hocayla başladığın icin.Ben gec tanıştım .Allah sağlıkla kucağına versin bebegini .
Gebe takibini bilmiyorum ama arkadasimin dogumuna girdi .Oncesinde inun hastasi degildi .Normal dogum yapti cok guzel ilgilenip sakinlestirmis .Ben de başkentte Eser Bey'e gidiyorum 8 haftalığım. İki ay önce düşük yapmıştım yine ona gidiyordum.Çok yeniyiz bakalım şimdilik.Eser Bey için bir yorumu olan var mı?
Merhaba kizlar
Bende Konya'dayim. Medova da Dr. Sukran hanima gidiyorum.
Yol yakınken dön bence şükrandan
Dogum fiyatlari hakkinda bilginiz var mi ?Benim henüz sorma şansım olmadi.Merhaba kizlar
Bende Konya'dayim. Medova da Dr. Sukran hanima gidiyorum.
Dogum fiyatlari hakkinda bilginiz var mi ?Benim henüz sorma şansım olmadi.
Tesekkur ederimBilmiyorum canim mesela benim sigortam yok. Annelik sigortam var suan. Birinci derece yakinimda calistigi icin muayeneye 15tl veriyorum. Buyuk ihtimal dogumumda cok cuz-i bir miktar olur. Ama normalde 1600 2000 arasidir heralde. Kesin bir bilgim yok.
fuat hoca candir can. aile doktorumuzdur kendisi. bütün aile birer ameliyat geçirdik elinden :) medline cok.kotu bi hastaneydi medovaya geçmesine cok sevindim. ben bursada oturuyorum ama doğum icin annemin yanina fuat hocaya gelicem Allah kısmet ederse. kendisi ben cok sakin hem de her koşulda hastanin hem cebini hem psikolojisini düşünür :) iyi ki varGorsun ne olcak ki herkesin dr secme hakki var .Fuat Hoca ya gecen hafta randevum vardi ben derin nefes aliyorum o buyrun bir sey mi söyleyeceksiniz diyor .Bu bile hosuma gitti sen cik hadi siradaki gelsin diye acele ettirmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?