Konya daki Hamileler :)

Fuat hocaya medline da çalışırken rahim filmi çektirmek ve yumurta takibi yaptirmak için gitmiştim. Çok kibardi. Ilgiliydi. Ama gebelik takibi ve doğum nasıldır bilmem.

Fuat hocaya medline da çalışırken rahim filmi çektirmek ve yumurta takibi yaptirmak için gitmiştim. Çok kibardi. Ilgiliydi. Ama gebelik takibi ve doğum nasıldır bilmem.
Mesai bitmesine ragmen arkadasimin normal dogumunu bekledi .

Bende Rengin hanıma gidiyorum doktorumu çok seviyorumm

Bende Başkent hastanesi Feyza hanıma gidiyorum bilgisi olan varmı acaba ??

merhaba bayanlar bende 10+4 gunluk hamıleyım doktorum fuat demir cook cook memnunum tavsıye ederım :)

Bende Başkent hastanesi Feyza hanıma gidiyorum bilgisi olan varmı acaba ??
Iyi diye duydum.
merhaba bayanlar bende 10+4 gunluk hamıleyım doktorum fuat demir cook cook memnunum tavsıye ederım :)
Cok sanslisin Fuat Hocayla başladığın icin.Ben gec tanıştım .Allah sağlıkla kucağına versin bebegini .

Iyi diye duydum.

Cok sanslisin Fuat Hocayla başladığın icin.Ben gec tanıştım .Allah sağlıkla kucağına versin bebegini .
Iyi diye duydum.

amin canım hepimiz saglıkla kavusalım inş bebişlerimizee

Ben de başkentte Eser Bey'e gidiyorum 8 haftalığım. İki ay önce düşük yapmıştım yine ona gidiyordum.Çok yeniyiz bakalım şimdilik.Eser Bey için bir yorumu olan var mı?

Ben de başkentte Eser Bey'e gidiyorum 8 haftalığım. İki ay önce düşük yapmıştım yine ona gidiyordum.Çok yeniyiz bakalım şimdilik.Eser Bey için bir yorumu olan var mı?
Gebe takibini bilmiyorum ama arkadasimin dogumuna girdi .Oncesinde inun hastasi degildi .Normal dogum yapti cok guzel ilgilenip sakinlestirmis .

Yol yakınken dön bence şükrandan

Annemle birlikte calisiyolar. Bana karsi cok ilgili. Sadece dobra olusunu ve bazen fazla acik goruslu olusunu sevmiyorum. Ama simdiye kadar da dogru teshisler koydu. Ama annem olmasaydi normalde tercih etmeyebilirdim. Genelde onu ya cok seviyolar ya nefret ediyo hastalar orta grubunu goremedim

Dogum fiyatlari hakkinda bilginiz var mi ?Benim henüz sorma şansım olmadi.

Bilmiyorum canim mesela benim sigortam yok. Annelik sigortam var suan. Birinci derece yakinimda calistigi icin muayeneye 15tl veriyorum. Buyuk ihtimal dogumumda cok cuz-i bir miktar olur. Ama normalde 1600 2000 arasidir heralde. Kesin bir bilgim yok.

Bilmiyorum canim mesela benim sigortam yok. Annelik sigortam var suan. Birinci derece yakinimda calistigi icin muayeneye 15tl veriyorum. Buyuk ihtimal dogumumda cok cuz-i bir miktar olur. Ama normalde 1600 2000 arasidir heralde. Kesin bir bilgim yok.
Tesekkur ederim

Gorsun ne olcak ki herkesin dr secme hakki var .Fuat Hoca ya gecen hafta randevum vardi ben derin nefes aliyorum o buyrun bir sey mi söyleyeceksiniz diyor .Bu bile hosuma gitti sen cik hadi siradaki gelsin diye acele ettirmiyor .
fuat hoca candir can. aile doktorumuzdur kendisi. bütün aile birer ameliyat geçirdik elinden :) medline cok.kotu bi hastaneydi medovaya geçmesine cok sevindim. ben bursada oturuyorum ama doğum icin annemin yanina fuat hocaya gelicem Allah kısmet ederse. kendisi ben cok sakin hem de her koşulda hastanin hem cebini hem psikolojisini düşünür :) iyi ki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…