Kesinlikle bilgi vermiyolar doktora soruyosun herseyiYakın zamanda bir arkadaşım da orda sezeryan yaptı aynı şekilde hemşirelerden memnun kalmamıştı sorulamasindan falan rahatsız olmuşlar ebeler sanırım öyle değil ama
Canım kusura bakma mesajını yeni gördüm. Evet 3 hafta da bir gelip gidiyorum. Azıcık enfeksiyon kapmıştım. 3 haftalık antibiyotik tedavisi verdi. Ilac bitti bu hafta haftaya gidicem inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Bende iyiyim çok şükür Çarşamba günü gittim bende. iyiyiz şimdilik elhamdülillahCanım kusura bakma mesajını yeni gördüm. Evet 3 hafta da bir gelip gidiyorum. Azıcık enfeksiyon kapmıştım. 3 haftalık antibiyotik tedavisi verdi. Ilac bitti bu hafta haftaya gidicem inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah:)Bende iyiyim çok şükür Çarşamba günü gittim bende. iyiyiz şimdilik elhamdülillah
Benim dr um Fuat Hoca .Universite hastaneleri cok yoğun oluyor beklemek sorun oluyor .Selam kizlar! Universitede hocalara gideniniz oldu mu acaba? Selçuk tıpta Ayşegül hoca falan var çok tatlı dilli, ama bazen randevu almak zor olabiliyor.
Ayni hastanede Fuat Hoca var .Yeni basladi bir cok hastasi onla beraber hastane degistirdi .Medova hastane olarak cok guzel yenidogan yogun bakımı da var .Hijyen ve imkanlar olarak da gayet iyi .Dogumdan sonra 28 gun bebek muayenesi 40 gun anne muayenesi ucretsiz .Ben de Konyadayım. Tüp bebekle hamile kaldım. Şükran Doğruya gidiyordum ama sizin yazdıklarınızdan sonra doktor arıyorım şu anda. Çok kararsızım
fuat hocayı da duydum ama uzun uzun anlatacak bir doktor arıyorum. bir de şükran hanımdan fuat beye geçince aynı hastane sistemden görür büyük ihtimalle çok kararsızımAyni hastanede Fuat Hoca var .Yeni basladi bir cok hastasi onla beraber hastane degistirdi .Medova hastane olarak cok guzel yenidogan yogun bakımı da var .Hijyen ve imkanlar olarak da gayet iyi .Dogumdan sonra 28 gun bebek muayenesi 40 gun anne muayenesi ucretsiz .
detaylı ultrason her yerde çok pahalı diye duydum ablam 400 tl dedi istanbuldaKesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer ilgisi ve yaptıkları yönünde en ufak şüpheniz varsa hemen başka bi doktora geçin derim. 22 haftalık hamileyim ve 6.haftadan beri takibimizi yaptı ancak amaçları takip değil hastaneye nasıl para kazandırıriz düşüncesi kesinlikle. Gebeliğin başından beri ne beslenme konusunda ne başka konuda en ufak bilgilendirme yapmadı. Içerisinde domuz jelatini bulunan ilaç verdi ki ilaç firması kabul etmiş böyle bir durum olduğunu, bunu sağlık ocağı hekimi bile bilip onu anında çöpe atabiliyorken bu kadar duyarsız olunması kafamızı karıştırdı. Nabzımin yüksek olduğunu söyleyip bizi korkutup kardiyolojiye kesinlikle gidilmesi gerektiğini söyleyip gönderiyor. Kardiyoloji doktoru hamilelikte anne kalbi aynı zamanda bebek için de çalıştığı için bunun tamamen doğal olduğunu söylüyor. Bunu bir kadın doğum uzmanının bilememesi çok garip. Bilmediklerinden değil ama amaç farklı amaç birilerini yolmak. Neyse düzelir diye düşünerek bu son gidişimizde niyetlerini net olarak anladık. Detaylı ultrason adı altında hastaları radyoloji bölümüne o kadar radyasyonun içine gönderiyorlar ve oldukça yüksek bir ücret aliyorlar verdikleri hizmet kesinlikle detaylı ultrason değil. Doktorun odasındaki cihazın aynısı. Sorduğumuzda ise radyoloji bölümünde biz sadece ayrıntılı bakıyoruz cihaz aynı deyip gönderiyorlar. Bu durumu doktorla konusuyoruz cihazlar aynı bunu siz de yapabilirdiniz diyoruz hicbir sekilde mantikli bir savunma yapamiyor . Ve yaptigi sey terslemek oluyor. Hastaları resmen kandırıyorlar. Herkes oraya bebeğini düşündüğü için geliyor parasını çöpe atmak için değil. Insanların zayıf noktalarını kullanarak bu şekilde sapasağlam bebeği yok burda şu sıkıntı var şu testi yapalım burda bu sıkıntı var ayrıntılı ultrasona gönderelim diyerek insanları soyuyorlar.
Gorsun ne olcak ki herkesin dr secme hakki var .Fuat Hoca ya gecen hafta randevum vardi ben derin nefes aliyorum o buyrun bir sey mi söyleyeceksiniz diyor .Bu bile hosuma gitti sen cik hadi siradaki gelsin diye acele ettirmiyor .fuat hocayı da duydum ama uzun uzun anlatacak bir doktor arıyorum. bir de şükran hanımdan fuat beye geçince aynı hastane sistemden görür büyük ihtimalle çok kararsızım
Kac haftalık hamilesiniz Burda Istanbul gibi degil 250 Tl detaylidetaylı ultrason her yerde çok pahalı diye duydum ablam 400 tl dedi istanbulda
Heryerde pahalı ama yaptıkları detaylı ultrason değil normal ultrasona gönderiyorlar sadece başka bi teknisyen bakıyor. Kandırıyorlar insanlaridetaylı ultrason her yerde çok pahalı diye duydum ablam 400 tl dedi istanbulda
Fiyatı önemli değil 500 tl olsun ama iş görsun. Normal ultrason kendileri söyledi ama bastan söylemiyorlar ve hamilelerin yanından bile geçmemesi gereken yere gönderiyorlar bir tarafta mr bir tarafta röntgenKac haftalık hamilesiniz Burda Istanbul gibi degil 250 Tl detayli
Cok sacma .Bana dr um perinatologun incelemesini öneririm. Burda da ayni fiyat dedi .Ben de Doc .Dr Ahmet Basaran in muayenehanesine gittim .Cok iyi bir dr du .Yarim saatten fazla inceledi .Sekreterine tekrar tekrar sordu atladigimiz not almadığın bir detay var mi diye .250 TL verdim kafam rahatladi .Hastanede yaptirsam da normal radyoloji uzmani bakacakti .Fiyatı önemli değil 500 tl olsun ama iş görsun. Normal ultrason kendileri söyledi ama bastan söylemiyorlar ve hamilelerin yanından bile geçmemesi gereken yere gönderiyorlar bir tarafta mr bir tarafta röntgen
Aynen öyle normal radyoloji uzmanı baktı ki hicbiseyden anlamiyordu radyolojideki doktor kendi odasındaki cihazla da bakabilirdi.Cok sacma .Bana dr um perinatologun incelemesini öneririm. Burda da ayni fiyat dedi .Ben de Doc .Dr Ahmet Basaran in muayenehanesine gittim .Cok iyi bir dr du .Yarim saatten fazla inceledi .Sekreterine tekrar tekrar sordu atladigimiz not almadığın bir detay var mi diye .250 TL verdim kafam rahatladi .Hastanede yaptirsam da normal radyoloji uzmani bakacakti .
Medicana yi oldum olasi sevmem .Abimle yengem tup bebek denediler orda bildiğin ticarethane hic bir sey onemli degil sadece para .Aynen öyle normal radyoloji uzmanı baktı ki hicbiseyden anlamiyordu radyolojideki doktor kendi odasındaki cihazla da bakabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?