Raporlu olman Güzel. Ilaç artıyor zaten akintiyi bende de çok oluyordu fazlalasinca ağızdan almaya başladım ilacı. Sabahları sıvı seklonde geliyor sakın korkma.Öğretmenim ben canım ama raporluyum bayadir .gece yatmadan 2 tane koy dedi akintim var biraz normalde de vardı zaten şimdi biraz daha arttı.bide sabah tuvalette az bişey o ilaçtan geliyor sende nasıl oluyor
amin inşaAllah canım =)Bende yeni sayılırım canım :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O zamn hayırlısı olur inşallah:)daha bat gelmedi canım deneme aşamasındayız :))
Bulunduğum ilçeye hastane yapıldı. Ama doktor yok. Ekip yok. Ebe yok. Ama bunlara rağmen allah yardim edecek inşallah hepimize. Kayinvalidem konya da. Ama sağ olsun pek yanaşmıyor. Aramiyor bile. Ama olsun bunlar benim için sıkıntı değil. Allah ne dilemişse o olacak. Başka başka sıkıntılarımız da var. Ama allah hep yardım ediyor. Çok şükür bin şükür. Benim hedefimde 28di ama doktorum her defasında 32 dedi. Hep moral verdi. Çok şükür az kaldı. Darısı sana olsun inşallah. Hayırlısi ne ise o olsun.Senin durumun daha kritikmis canim bizim buradaki hastane vakitli dogum olursa hic korkmuyorum ilgi alaka cok guzel ama riskli gebelik ve erken dogumla ilgili bilgide imkan da yok malesef. Esiminde benimde ailemle ayni yerdeyiz cok sukur bir hafta kaynanam geliyor bir hafta annemgil geliyor ben surekli yatiyorum. 8 sene sonra olunca cok ilgililer sagolsunlar. Rabbim koruyacak canim hep yatsakta nasipte yoksa olmuyor. Rabbim yardimcimiz olsun haftan cok guzel ama benim ilk hedefim 28 insallah daha ilerleride görürüz saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza aliriz.
Ay iyi bari ya Allah'ım inşallah sağlıcakla son haftalarida görürüz.bende bel agrisida başladı iki gün önce normalde ayakta fazla kalınca oluyordu şimdi sabah ağrıyla kalkıyorum.dr da 28 cm düşmüş ama erken doğum riski değil dedi şimdilik ama yine tirstim ben . 25 e kadar hızlı ilerlemişti hamilelik sanki ama bundan sonra biraz vakit geçmeyecek gibi. Haftaya cuma bı daha gitcem bakalım hayırlısı artıkRaporlu olman Güzel. Ilaç artıyor zaten akintiyi bende de çok oluyordu fazlalasinca ağızdan almaya başladım ilacı. Sabahları sıvı seklonde geliyor sakın korkma.
Hayırlı cumalar canımHayirli cumalar kizlar .Konyali hamisler çoğalıyor.
Ben daha bı çorap bile almadım 25. Haftadayim :)Benim gibi yazin doğum yapacak arkadaslar hazırlıklarını tamamladi mi ?
Gercekten mi nasil sabrettinBen daha bı çorap bile almadım 25. Haftadayim :)
Ay ben çok erkenciyim demek ki :) kasım aralık gibi doğumum Allah nasip ederse. Çoraptır tulumdur zıbındır yelektir almaya başladım yavaş yavaşBenim gibi yazin doğum yapacak arkadaslar hazırlıklarını tamamladi mi ?
Ay ben çok erkenciyim demek ki :) kasım aralık gibi doğumum Allah nasip ederse. Çoraptır tulumdur zıbındır yelektir almaya başladım yavaş yavaş
Hayirli cumalar kizlar .Konyali hamisler çoğalıyor.
Bu benim 4. Gebeligim yaşayanim yok ilkini 31. Haftada kaybedince biraz korku benimkisi aslında öteliyorum :)Gercekten mi nasil sabrettin
Allah saglikli dogumlar nasip etsin canim .Nasibinde varsa kimse önüne gecemez .Havalar ısınıyor sen en azından 0 3 leri hallet hastane cantana koyacağın seylere bak .Hastane çıkışı badi,tulum vs .Cunku hepsi ayni anda olmuyor kafan corba oluyor .Bu benim 4. Gebeligim yaşayanim yok ilkini 31. Haftada kaybedince biraz korku benimkisi aslında öteliyorum :)
Canım inşalla h son haftalari görmek nasip olur. Bel ağrısı bende de var malesef. Artık hafta ilerledikçe olacak gibi ağrı. Ben sürekli yattığım nasıl geçiriyorum bir bilsen. Birde sana tavsiyem fazla eğilip kalkma.Ay iyi bari ya Allah'ım inşallah sağlıcakla son haftalarida görürüz.bende bel agrisida başladı iki gün önce normalde ayakta fazla kalınca oluyordu şimdi sabah ağrıyla kalkıyorum.dr da 28 cm düşmüş ama erken doğum riski değil dedi şimdilik ama yine tirstim ben . 25 e kadar hızlı ilerlemişti hamilelik sanki ama bundan sonra biraz vakit geçmeyecek gibi. Haftaya cuma bı daha gitcem bakalım hayırlısı artık
Zaten Allah korusun erken doğum olursa kuveze girecek orda sadece bez.ama normal zaman olursa da daha var biraz daha ilerleyelim diye düşündüm. BakaliB hakkımızda hayırlısı. Rabbim kimseyi hastaneden eli boş cikarmasin.Allah saglikli dogumlar nasip etsin canim .Nasibinde varsa kimse önüne gecemez .Havalar ısınıyor sen en azından 0 3 leri hallet hastane cantana koyacağın seylere bak .Hastane çıkışı badi,tulum vs .Cunku hepsi ayni anda olmuyor kafan corba oluyor .
Tamam canım onada dikkat ediyim genelde bacaktan bükerek oturuyorum alıyorum alacağımı ama bazen unutuyorum.bide sen WC normal mi kullanıyorsun klozet mi. Sende mi raporlusun bu aradaCanım inşalla h son haftalari görmek nasip olur. Bel ağrısı bende de var malesef. Artık hafta ilerledikçe olacak gibi ağrı. Ben sürekli yattığım nasıl geçiriyorum bir bilsen. Birde sana tavsiyem fazla eğilip kalkma.
Canım hayırlı cumalar bende temmuz gibi doğum yapacam ama daha hazırlıklara başlamadım. Daha erken diye düşündümBenim gibi yazin doğum yapacak arkadaslar hazırlıklarını tamamladi mi ?
Temmuz topiginde ikiz annelerimizden ikisi dogum yapti .Ikizlerde farkli oluyor durum evet ama ben son ana bir sey birakamam .Huyum bu yani .Uykularim kacar.10.haftada basladim alisverise zamana yaydim,indirim takip ettim .Beğendiğim markalari icime sinerek aldim. Simdi geri kalan kisim bile gözümde büyüyor..Canım hayırlı cumalar bende temmuz gibi doğum yapacam ama daha hazırlıklara başlamadım. Daha erken diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?