Canım benim biraz sıkıntılı geçiyor. En başından beri hep yatıyorum. Alış-veriş yapmam son haftalarda bile yasak. Artık annem ve esim ne yaptıysa kabulum yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin:) bir de internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Dokunup almak istemişimdir hep. O yüzden annemin zevkine bıraktım artık. Olur canım temmuz annelerini hemen takibe başlarım:)Temmuz topiginde ikiz annelerimizden ikisi dogum yapti .Ikizlerde farkli oluyor durum evet ama ben son ana bir sey birakamam .Huyum bu yani .Uykularim kacar.10.haftada basladim alisverise zamana yaydim,indirim takip ettim .Beğendiğim markalari icime sinerek aldim. Simdi geri kalan kisim bile gözümde büyüyor..
Bu arada sen de gelsene beklerim 2018 temmuz annelerine .
Internetten de alabilirsin ben de senin gibi dusunuyordum ama guvenilir sayfalarda harima seyler var.Canım benim biraz sıkıntılı geçiyor. En başından beri hep yatıyorum. Alış-veriş yapmam son haftalarda bile yasak. Artık annem ve esim ne yaptıysa kabulum yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin:) bir de internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Dokunup almak istemişimdir hep. O yüzden annemin zevkine bıraktım artık. Olur canım temmuz annelerini hemen takibe başlarım:)
E bebekten almıştım geçen yıl ilk bebeğimi kaybettim. Onun için birşeyler almıştım. Kullanmak nasip olmadı tabi. Geçen açıp baktım. Ama nedense elim tutmadı. Biraz daha beklemek istiyorum. Annem sağ olsun çoğu şeyi yapmış. Yıkayıp utulenmesi falan da bitmiş. Ama annem uzakta olduğu için gelmesini bekliyorum. Onun dışında ben kendime birşeyler almaya başladım. 32.den sonra inşallah herşeyi hazırlarım diye düşünüyorum. Allah öncelikle sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah:)Internetten de alabilirsin ben de senin gibi dusunuyordum ama guvenilir sayfalarda harima seyler var.
Insallah canim .Ben de lohusa tacimi filan yaptırdım. Simdi hediyelik bakiyorum .Oda kokusu veya anahtarlik .Icime sinen bir sey bulamadim henuz bir de kapi su süsü arastiriyorum .Beğendiğim kapi susune 100 tl diyorlar .E bebekten almıştım geçen yıl ilk bebeğimi kaybettim. Onun için birşeyler almıştım. Kullanmak nasip olmadı tabi. Geçen açıp baktım. Ama nedense elim tutmadı. Biraz daha beklemek istiyorum. Annem sağ olsun çoğu şeyi yapmış. Yıkayıp utulenmesi falan da bitmiş. Ama annem uzakta olduğu için gelmesini bekliyorum. Onun dışında ben kendime birşeyler almaya başladım. 32.den sonra inşallah herşeyi hazırlarım diye düşünüyorum. Allah öncelikle sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah:)
Canım benim o işler elimden geliyor çok şükür. Yapmaya kalksam 1 hafta da biter . Ben sadece yorulmak istemiyorum. Bende baktım internetten çok Güzel farklı şeyler var. Çok hoşuma gidiyor. Ama bana da pahalı geldi. Inşallah ilerleyen haftalarda iyi olursam kendim yapacam. Kendin yapabilirsen sende deneyebilirsin. Hem fiyatı da uygun oluyor.Insallah canim .Ben de lohusa tacimi filan yaptırdım. Simdi hediyelik bakiyorum .Oda kokusu veya anahtarlik .Icime sinen bir sey bulamadim henuz bir de kapi su süsü arastiriyorum .Beğendiğim kapi susune 100 tl diyorlar .
Kuzum ben de yapayim diye niyetlendim su oda kokulari var ya .Ama hesaplayinca daha pahaliya geliyor hatta kozmetikciye hesaplattim .Internetten de fiyat aldim .Mesela sise hazir 5 tl .Boşu 1,75 icinin kokusu pleksi yazisi ve püskülü ile 7 tl yi gecti.Canım benim o işler elimden geliyor çok şükür. Yapmaya kalksam 1 hafta da biter . Ben sadece yorulmak istemiyorum. Bende baktım internetten çok Güzel farklı şeyler var. Çok hoşuma gidiyor. Ama bana da pahalı geldi. Inşallah ilerleyen haftalarda iyi olursam kendim yapacam. Kendin yapabilirsen sende deneyebilirsin. Hem fiyatı da uygun oluyor.
Evet ya şişeler çok pahalı. Ben de baktım onlara. Onun için uygun yerlere bulmak lazım. Benim elimde sise dışında malzemem var. Şişeyi de alırım inşallah. Birdahaki doktor kontrolüne inşallah:)Kuzum ben de yapayim diye niyetlendim su oda kokulari var ya .Ama hesaplayinca daha pahaliya geliyor hatta kozmetikciye hesaplattim .Internetten de fiyat aldim .Mesela sise hazir 5 tl .Boşu 1,75 icinin kokusu pleksi yazisi ve püskülü ile 7 tl yi gecti.
Bedestene gidince beynim duruyor .Her biri farkli sey soyluyor ayni ürün icin .Iyi pazarlik yapmak lazim .Ama ben hazir alcam sanirim .Evet ya şişeler çok pahalı. Ben de baktım onlara. Onun için uygun yerlere bulmak lazım. Benim elimde sise dışında malzemem var. Şişeyi de alırım inşallah. Birdahaki doktor kontrolüne inşallah:)
Kızlar kalp atışlarını duydum demin, çok güzeldi
Çok fena oldum duyuncaçok güzel bir duygu evet =) benimde 8.5. randevum var sabırsızla bekliyorum kalp atışını duymak için
tek mi ikiz mi =) ilk gebeliğin sanırım =) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım =)Çok fena oldum duyunca
İkiz canım. Evet ilk gebeliğimtek mi ikiz mi =) ilk gebeliğin sanırım =) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım =)
oyy kurban olayım ne güzel =) çift mi tek mi yumurtaİkiz canım. Evet ilk gebeliğim
Çift yumurta canım :)oyy kurban olayım ne güzel =) çift mi tek mi yumurta
maşaAllah =) ne zaman belli olduÇift yumurta canım :)
hangi dokyora gidiyorsun canımÇift yumurta canım :)
Gozun aydin canimKızlar kalp atışlarını duydum demin, çok güzeldi
Canım nasılsın. Nasılsın nasıl gidiyor.Öğretmenim ben canım ama raporluyum bayadir .gece yatmadan 2 tane koy dedi akintim var biraz normalde de vardı zaten şimdi biraz daha arttı.bide sabah tuvalette az bişey o ilaçtan geliyor sende nasıl oluyor
İyiyim tatlım daha gitmedim Dr a cuma günü gitcem inşallah 26+2 olduk bakalım inşallah bı sikinsı olmaz Allah'a emanet.sen napiyon nasılsınCanım nasılsın. Nasılsın nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?