Konya daki Hamileler :)

Canım benim biraz sıkıntılı geçiyor. En başından beri hep yatıyorum. Alış-veriş yapmam son haftalarda bile yasak. Artık annem ve esim ne yaptıysa kabulum yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin:) bir de internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Dokunup almak istemişimdir hep. O yüzden annemin zevkine bıraktım artık. Olur canım temmuz annelerini hemen takibe başlarım:)

Internetten de alabilirsin ben de senin gibi dusunuyordum ama guvenilir sayfalarda harima seyler var.

Internetten de alabilirsin ben de senin gibi dusunuyordum ama guvenilir sayfalarda harima seyler var.
E bebekten almıştım geçen yıl ilk bebeğimi kaybettim. Onun için birşeyler almıştım. Kullanmak nasip olmadı tabi. Geçen açıp baktım. Ama nedense elim tutmadı. Biraz daha beklemek istiyorum. Annem sağ olsun çoğu şeyi yapmış. Yıkayıp utulenmesi falan da bitmiş. Ama annem uzakta olduğu için gelmesini bekliyorum. Onun dışında ben kendime birşeyler almaya başladım. 32.den sonra inşallah herşeyi hazırlarım diye düşünüyorum. Allah öncelikle sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah:)

Insallah canim .Ben de lohusa tacimi filan yaptırdım. Simdi hediyelik bakiyorum .Oda kokusu veya anahtarlik .Icime sinen bir sey bulamadim henuz bir de kapi su süsü arastiriyorum .Beğendiğim kapi susune 100 tl diyorlar .

Insallah canim .Ben de lohusa tacimi filan yaptırdım. Simdi hediyelik bakiyorum .Oda kokusu veya anahtarlik .Icime sinen bir sey bulamadim henuz bir de kapi su süsü arastiriyorum .Beğendiğim kapi susune 100 tl diyorlar .
Canım benim o işler elimden geliyor çok şükür. Yapmaya kalksam 1 hafta da biter . Ben sadece yorulmak istemiyorum. Bende baktım internetten çok Güzel farklı şeyler var. Çok hoşuma gidiyor. Ama bana da pahalı geldi. Inşallah ilerleyen haftalarda iyi olursam kendim yapacam. Kendin yapabilirsen sende deneyebilirsin. Hem fiyatı da uygun oluyor.

Kuzum ben de yapayim diye niyetlendim su oda kokulari var ya .Ama hesaplayinca daha pahaliya geliyor hatta kozmetikciye hesaplattim .Internetten de fiyat aldim .Mesela sise hazir 5 tl .Boşu 1,75 icinin kokusu pleksi yazisi ve püskülü ile 7 tl yi gecti.

Evet ya şişeler çok pahalı. Ben de baktım onlara. Onun için uygun yerlere bulmak lazım. Benim elimde sise dışında malzemem var. Şişeyi de alırım inşallah. Birdahaki doktor kontrolüne inşallah:)

Evet ya şişeler çok pahalı. Ben de baktım onlara. Onun için uygun yerlere bulmak lazım. Benim elimde sise dışında malzemem var. Şişeyi de alırım inşallah. Birdahaki doktor kontrolüne inşallah:)
Bedestene gidince beynim duruyor .Her biri farkli sey soyluyor ayni ürün icin .Iyi pazarlik yapmak lazim .Ama ben hazir alcam sanirim .

Öğretmenim ben canım ama raporluyum bayadir .gece yatmadan 2 tane koy dedi akintim var biraz normalde de vardı zaten şimdi biraz daha arttı.bide sabah tuvalette az bişey o ilaçtan geliyor sende nasıl oluyor
Canım nasılsın. Nasılsın nasıl gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…