Maşallah canım inşallah 3olu haftaları da görürsün. Inşallah bir sıkıntı olmaz. 28 mm sınır zaten. Bende aynı canım çok şükür buna da benimde 2 hafta sonra kontrolüm. Allah yardım eder inşallah:)İyiyim tatlım daha gitmedim Dr a cuma günü gitcem inşallah 26+2 olduk bakalım inşallah bı sikinsı olmaz Allah'a emanet.sen napiyon nasılsın
Amin canım inşallah .evet bı 30 u gorsek içim daha da rahatlayacak. Dr korkulacak bişey yok sadece dikkat et dedi yatış vermedi çok şükür ama yine bı huzursuzluk oluyor.bakalim cuma ne dicekMaşallah canım inşallah 3olu haftaları da görürsün. Inşallah bir sıkıntı olmaz. 28 mm sınır zaten. Bende aynı canım çok şükür buna da benimde 2 hafta sonra kontrolüm. Allah yardım eder inşallah:)
Canım bedesten de Tuncay miydi neydi sedefin karşısı orda vardır muhtemelen oraya bak biKizlar hastane cantami hazirlarken bebek kiyafetlerini tül keselere koymak istiyorum poset yerine.Bildiginiz bir yer var mi alabileceğim bedestende filan ?
Cok tesekkur ederim canim .Canım bedesten de Tuncay miydi neydi sedefin karşısı orda vardır muhtemelen oraya bak bi
Tedbir her zaman iyidir canım. 28mm sınır 15mm olursa sıkıntı olurmuş. Tabiki huzursuz olur insan. Anlıyorum seni. Her an bir şey olacak diye korkuyorum bende. Ama rahat olmak lazım böyle durumlarda. Inşallah cuma Güzel haberler alırsın.Amin canım inşallah .evet bı 30 u gorsek içim daha da rahatlayacak. Dr korkulacak bişey yok sadece dikkat et dedi yatış vermedi çok şükür ama yine bı huzursuzluk oluyor.bakalim cuma ne dicek
Canim sen benden 2 hafta once dogum yapacaksin sanirim. Cantani hazırlandın mi ?Tedbir her zaman iyidir canım. 28mm sınır 15mm olursa sıkıntı olurmuş. Tabiki huzursuz olur insan. Anlıyorum seni. Her an bir şey olacak diye korkuyorum bende. Ama rahat olmak lazım böyle durumlarda. Inşallah cuma Güzel haberler alırsın.
Evet canım senden iki hafta önde gibi duruyorum. Sağ salim hepimiz kucagimiza alalım. Yavaş yavaş hazırlamaya başladık. Şuan hangi bebek bezini alsam diye dusunuyorumCanim sen benden 2 hafta once dogum yapacaksin sanirim. Cantani hazırlandın mi ?
Bende prima düşünüyorum ilk
Ama primaya alisan bebegin poposuna baska marka alerji yapiyor diye cok yorum duydum bilemiyorum dogru muBende prima düşünüyorum ilk
Daha sonra denerim artık. Araştırıyorum zaten.
Bende öyle duydum ama denemekte de fayda var. Zaten hemen hemen fiyatları aynı. Zaten ucuz olan bebek bezinin de ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyoruz. Sonuçta bebek bezi diyip geçmemek lazım. Direk cilde temas ediyor.Ama primaya alisan bebegin poposuna baska marka alerji yapiyor diye cok yorum duydum bilemiyorum dogru mu
Birde hugges bebek bezini çok iyi olduğu söyleniyor. Onu da denemek istiyorum. Bakalım artık.Ama primaya alisan bebegin poposuna baska marka alerji yapiyor diye cok yorum duydum bilemiyorum dogru mu
Bende öyle duydum ama denemekte de fayda var. Zaten hemen hemen fiyatları aynı. Zaten ucuz olan bebek bezinin de ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyoruz. Sonuçta bebek bezi diyip geçmemek lazım. Direk cilde temas ediyor.
Türk malı olarak molfix ve sleepy var diye biliyorum. Onların da ne kadar iyi kullananlara sormak lazım.Turk mali kullanmak istiyorum .Ilk 6 aydan sonra ne olur bilmiyorum.
Molfixten memnun olan cok kisi gordum ancak en son yenidoğan bebegine sleepy alan tanıdığım hic beğenmedi .Cocuk kakasini yapınca bez paramparca olmus .Türk malı olarak molfix ve sleepy var diye biliyorum. Onların da ne kadar iyi kullananlara sormak lazım.
Yazık o kadar da reklamını yapıyorlar slepinin.Molfixten memnun olan cok kisi gordum ancak en son yenidoğan bebegine sleepy alan tanıdığım hic beğenmedi .Cocuk kakasini yapınca bez paramparca olmus .
Molfix bazı bebeklerde pişik yapıyormuş onu denemek lazımMolfixten memnun olan cok kisi gordum ancak en son yenidoğan bebegine sleepy alan tanıdığım hic beğenmedi .Cocuk kakasini yapınca bez paramparca olmus .
Amin canım inşallahTedbir her zaman iyidir canım. 28mm sınır 15mm olursa sıkıntı olurmuş. Tabiki huzursuz olur insan. Anlıyorum seni. Her an bir şey olacak diye korkuyorum bende. Ama rahat olmak lazım böyle durumlarda. Inşallah cuma Güzel haberler alırsın.
Ama her bebekte ayni olmayabilir tamamen şans .Yazık o kadar da reklamını yapıyorlar slepinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?