Konya daki Hamileler :)

Tabi ki öyle bebekten bebeğe fark. Artık kullandığımız bezleri hangisinin iyi olduğunu buraya yazarız artık.
Insallah o asamaya gelelim de :) Yaa hastane cikislarini yikadim .Ev miss kokuyor .Sevmelere doyamadım.

Insallah o asamaya gelelim de :) Yaa hastane cikislarini yikadim .Ev miss kokuyor .Sevmelere doyamadım.
Ohh hadi bakalım hayırlısi olsun. :) en Güzeli hazırlamak. :) Bende dün yıkadım. Babynesti yıkasam mi diye düşünüyorum.

Ohh hadi bakalım hayırlısi olsun. :) en Güzeli hazırlamak. :) Bende dün yıkadım. Babynesti yıkasam mi diye düşünüyorum.
Evet heyecanlandim fazlasiyla .Babynesti nerden aldin canim ben de arastiriyorum .

Kızlar ben 23 haftalık hamileyim doktor icin fikrinize ihtiyacım var rengin hanım mi yoksa tülay hanım mi bide hastane olarakta bakarsak hangisini onerirsiniz

Kızlar ben 23 haftalık hamileyim doktor icin fikrinize ihtiyacım var rengin hanım mi yoksa tülay hanım mi bide hastane olarakta bakarsak hangisini onerirsiniz
Rengin hanım tecrübeli bı Dr ben ona özel Selçuklu'da iken gitmiştim fakat hastaneyi ve laboratuvari beğenmediğim için bı daha tercih etmedim.cunku laboratuvar benim beta testimi 15 bin iken 1,5 milyon çıkardı ve sonrasında kusura bakmayın iki 0 yanlislikla atmışız dediler .o yüzden bıraktım ama rengin hanım hata olduğunu hemen fark etti inanmadı sonuca. Ama ben yinede korktum gidemedim bı daha .şimdi Medicana da .hastane şartları olarak Medicana daha iyi (erken doğum için kuvez bakımından).

Digerini tanimiyorum ama 16.haftama kadar Tulin Hocaya gittim .Cok merhametliydi .Kac kez kanamam oldu acil gittik .Hemen ilgilendi .Dusuk tehlikemi onun sayesinde atlattim .Bir de tum sorulariniza verdiği cevaplarla sizi rahatlatiyor asla gecistirmiyor .

Türk malı olarak molfix ve sleepy var diye biliyorum. Onların da ne kadar iyi kullananlara sormak lazım.

merhaba kızlar ben kızıma doğumdan bu yana hep molfix kullandım ve çok memnun kaldım hala kullanıyoruz ve bu bebişime aynı molfix kullanmak istiyorum inşaAllah. evet çocuk neyr başlarsa ona alışır ben a101 ve evybaby denemek istedim hemen pişik yaptı. prima baya pahalı molfix yine iyi ve indirimleri olduğunda stokluyorum =)

Dayanamadım gittim canım bugün hastaneye 33 mm e çıkmış çok şükür rahim agzi uzunluğu.ama progestana devam . G Gamz485

Dayanamadım gittim canım bugün hastaneye 33 mm e çıkmış çok şükür rahim agzi uzunluğu.ama progestana devam . G Gamz485
Ohh maşallah benimde aynı haftalarda düşmüştü boyu daha gitmedim bende ama ben progestanin iğnesini de kullanıyorum hafta bir. Allah tamamlasın inşallah.:) bundan sonra birşey olmaz rabbimin izniyle. Progestan biraz yorgunluk yapıyor. Ona da alisirsin artık.

Evet çok sukur rahatladı icim ama bu seferde tokluk şekerim düşük çıktı baya sık sık beslen dedi bakalım o da normale döner inşallah

Evet çok sukur rahatladı icim ama bu seferde tokluk şekerim düşük çıktı baya sık sık beslen dedi bakalım o da normale döner inşallah
Canım allah yardım eder inşallah:) ben şeker yüklemesi yapmadım. Ama dikkat etmemi söyledi. Sibel hanım sana söyledi mi bilmiyorum ama. Bana her gittiğimde pekmez icmemi söylüyor. Bende ac karnına bir yemek kaşığı içiyorum. Birde gece yatmadan önce sıcak süte karıştırıp içiyorum. Çok iyi geliyor bana. Sana da tavsiye ederim. Normale döner seninde sekerin. Bir de ananas yemeye çalış hem rahmi güçlendiriyor. Hem de bol vitaminli.

Selam kızlar ben de Konyadan 9 haftalık gebeyim. Rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Doktorlarınız kim kızlar. Ben Rengin Karataylıya gidiyorum memnunum aslında da hastane çok pahalı.

Molfixten memnun olan cok kisi gordum ancak en son yenidoğan bebegine sleepy alan tanıdığım hic beğenmedi .Cocuk kakasini yapınca bez paramparca olmus .
Ben kızıma sleepy kullanıyordum çok memnundum herkese de tavsiye ediyordum. Sonra çok kaşıntı yaptı sürekli bezini çıkarmak istiyordu bıraktım. Huggies-molfix dönüşümlü kullanıyoruz hangisi indirimde olursa.

Benim oğlumda Rengin hanım yaptı sezaryeni mükemmel bir insan yine ona gidiyorum ama hastane pahalı

Sleepy denemiycem sanurim çünkü ayni problemleri cok kisiden duydum. Gebeliginiz hayirli olsun .Merkezde mi oturuyorsunuz?

Sleepy denemiycem sanurim çünkü ayni problemleri cok kisiden duydum. Gebeliginiz hayirli olsun .Merkezde mi oturuyorsunuz?
Evet benim kızım büyüktü bir de bebekte daha kötü olabilir. Evet canım merkezdeyim. Kulenin yakınlarında. Sen nerdesin.

Evet benim kızım büyüktü bir de bebekte daha kötü olabilir. Evet canım merkezdeyim. Kulenin yakınlarında. Sen nerdesin.
Ben de merkezdeyim canim eski garaj tarafinda .Hastane de Medova eve cok uzak acil bir durum olmaz insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…