Konya daki Hamileler :)

Ben de merkezdeyim canim eski garaj tarafinda .Hastane de Medova eve cok uzak acil bir durum olmaz insallah .

Konyada çok trafik olmuyor sorun olmaz inşallah. Filmlerde oluyor o kadar acil durumlar
İlk bebek mi sizin.

Konyada çok trafik olmuyor sorun olmaz inşallah. Filmlerde oluyor o kadar acil durumlar
İlk bebek mi sizin.
Konya'daki trafik soruni cokluktan degil kabaliktan .Herkes farkli kullaniyor .Ilk bebegim ama gebeligim sorunlu geciyor ilk zamanlar cok kanamam oldu .Simdi de tansiyon problemim var .Bazen acillik oluyorum .En son seker yuklemesinden gelirken fenalastim .O anda anıta yakındık girdik .Tabii ilgilenmediler gebelik takibim onlarda degil diye.

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın. Ben ikinci hamileliğimde yaptırdım şeker yüklemesi dediğin gibi baygınlık geçirir gibi oldum. Bu sefer yaptırmayacağım. Tansiyon çok önemli ilaç kullanıyor musun?

Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdın peki.

Bu kacinci bebisin? Ilac kullanmiyorum yukselmiyor düşüyor buna da sukur.Yuksek tansiyon cok daha tehlikeli .26.haftada yaptirdim.

Bu kacinci bebisin? Ilac kullanmiyorum yukselmiyor düşüyor buna da sukur.Yuksek tansiyon cok daha tehlikeli .26.haftada yaptirdim.
4. olacak kısmet olursa
Üçüncüde yükseliyordu benim tansiyonum inşllah bu sefer normal gider.
Plansız gebelik benim bu şoku yeni atlatıyorum :)) üçüncü 18 aylık daha.

4. olacak kısmet olursa
Üçüncüde yükseliyordu benim tansiyonum inşllah bu sefer normal gider.
Plansız gebelik benim bu şoku yeni atlatıyorum :)) üçüncü 18 aylık daha.
Wuuw masallah o zaman sen bu yolda oldukca tecrubelisin.Ablamiz ol :) Yas kac bu arada ?

Wuuw masallah o zaman sen bu yolda oldukca tecrubelisin.Ablamiz ol :) Yas kac bu arada ?
Her gebelik farklı oluyor canım ama yine de elimden geldiğince olurum tabii:))
Yaş da çok değil aslında 30 dayım daha hayatı hızlı yaşadım sanırım biraz
Benim 3 ü farklıydı bu daha farklı.

Her gebelik farklı oluyor canım ama yine de elimden geldiğince olurum tabii:))
Yaş da çok değil aslında 30 dayım daha hayatı hızlı yaşadım sanırım biraz
Benim 3 ü farklıydı bu daha farklı.
Masallah canim Allah bagislasin .Bu arada topigime beklerim .Bebis kiyafetleri ihtiyaçları vs hakkinda .
Senin gibi tecrubeli annislerden de bilgi aliyoruz .
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/

Ben de ilk askim ilk heyecan misali her seye hevesleniyorum.
Benim ilk çocuğum 9 yaşında o zamanlar çok değişik şeyler yoktu. Şu 4-5 yıldır çok çeşit şeyler çıktı. Hele bir de kızlar için allahhhh cicili bicili herşey. Senin cinsiyeti ne.

Benim ilk çocuğum 9 yaşında o zamanlar çok değişik şeyler yoktu. Şu 4-5 yıldır çok çeşit şeyler çıktı. Hele bir de kızlar için allahhhh cicili bicili herşey. Senin cinsiyeti ne.
Oglusum olcak insallah.

Yok öyle demedi bana hiç şunu ye bunu ye demedi de sık sık beslen saatte bir ağzına bişey ay mide boş kalmasın hiç dedi

Bu arada bende şeker yüklemesi yaptirmadim o kadar şekere bende fenalasabilirdim cok sevmem zaten tatlıyı normalde bile biraz kacirsam mideme bi bulanti gelir G Gamz485

Yok öyle demedi bana hiç şunu ye bunu ye demedi de sık sık beslen saatte bir ağzına bişey ay mide boş kalmasın hiç dedi
Canım ben yol mesafesinden dolayı her gittiğimde bana tavsiyelerde bulunuyor. Normalde her hafta gormesi lazım ama ben ancak 3 veya 4 haftada gelebiliyorum. Onun için bende soruyorum. Tabi sağ olsun. Sibel hanımda bu konuda çok yardımcı oluyor. Sende gittiğinde sorarsan senin için daha iyi olur.

Bu arada bende şeker yüklemesi yaptirmadim o kadar şekere bende fenalasabilirdim cok sevmem zaten tatlıyı normalde bile biraz kacirsam mideme bi bulanti gelir G Gamz485
Canım doktor fazla ayakta durmamam için yaptırmadı. Dikkat etmemi söyledi. Annem ve babamda şeker hastalığı var
Aslında bütün gebelerim yaptırması gereken birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…