Günaydın canım.Günaydın
günaydın kızlar dişim ağrıyor bayadır su dahi zor içiyorum tedavi ederler mi ki
Canım diş ağrısını hafife indirmek için elma sirkesiyle gargara yaparsan az da olsa ağrısı hafifliyor.günaydın kızlar dişim ağrıyor bayadır su dahi zor içiyorum tedavi ederler mi ki
evet dün kulağıma vurdu ne yapacağımı bilmiyorumGünaydın canım geçmiş olsun. Ben dolgu yaptırmıştım ama ikinci trimesterdeydim. Git sor diş ağrısı çok zor
tamam canım denicem teşekkür ederimCanım diş ağrısını hafife indirmek için elma sirkesiyle gargara yaparsan az da olsa ağrısı hafifliyor.
Hayırlı olsun canım bebeğin . Benim de beklenen doğum tarihi 6 aralık ama kasımda olacak allah izin verirse. Hangi doktora gidiyorsun peki.Iyi aksamlar bayanlar. Bayagidir bakmiyodum ne cok konusmussunuz
Bende heyecanliyim vakit gecmiyor adeta. Ayin 17si gibi doktora gidecem. Ozledim sipayicok degisik bi heyecan var icimde. Merak ediyorum iyi mi diye. Bide cinsiyet meraki var tabi herkes kiz diyo bende yuzde 50 sansimi kullanarak erkek diyorum tabi nasip kismet saglikli olsun da. Bende bir igne bile almadim almayi dusunmuyorum. Malum dogum kasimda olcak. Kis bebesi oldugu icin 7.aydan sonra almaya baslarim. Ama yinede cok bisey almam heyecanli kisi cok bizde hatta annem gece netten kolonya sisesi siparis vermis 25 adet. Hastanede masaya hediye olarak. Insallah o gunleri de goruruz kizlar guzel telaslar
Naptın canım gidebildin mi doktora.tamam canım denicem teşekkür ederim
yok canım ağrı gitti kayboldu bilmiyorum belki heyecan stres psikolojik olarak da olabilirNaptın canım gidebildin mi doktora.
Aman ağrımasın inşallah bi daha çok zor diş ağrısı tekrar geçmiş olsun canımyok canım ağrı gitti kayboldu bilmiyorum belki heyecan stres psikolojik olarak da olabilir
teşekkür ederim canım =) sen hamilemisinAman ağrımasın inşallah bi daha çok zor diş ağrısı tekrar geçmiş olsun canım
Evet canım 9 haftalık bebeğimteşekkür ederim canım =) sen hamilemisin
Allah tamamını erdirsin inşaAllah =) ilk miEvet canım 9 haftalık bebeğim
Yok canım yaa 4.Allah tamamını erdirsin inşaAllah =) ilk mi
maşaAllah =) hangi doktora gidiyorsunYok canım yaa 4.
Rengin Karataylıya gidiyorum ama pahalı belki değiştiririm. Ama 4. Sezaryen olacak başkasına da güvenemiyorum bilmiyorum bakalım. Şimdilik Rengin hanımdayım. Sen kime gidiyorsun.maşaAllah =) hangi doktora gidiyorsun
ilk doğumum rengin hanim idi ama memnun kalmadım şimdi araştırmaya ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum bakalımRengin Karataylıya gidiyorum ama pahalı belki değiştiririm. Ama 4. Sezaryen olacak başkasına da güvenemiyorum bilmiyorum bakalım. Şimdilik Rengin hanımdayım. Sen kime gidiyorsun.
Aaaa ilk defa memnun olmayan duydum. Neden memnun kalmadın.Benim üçüncü sezaryeni de o yaptı. Hastane kötüydü ama kendisinden çok memnun kaldım. Benim erken doğum riskim var 2. Bebeğim 30 haftalık doğdu o yüzden çok ilgilendi.ilk doğumum rengin hanim idi ama memnun kalmadım şimdi araştırmaya ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum bakalım
evet güler yüzlü ama benim de erken doğum oldu ani oldu yani ve sezeryan mecburdu. ameliyat hanede çok israr ettim belimden iğne vurmayın diye belim ağrır dedim birşey olmaz dedi sonra dikişlerde uyandım yani kaç tane iğne vurdu bilmiyorum.. o gün bugündür belim ağrısından duramıyorum sırt üstü yatamıyorum iki cam sildiğim de hemen belim ağrır pek ev işi yapamıyorum . Ben burda tekim kimsem yok bütün işler bana düşüyor ve ikinciye hamileyim bilmiyorum nasıl olacak çünkü kızım 2 yaşında hayırlısı olsun inşaAllahAaaa ilk defa memnun olmayan duydum. Neden memnun kalmadın.Benim üçüncü sezaryeni de o yaptı. Hastane kötüydü ama kendisinden çok memnun kaldım. Benim erken doğum riskim var 2. Bebeğim 30 haftalık doğdu o yüzden çok ilgilendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?