Yani teorik olrak birşey olmaması lazım benim 2 si spinal. Genel anesteziden daha az tehlikesi var diye çoğu hastanede bu yöntem kullanılıyor. Benim ilk bebeğim 10 aylıkken kızıma doğum yaptım ikisi de sezaryen bişey olmaz inşallah canım bol bol dua et senevet güler yüzlü ama benim de erken doğum oldu ani oldu yani ve sezeryan mecburdu. ameliyat hanede çok israr ettim belimden iğne vurmayın diye belim ağrır dedim birşey olmaz dedi sonra dikişlerde uyandım yani kaç tane iğne vurdu bilmiyorum.. o gün bugündür belim ağrısından duramıyorum sırt üstü yatamıyorum iki cam sildiğim de hemen belim ağrır pek ev işi yapamıyorum . Ben burda tekim kimsem yok bütün işler bana düşüyor ve ikinciye hamileyim bilmiyorum nasıl olacak çünkü kızım 2 yaşında hayırlısı olsun inşaAllah
dikişlerim de berbat düz değil. amin inşaAllah hayırlısı olsunYani teorik olrak birşey olmaması lazım benim 2 si spinal. Genel anesteziden daha az tehlikesi var diye çoğu hastanede bu yöntem kullanılıyor. Benim ilk bebeğim 10 aylıkken kızıma doğum yaptım ikisi de sezaryen bişey olmaz inşallah canım bol bol dua et sen
kaç yaşındasınYani teorik olrak birşey olmaması lazım benim 2 si spinal. Genel anesteziden daha az tehlikesi var diye çoğu hastanede bu yöntem kullanılıyor. Benim ilk bebeğim 10 aylıkken kızıma doğum yaptım ikisi de sezaryen bişey olmaz inşallah canım bol bol dua et sen
Medova da sukran hanima gidiyorum canimHayırlı olsun canım bebeğin . Benim de beklenen doğum tarihi 6 aralık ama kasımda olacak allah izin verirse. Hangi doktora gidiyorsun peki.
günaydın canımGunaydin kizlar
Bugun iyiyim sukur .Dun 12 saat bas agrisi çektim. Sen nasilsin ?günaydın canımnasılsın
Akşam bebek durmadı okudum da yazamadım canım. Benim düz çok şükür 3 ünü de aynı yerden kestiler.dikişlerim de berbat düz değil. amin inşaAllah hayırlısı olsun
30 :)))kaç yaşındasın
Günaydın canım nasılsınGunaydin kizlar
Iyiyim canim sen nasilsin?Bebislerin napıyor zorlaniyor musun?Akşam bebek durmadı okudum da yazamadım canım. Benim düz çok şükür 3 ünü de aynı yerden kestiler.
30 :)))
Günaydın canım nasılsın
geçmiş olsun canım. bende iyiyim şükür heyecanlıyım salı günü randevum var kalp atışını duyacağım inşaAllah tek dirBugun iyiyim sukur .Dun 12 saat bas agrisi çektim. Sen nasilsin ?
Akşam bebek durmadı okudum da yazamadım canım. Benim düz çok şükür 3 ünü de aynı yerden kestiler.
30 :)))
günaydın canımyok sorun değil ilk önce meleklerimiz gelir bakalım inşaAllah bu bebişimde dişler iyi olur ama aslında normal doğum istiyorum yaparlar mı bilmiyorum
Kızımın krizleri tumazsa iyiyiz. Geceleri uyku problemi var bi bebek kalkıyor bi kız geceleri zor oluyor ama napalım annelik kolay değilIyiyim canim sen nasilsin?Bebislerin napıyor zorlaniyor musun?
Oooo çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallahgeçmiş olsun canım. bende iyiyim şükür heyecanlıyım salı günü randevum var kalp atışını duyacağım inşaAllah tek dir
günaydın canımyok sorun değil ilk önce meleklerimiz gelir bakalım inşaAllah bu bebişimde dişler iyi olur ama aslında normal doğum istiyorum yaparlar mı bilmiyorum
Büyükler 9-8 yaşında en küçük 18 aylık canım
maşaAllah rabbim acılarını göstertmesin inşaAllahBüyükler 9-8 yaşında en küçük 18 aylık canım
Sagol canim yaa ikiz olma ihtimali mi var yoksa?geçmiş olsun canım. bende iyiyim şükür heyecanlıyım salı günü randevum var kalp atışını duyacağım inşaAllah tek dir
Zorlanıyor musun canim .l?Hem gebeliğin ilk haftalari hem de 3 tane cocuk .Kızımın krizleri tumazsa iyiyiz. Geceleri uyku problemi var bi bebek kalkıyor bi kız geceleri zor oluyor ama napalım annelik kolay değil
Oooo çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallah
Bebeğin 2 yaşındaydı dimi. Bi sorun yoksa yapan doktorlar var.
Hayirlisi olsun canim Allah guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insallah.Afilim92 evet canım annem ikiz, ikiz teyzemin ikizleri oldu diğer teyzemde yani anne tarafta var =) ikiz olursa ben ne yaparım bilmiyorum
amin inşaAllah canım sağolHayirlisi olsun canim Allah guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insallah.
Evet aslında zor oluyor ama eşim de yardımcı sağolsun.. idare ediyoruz. Ev aldı başını gidiyor yemek yapasım da yok kurtlanıp açlıktan ölmeden doğururum inşallahSagol canim yaa ikiz olma ihtimali mi var yoksa?
Zorlanıyor musun canim .l?Hem gebeliğin ilk haftalari hem de 3 tane cocuk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?