Konya daki Hamileler :)

Yani teorik olrak birşey olmaması lazım benim 2 si spinal. Genel anesteziden daha az tehlikesi var diye çoğu hastanede bu yöntem kullanılıyor. Benim ilk bebeğim 10 aylıkken kızıma doğum yaptım ikisi de sezaryen bişey olmaz inşallah canım bol bol dua et sen

dikişlerim de berbat düz değil. amin inşaAllah hayırlısı olsun

kaç yaşındasın

Akşam bebek durmadı okudum da yazamadım canım. Benim düz çok şükür 3 ünü de aynı yerden kestiler.

30 :)))

Günaydın canım nasılsın
Iyiyim canim sen nasilsin?Bebislerin napıyor zorlaniyor musun?

Iyiyim canim sen nasilsin?Bebislerin napıyor zorlaniyor musun?
Kızımın krizleri tumazsa iyiyiz. Geceleri uyku problemi var bi bebek kalkıyor bi kız geceleri zor oluyor ama napalım annelik kolay değil

geçmiş olsun canım. bende iyiyim şükür heyecanlıyım salı günü randevum var kalp atışını duyacağım inşaAllah tek dir
Oooo çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallah

günaydın canım yok sorun değil ilk önce meleklerimiz gelir bakalım inşaAllah bu bebişimde dişler iyi olur ama aslında normal doğum istiyorum yaparlar mı bilmiyorum

Bebeğin 2 yaşındaydı dimi. Bi sorun yoksa yapan doktorlar var.

Anka çocukların kaç yaşındalar.? hayırlısı olsun bakalım bebiş sağlıklı olsu da

geçmiş olsun canım. bende iyiyim şükür heyecanlıyım salı günü randevum var kalp atışını duyacağım inşaAllah tek dir
Sagol canim yaa ikiz olma ihtimali mi var yoksa?
Zorlanıyor musun canim .l?Hem gebeliğin ilk haftalari hem de 3 tane cocuk .

Afilim92 evet canım annem ikiz, ikiz teyzemin ikizleri oldu diğer teyzemde yani anne tarafta var =) ikiz olursa ben ne yaparım bilmiyorum

Sagol canim yaa ikiz olma ihtimali mi var yoksa?

Zorlanıyor musun canim .l?Hem gebeliğin ilk haftalari hem de 3 tane cocuk .
Evet aslında zor oluyor ama eşim de yardımcı sağolsun.. idare ediyoruz. Ev aldı başını gidiyor yemek yapasım da yok kurtlanıp açlıktan ölmeden doğururum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…