Konya daki Hamileler :)

Çok şükür iyiyiz büyüyoruz yavaş yavaş

Mrb kızlar bende Konyadayim 12 haftalık hamileyim...Meram akademi Fatma Çetinere gidiyorum..inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin yavrularımızı..

Ben kızılay hastanesinde doğum yaptım sezeryanla. Hastane çantasına o kadar çok şey koymuştum ki ne gerek varmış dedim ve tecrübe olarak gerekenleri yazayım dedim:)
1 bebek çarşafı-hastanede beşiğe serersiniz
2 gecelik çünkü ilki ilk gün batıyor
Hasta bezi
Sabahlık gibi uzun bir şey çünkü koridorda yürüyeceksiniz
Bebek bezi,alt açma örtüsü,4 5 bebek kıyafeti,kağıt havlu,anne çayı ve varsa göğüs pompası alın sezeryanda zor geliyor süt malum.
Bir de uyarı mama vermiştik hastanede 30 ml denmişti halbuki hemşire kiraz çekirdeği kadar midesi var da demişti. Siz siz olun 15 mlden fazla mama vermeyin.çünkü şu an naparsam yapayım sütüm yetmio.vermezseniz de mama sarılık oluyorlar hastanede. Ya da ne bileyim vermeyebilirsiniz de mama.bu konu hassas çünkü.
Diş fırçası da alın tabi yanınıza ama benim ağrıdan ve bebekle ilgilenmekten fırsatım olmadı
Herkese mutlu doğumlar,hayırlı sağlıklı bebişler:)

Bizi bilgilendirdiginiz için teşekkürler. Sağlıklı Bir şekilde buyurursunuz inşalla h

Mesaj gözümden kacmis .ben de iyiyim sukur yavas yavas bebegimin hareketlerini hissediyorum .Oglum olcak bu arada.:)
Maşallah bende yeni hissetmeye başladım. Haftalarımızda yakın sizinle. Benimde erkek olacak inşallah

Unutmuşum:)Üstüne örtmek için battaniye.ince olsun biraz ama.

İyi akşamlar kızlar ben akademi Hastanesine gidiyorum kontrole ama Kızılay Hastanesine geçmeyi düşünüyorum oradaki drlar hakkında bilginiz var mı..Azer Aras Uluğ var Tuğba Sekmenli Tursun Seçil Kahveci var hiç birini duymadım yakın çevremden sizin bi fikriniz var mi

Tugba hanimda bir operasyon gecirdim dogum konusunda nasil bilmiyorum .Sicak kanli biri .Secil hanim normal hamilelerle ilgileniyor mu bilmiyorum tup bebek bolumunun doktoru .O da guler yüzlü ve insani rahatlatan bir tavri var. Akademideki dr unuz Fatma hanimmis sanirim ben Tulin hocaya gidiyorum .Ona da gidebilirsin .Harika bir dr .

Tsk ederim bilgileriniz için evet Fatma hanima gidiyorum aslında çok da memnunum kendisinden eşim ticaret odası üyesi kızilay Hastanesi de ticaret odası üyelerine ücretsiz muayene doğumda da uygun sanırım o yüzden degistirmek istiyorum Dr arastiyirum

Hacer hanıma gidiyorum coookk memnunum
Merhaba çok az kalmış doğumunuza hacer hanıma gitmeye devam ediyor musunuz? Hacer hanımdan çok fazla memnun olan kişi duydum henüz gidemedim ben. Acaba gebenin isteklerine karşı tavrı nasıl örneğin ben doğumda müdahale yapılmamasını istiyorum yapılacaksa da bana sorulmasını istiyorum bu gibi durumlara bakış açısı nasıl biliyor musunuz?

Eger memnunsan degistirme stres olursun uyum surecinde canim .

Arkadaşlar Konyada. Lohusa geceliği pijaması falan nerden alınıyor ? Yada önereceğiniz bir site falan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…