- 28 Eylül 2017
- 10
- 3
- 16
- 38
Mrb canım iki gün önce Bedesteneydim çok güzel lohusa gecelikleri hamile gecelik pijamalari vardı..sabahliklari ile bi bak istersenArkadaşlar Konyada. Lohusa geceliği pijaması falan nerden alınıyor ? Yada önereceğiniz bir site falan varmı
Öylemi çok teşekkür ederim bi bakacağım:)Mrb canım iki gün önce Bedesteneydim çok güzel lohusa gecelikleri hamile gecelik pijamalari vardı..sabahliklari ile bi bak istersen
Ben yaşadığım şeyi söylüyorum canım sen bilirsin gidip gitmemek konusundamerhaba ben de hamileliğimi yeni öğrendim ve hikmet beye gidince ama içime şüphe düştü siz böyle deyince
slm inşallah hayırlısı ile Rabbim ikinci Bebeğinizi de nasip eder...sorun tam olarak ne sizden mi eşinizden mi kaynaklanıyor..Slm kızlar benimde bı çocuğum var ikincisini istiyoruz ama olmuyor bir buçuk yıl oldu nerdeyse korunmayı birakali konya da farabide doktorlar nasıl ilgileniyor kar mı bilgi verirmisiniz ben birinci cocugumada tedaviyle hamile kaldım 4 kere kimyasal gebelik geçirdim yoruldum artık çocuğum kocaman oldu oda kardeş istiyor artık olsa keşke
Canım ben farabi mehmet bardakçıya gidiyorum memnunumSlm kızlar benimde bı çocuğum var ikincisini istiyoruz ama olmuyor bir buçuk yıl oldu nerdeyse korunmayı birakali konya da farabide doktorlar nasıl ilgileniyor kar mı bilgi verirmisiniz ben birinci cocugumada tedaviyle hamile kaldım 4 kere kimyasal gebelik geçirdim yoruldum artık çocuğum kocaman oldu oda kardeş istiyor artık olsa keşke
Bedestene bakabilirsin .Kompedan ve Kaplanlarda filan da var .Arkadaşlar Konyada. Lohusa geceliği pijaması falan nerden alınıyor ? Yada önereceğiniz bir site falan varmı
ben çocuk odası almıştım bide park yatak 2Kizlar bebek odasi aldiniz mi ? Bildiginiz pierre cardin satan bayi var mi ? Fatih bebekte su an kampanya var ama ucuz mu pahali mi kiyas yapmak istiyorum.
Canim park yatak düşünmüyorum direk buyuyen besik alcam.Zaten bazaya dönüştüğü icin genc odasi oluyor .Cikan parcalar calisma masasi oluyorben çocuk odası almıştım bide park yatak 2
yaşından sonra büyük yatağa geçti iyiki ole almışım bebek odası bana mantıklı gelmiyor fikir olur belki bakabilirsin
Yeni dr um fuat bey .Normal doğumu destekliyor .Henuz tanismadik ama bir cok arkadasim onda dogum yapti .Babacan bir doktor ve hastasinin her sekilde yaninda oluyor .merhaba kızlar konyada yaşıyorum bende meramda 5 yaşında oğlum var ilk doktorum emel hanımdı şimdi medova fuat demire gittim beğendim 6+1 daha kalp atışlarını duymadım son dakka sezeryan girdim 2.doğumumu normal istiyorum fuat hocaya giden varmi
Doc Dr Ahmet Basaran da yaptirdim geven hafta 250 tl .Hastanelerde de 250 tl bildigim kadariyla .O parayı vermisken riskli gebelik uzmani baksin istedim .Cok guzel ilgileniyor .Yeri Meram Yeniyol da Dr Portakal in hemen yan binasi.Merhaba ,
Konya'da detaylı ultrasona giren var var mı , fiyatlar konusunda bilgi almak istiyorum.
Doğum evinde ebeler yaptırıyor sanırım. İstekleriniz olduğunda tutumları nasıldı?Slm kizlar ben hamile degilim 8bucuk ay oldu dogum yapali ikizlerim var Rabbim bagislarsa
Ben de cooook doktor degistirdim en son dogum evinde yaptım dogumumu doktor cok onemli inşallah gönlünüzce olur hamilelik sureciniz
Canim sezeryan oldugu icin doktorum yaptirdi sonrasinda 10gun sarilik yüzünden yattik hemşireler cok asik suratliydi ama tatli dil rica ile gerçek yüzleri cikiyor ortaya memnun kaldim yaniDoğum evinde ebeler yaptırıyor sanırım. İstekleriniz olduğunda tutumları nasıldı?
Yakın zamanda bir arkadaşım da orda sezeryan yaptı aynı şekilde hemşirelerden memnun kalmamıştı sorulamasindan falan rahatsız olmuşlar ebeler sanırım öyle değil amaCanim sezeryan oldugu icin doktorum yaptirdi sonrasinda 10gun sarilik yüzünden yattik hemşireler cok asik suratliydi ama tatli dil rica ile gerçek yüzleri cikiyor ortaya memnun kaldim yani
Allah bagislasinSlm kizlar ben hamile degilim 8bucuk ay oldu dogum yapali ikizlerim var Rabbim bagislarsa
Ben de cooook doktor degistirdim en son dogum evinde yaptım dogumumu doktor cok onemli inşallah gönlünüzce olur hamilelik sureciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?