Tüp Bebek Merkezleri Konya Medicana Tüp Bebek

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürüp yardım edebiliri.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

ilk tedavim ankaradaydı olmadı malesef.dr seçil hanım ikinci denemede soruyor sizde isterseniz yapıyor .ben ona gidiyorum aslında her yerde sormaları gerekli

Merhaba, tedaviniz nasıl sonuçlandı hamilemisiniz şuan umarım öyledir bende seçil hanıma gidiYorumda tedaviye başlancak

Ben Dr.Seçil Kahveci ye yaptirdim ilk deneme ve hamileyim bence muayene olun
Merhabalar, yazınızı okyunca çok mutlu oldum bu ay adet olduktan sonra tüp bebek tedavisine seçil hanımda başlıcaz.inşallah benimde iyi sonuçlanır. Peki kaç embriyo transfer edildi. Süreç nasıl işliyor kaç yumurtanız toplandı bilgi verebilirmisiniz

Mrb canım benim yumurtalarım sıkıntılıydı tedaviye başladıpında yumurta gelişimi için ilaç kullanıyorsun 2 3 gün sonra çağırıp tekrar bakıyo yumurta gelişimi istediği seviyede olduğunda yumurta toplama işlemi yapılıyor benim 1 tane yumurta vardı daha sonra döllendikten sonra transfer oluyor.inşallah tedavin güzel gider seçil hanımı seçmekle çok iyi karar vermişsin bu arada ismim yeliz canım

Merhaba, şuan hamilemisiniz, bende hiç bir problem yok sdcee polikistik var ama gebelik olmadı hiç. Seçil hanımı çok severim zaten pozitif güleryüzlü detaycı bir dr. Bu ay adetin 21.günü gel tedaviye başlıcaz dedi, uzun protokolmüş galiba

Bende Necati
Bende Necati beye gidiyorum ikinci tupe başladık hiç söylemedi araştıralim niye tutmadı diye kızlar şimdi çok tedirgin oldum

Bende Necati

Bende Necati beye gidiyorum ikinci tupe başladık hiç söylemedi araştıralim niye tutmadı diye kızlar şimdi çok tedirgin oldum
Ama necati bey içinde iyi diorlar arkadaşım seçilde tüp bebek yaptırdı ama necati beyde girmiş operasyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…