- 19 Mart 2015
- 25
- 3
- 1
Tabiki genetik testi yapiyorlar.Rahme kamerayla bakiyorlar.ilki basarisizsa arastirilarak kinci denemede her sey daha kolay oluyortedavi başarısız olunca ne için olduğunuda araştırıyorlarmı acaba...
bunları ne zaman yapıyorlar yani Ikinci tupe baslayacaginda miTabiki genetik testi yapiyorlar.Rahme kamerayla bakiyorlar.ilki basarisizsa arastirilarak kinci denemede her sey daha kolay oluyor
Merhaba, tedaviniz nasıl sonuçlandı hamilemisiniz şuan umarım öyledir bende seçil hanıma gidiYorumda tedaviye başlancakYarn seçil kahveciye gideceğim ve muhtemelen tedavi başlayacak çok heyecanlıyım.. Ve bizim pgt yapılacak ek olarak.. Aslında biraz da korkuyorum.. Secil hanım ve hastane hakkında bilginveririsemi beni rahatlatırsınız arkadaşlar..
Merhabalar, yazınızı okyunca çok mutlu oldum bu ay adet olduktan sonra tüp bebek tedavisine seçil hanımda başlıcaz.inşallah benimde iyi sonuçlanır. Peki kaç embriyo transfer edildi. Süreç nasıl işliyor kaç yumurtanız toplandı bilgi verebilirmisinizBen Dr.Seçil Kahveci ye yaptirdim ilk deneme ve hamileyim bence muayene olun
Mrb canım benim yumurtalarım sıkıntılıydı tedaviye başladıpında yumurta gelişimi için ilaç kullanıyorsun 2 3 gün sonra çağırıp tekrar bakıyo yumurta gelişimi istediği seviyede olduğunda yumurta toplama işlemi yapılıyor benim 1 tane yumurta vardı daha sonra döllendikten sonra transfer oluyor.inşallah tedavin güzel gider seçil hanımı seçmekle çok iyi karar vermişsin bu arada ismim yeliz canım
Bende Necati beye gidiyorum ikinci tupe başladık hiç söylemedi araştıralim niye tutmadı diye kızlar şimdi çok tedirgin oldumMerhaba, şuan hamilemisiniz, bende hiç bir problem yok sdcee polikistik var ama gebelik olmadı hiç. Seçil hanımı çok severim zaten pozitif güleryüzlü detaycı bir dr. Bu ay adetin 21.günü gel tedaviye başlıcaz dedi, uzun protokolmüş galiba
Bir arkadaşımın daha döllenme olmamıştı ama genetik testi yapmışlardıBende Necati
Bende Necati beye gidiyorum ikinci tupe başladık hiç söylemedi araştıralim niye tutmadı diye kızlar şimdi çok tedirgin oldum
Ama necati bey içinde iyi diorlar arkadaşım seçilde tüp bebek yaptırdı ama necati beyde girmiş operasyonaBende Necati
Bende Necati beye gidiyorum ikinci tupe başladık hiç söylemedi araştıralim niye tutmadı diye kızlar şimdi çok tedirgin oldum
Iki si beraber giriyor canım .Ama necati bey içinde iyi diorlar arkadaşım seçilde tüp bebek yaptırdı ama necati beyde girmiş operasyona
Kandan mi bakılıyorBir arkadaşımın daha döllenme olmamıştı ama genetik testi yapmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?