Tüp Bebek Merkezleri Konya Medicana Tüp Bebek

Sağol canım Allah razı olsun . Araştıracam verdiğin isimleri. Tedavin hayırli olsun tatlım inşasllah güzel haberlerini alırız

Sağol canım Allah razı olsun . Araştıracam verdiğin isimleri. Tedavin hayırli olsun tatlım inşasllah güzel haberlerini alırız
Amin inşallah canım sağolasın sendende güzel haberler alırız inşallah. Ben durumdan memnunum şahsen hastanede görüştüğüm hastalarında öyle eğer aşılama deneyeceksen görülebilirsin kendisiyle. Bende Ankara İstanbul isterim gitmek ama gem çalıyorum hemde mesafe uzak maddi olarak da yetişemem . Allah hayırlısını versin canım inşallah hepimiz için. Sizin problem neydi

Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerini aliriz ben kizilay tup bebek merkezine gidiyorum

Sağol canım bilgi edindikce araştırdığın drlari paylaşirsan sevinirim. Peki Akşehir de tüp bebek merkezi ya da aşılama yapan Dr merkez var mı canım bilgin var mı?

Aksehirde yok canim komsumuzun akrabasi buraya geldi yaptirdi ordands biliyorum suan kizilay hastanesi iyi secil kahveci var daha once medicanadaydi fiyat konusunda yardimci oluyorlar

Canım kısaca hikayemi anlatayım. 6 yıldır çocuğumuz olmuyor sebepsiz infertilite grubundayız 3 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var bizde iki kere aynı merkez bir kere de İstanbul da tüp bebek tedavisi gördük ama maalesef embiryolar gelişimi geriden geliyor o yüzden tutmuyor tüp bebek embiryo kalitesizliğinden dolayı. Kaynanamlar Akşehir de yaşıyor yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok hazır kvdemlere gitmişken en azından aşılama vs. Yapsak çünkü otel De kalıp tedavi görmek çok Zor. Evden hastaneye git gel hem daha masrafsız olur o yüzden konya Akşehir ya da çevre ilçeleribde tüp bebek merkezi veya asılma yapılan yerler var mı diye . Sızın sorun ne canım ilk tedavin mi

Aksehirde yok canim komsumuzun akrabasi buraya geldi yaptirdi ordands biliyorum suan kizilay hastanesi iyi secil kahveci var daha once medicanadaydi fiyat konusunda yardimci oluyorlar
Hadi ya üzüldüm Akşehir de olmamasına konya da yani tüp bebek merkezleri yakın olarak yaza daha var bakalım araştırmaya devam ederim Dr olarak Allah hepimize nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin

Bende pco var beş yıl olacak evleneli canım iki dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğim bu ilk tüp bebek denemem. Sana tavsiyem o zamana kadar koenzim q10 omega 3 ve folik asit kullan kaliteyi etkiler. B12 ve d vitamini eksikliği varmı baktır eksikse onlarıda takviye al inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın,

Sağol canım geçen yıl tüp bebek tedavisi öncesi baktırmıstim d vitamini eksikliği çıkmıştı dvit içtim düzeldi artık her şeyi yaptık ettik Gerek tedavi gerek bitkisel kür vs. Rabbim istediği zaman olacak biz isteyince olmuyor elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

İnşallah canım tabii Allah ol der olur biz elimizden geleni yapacağız inşallah emeklerimizin karşılığı güzel olur

Kızılay'ın labaratuvarı nasıl peki canım . Birde bunu nasıl araştırdınız benim pek bilgim Yok da ondan soruyorum
Arkadasim baska bir merkezde calisyor hepsinin sistemini biliyor canim kobyada sadece kizilayda lazer cihazi varmis embriyolaglar elle degil lazer cihaziyla calisiyorlarmis buda kalitesini arttiriyir tabi

Hadi ya üzüldüm Akşehir de olmamasına konya da yani tüp bebek merkezleri yakın olarak yaza daha var bakalım araştırmaya devam ederim Dr olarak Allah hepimize nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin
Ilk denemenmi olacak canim kizilayda devlet raporuda cikariyorlar cok uyguna geliyor.Ankarada Recai Pabuccu var duymussundur ünlü dr o ve embriyologuda buraya geliyor kontrol ediyormus.

Arkadasim baska bir merkezde calisyor hepsinin sistemini biliyor canim kobyada sadece kizilayda lazer cihazi varmis embriyolaglar elle degil lazer cihaziyla calisiyorlarmis buda kalitesini arttiriyir tabi
Teşekkür ederim canım benim bu konuda çok bilgim Yok doktoruma güvenip başladım artık hayırlısı olsun. Sende mi tüp bebek yaptırıyorsun

Ilk denemenmi olacak canim kizilayda devlet raporuda cikariyorlar cok uyguna geliyor.Ankarada Recai Pabuccu var duymussundur ünlü dr o ve embriyologuda buraya geliyor kontrol ediyormus.
Yok tatlım uç negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var. İlk değil yani Recai pabuçcu biliyorum canım iyiymiş konya ya geliyorsa çok iyi oldu bunu dediğin canım çok sağol.

Arkadaslar Recai Pabuccunun embriyologu hangi hst ye gelip kontrol ediyormus?Bende tupe karar verdim ama herkes gibi kararsizim.Ikinci tup yaptirma sansimda yok.Bunu iyi bir yerde degerlendirmeliyim.Novafertil Dilek Hanim yada Secil Hanim dusunuyorum.Secil Hanim Medicana da degil miydi Kizilaya mi gecti?

Seçil Hanim kız olaya geçti recai pabuccuds kız olaya geliyor canim

Cemrecim cok tsk ederim.Dun kizilayi aradim ogrendim.Fiyat bilgilerini de aldim.Dr gerek gorurse pgt ve chg ye de gonderiyorlarmis.Allah nasip ederse Temmuz sonu baslicam bende.Esimde hareket ve morfoloji sorunu varmis.Haftaya spermiyogram yeniden yapilacak ve tedaviye baslicak.Bende femara kullanicam.Denicez bakalim.Olmazsa tupe gecicez.

Benim bir oglum var.4 yil oncede gebe kaldim ama boş gebelik oldu.Hic tedavisiz ilacsiz gebe kaliyordum.Hemde korunmayi biraktigimiz ay.Ama 4 yildir olmadi.Hayirlisi bakalim.

Sen neler yapiyorsub?Eski msj larinizi okucam gercide.Bide bisey sormak istiyorum.Novafertil Dilek Incesu mu Secil Kahveci sizce?Gerci karar verdim gibi ama fikrinizi almak isterim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…