- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
Tahminim kan, ama ücreti epey yüksekmiş. Bir şey çıkmadı genetikte şimdi ikinci kez deniyor onlardaKandan mi bakılıyor
Evet canım fiyati var bayaTahminim kan, ama ücreti epey yüksekmiş. Bir şey çıkmadı genetikte şimdi ikinci kez deniyor onlarda
Merhaba bu konusmadan cok uzun sure gecmis ama bu ay medicana da tup bebek yaptirdim ve bugun hamile oldugumu ogrendim,esimde bende saglikciyiz Ankara da konya da bircok hekimle gorustuk ama bence en onemli olan sey inanmak ve doktoru sevmek,doktorun seninle ilgilenmesi cok huzur verici, dr.Seçil Kahveci cok tatli inanilmaz naif bir insan isinde cok titiz, hamile kalmasaydim da onunla devam edecektik esimle bu konuda kararimiz kesindi bence Seçil Kahveci ile bir gorusun derim.Konya medicana tup bebek servisinde
Merhaba sizde sorun neydi? Bende 2,5 yıldır seçil hanıma gidiyorum martta tüp bebek yapıldı ama tutmadı. Ben yaz sonu tekrar düşünüyorum ancak Tüp bebek yöntemlerinin bir çoğu hastane mevcut değil. Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz.canııım bende seçil hanıma gidiyorum bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum. yazının üstünden cok zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. ilk denemede mi tuttu canım.
Merhaba sizde sorun neydi? Bende 2,5 yıldır seçil hanıma gidiyorum martta tüp bebek yapıldı ama tutmadı. Ben yaz sonu tekrar düşünüyorum ancak Tüp bebek yöntemlerinin bir çoğu hastane mevcut değil. Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz.
Merhaba sizde sorun neydi? Bende 2,5 yıldır seçil hanıma gidiyorum martta tüp bebek yapıldı ama tutmadı. Ben yaz sonu tekrar düşünüyorum ancak Tüp bebek yöntemlerinin bir çoğu hastane mevcut değil. Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz.
Merhaba canım, bizde hiç sorun bulunamamştı sebepsiz infertilite dendi tüp bebek harici tedavilerlede olmayınca tüp bebek denedik transfer sonrası neden tumadığını sorduğumda laboratuvardan yumurtamın kalitesiz olduğu bilgisi geldi. Ve kaliteyi artırıcı birşey olmadığını söyledi bana seçil hanım ve çok üzüldüm. Ancak kaliteyi artırıcı bir sürü takviye vitamin ilaç varmış aslında. Ben şimdi diğer doktroların önerdiği ilaçları kullanıyorum yum kalitesi için. Haziranın 13 ünde genetik tıba gidicez genlerde birşey varmı tahlil olucaz. Bakalım sonuca görede izmir medical parka gitmeyi düşünüyorumPeki sizin sorun neydi. Secil hanim tum yontemlerin hastenede mevcut oldugunu soyledi. Siz yaz sonu tekrar secil hanima mi gideceksiniz
Amh değerine çok üzlme tabiki önemli birşey ama. Benimde geçen yıl amh 3.5 çıktı ama yinede bir faydası yok canım. Yumurta az olsun kaliteli olsun. Arkadaşımında amh değeri sizin gibi düşüktü hemen tüp bebek yaptılar ve tuttu bir bebeği oldu ve bebeği 3 daha 3 aylıkken kendiliğnden bir daha hamile kaldı imkanınız varsa hemen yaptırın tüp bebek zaman kaybetmeyin yumurtalar boşa gitmesin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...Ben aralik ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin.normal yollardan hamile kalmistim. Sonra adet duzenim bozuldu ve fsh 16 ya yukseldi amh 0.28 secil hanim amh yi tekrar istedi ve sonuc 1.18 geldi.gecen ay daha umutlu konusmustu ama bu ay yumurtalarimin azaldigini soyledi acele etmemiz gerekiyormus. Ama cok kararsizim hemen baslamakta.
Slm canım, yumurta kalitesini artırmak için neler kullandin acaba ? Bende de aynı sorun varda..Merhaba canım, bizde hiç sorun bulunamamştı sebepsiz infertilite dendi tüp bebek harici tedavilerlede olmayınca tüp bebek denedik transfer sonrası neden tumadığını sorduğumda laboratuvardan yumurtamın kalitesiz olduğu bilgisi geldi. Ve kaliteyi artırıcı birşey olmadığını söyledi bana seçil hanım ve çok üzüldüm. Ancak kaliteyi artırıcı bir sürü takviye vitamin ilaç varmış aslında. Ben şimdi diğer doktroların önerdiği ilaçları kullanıyorum yum kalitesi için. Haziranın 13 ünde genetik tıba gidicez genlerde birşey varmı tahlil olucaz. Bakalım sonuca görede izmir medical parka gitmeyi düşünüyorum
A.s Folik asit, Co enzim q10 kullanıyorum sadece. koenzşm q10 önemliymiş. birde başka bir doktor solgar ın resveratrol günde 1 bunları içiyorum.Slm canım, yumurta kalitesini artırmak için neler kullandin acaba ? Bende de aynı sorun varda..
Tabi kalite artıyormu bilmiyorum canım , umarım artmıştır. ve doğal yolla hamile kalabiliriz. Genelde tüp bebek tedavi öncesi 6 hafta koenzim q10 kullandırıyorlarmış.Slm canım, yumurta kalitesini artırmak için neler kullandin acaba ? Bende de aynı sorun varda..
Tşk.ederim canim.. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız..A.s Folik asit, Co enzim q10 kullanıyorum sadece. koenzşm q10 önemliymiş. birde başka bir doktor solgar ın resveratrol günde 1 bunları içiyorum.
Amin canım.Tşk.ederim canim.. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız..
Canım merhaba Bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum. Konya da yaşamıyorum yazın konya ya geleceğiz o yüzden orda tedavi olmak istedik. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat Dr fiyat vs. Hakkında bilgim yok senin var mı canım ? Hangi Dr iyi aşılama ücreti? Konu baya eski en yakın zamanda sen yazmışsın o yüzden sana sormak zorunda kaldım canım.hayirli aksamlar konu baya eski ama bende necati beyde tedaviye baslamayi düsünüyorum tecrübe eden arkadaslar tecrübelerinizi olumlu olumsuz paylasabilir misiniz. simdiden tesekkürler
Canım merhaba Bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum. Konya da yaşamıyorum yazın konya ya geleceğiz o yüzden orda tedavi olmak istedik. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat Dr fiyat vs. Hakkında bilgim yok senin var mı canım ? Hangi Dr iyi aşılama ücreti? Konu baya eski en yakın zamanda sen yazmışsın o yüzden sana sormak zorunda kaldım canım.
hayirli aksamlar konu baya eski ama bende necati beyde tedaviye baslamayi düsünüyorum tecrübe eden arkadaslar tecrübelerinizi olumlu olumsuz paylasabilir misiniz. simdiden tesekkürler
Aşılamayı ben en son geçen yıl olmuştum canım Necati beyde 750 tl fiyattı şu anda nasıl bilmiyorum aradığın zaman bilgi verirler. Ben bi Ali Acar'a bir de Necati beye gittim Ali beye ulaşmak zor ama Necati bey pozitif iyi bir dr Allah yardımcın olsunCanım merhaba Bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum. Konya da yaşamıyorum yazın konya ya geleceğiz o yüzden orda tedavi olmak istedik. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat Dr fiyat vs. Hakkında bilgim yok senin var mı canım ? Hangi Dr iyi aşılama ücreti? Konu baya eski en yakın zamanda sen yazmışsın o yüzden sana sormak zorunda kaldım canım.
Teşekkür ederim canım bilgi için ama ben tedavimi oldum geçtiğimiz cuma da transfer oldum bundan sonra hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden nasibimizde varsa olur inşallah. Sen nerede tedavi oluyorsunnecati bey iyi diye biliyorum ama merkezde çalışanlar tecrübesiz ve laboratvuar cok daha önemli oldugu için bi daha düşün derim canım
Sağol canım bilgi edindikce araştırdığın drlari paylaşirsan sevinirim. Peki Akşehir de tüp bebek merkezi ya da aşılama yapan Dr merkez var mı canım bilgin var mı?ben yardımcı olabilirim canım tüm merkezleri araştırdım doktorlarda cok önemli ama labaratuar ve embriyologun cok daha iyi olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?