Tüp Bebek Merkezleri Konya Medicana Tüp Bebek

Arkadaslar ucret hakkinda bilgi verir misiniz bizde genetik sikinti var embriyolara pgt uygulaniyor mu rapor geciyor mu

canııım bende seçil hanıma gidiyorum bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum. yazının üstünden cok zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. ilk denemede mi tuttu canım.

canııım bende seçil hanıma gidiyorum bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum. yazının üstünden cok zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. ilk denemede mi tuttu canım.
Merhaba sizde sorun neydi? Bende 2,5 yıldır seçil hanıma gidiyorum martta tüp bebek yapıldı ama tutmadı. Ben yaz sonu tekrar düşünüyorum ancak Tüp bebek yöntemlerinin bir çoğu hastane mevcut değil. Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz.

Ben aralik ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin.normal yollardan hamile kalmistim. Sonra adet duzenim bozuldu ve fsh 16 ya yukseldi amh 0.28 secil hanim amh yi tekrar istedi ve sonuc 1.18 geldi.gecen ay daha umutlu konusmustu ama bu ay yumurtalarimin azaldigini soyledi acele etmemiz gerekiyormus. Ama cok kararsizim hemen baslamakta.

Peki sizin sorun neydi. Secil hanim tum yontemlerin hastenede mevcut oldugunu soyledi. Siz yaz sonu tekrar secil hanima mi gideceksiniz

Peki sizin sorun neydi. Secil hanim tum yontemlerin hastenede mevcut oldugunu soyledi. Siz yaz sonu tekrar secil hanima mi gideceksiniz
Merhaba canım, bizde hiç sorun bulunamamştı sebepsiz infertilite dendi tüp bebek harici tedavilerlede olmayınca tüp bebek denedik transfer sonrası neden tumadığını sorduğumda laboratuvardan yumurtamın kalitesiz olduğu bilgisi geldi. Ve kaliteyi artırıcı birşey olmadığını söyledi bana seçil hanım ve çok üzüldüm. Ancak kaliteyi artırıcı bir sürü takviye vitamin ilaç varmış aslında. Ben şimdi diğer doktroların önerdiği ilaçları kullanıyorum yum kalitesi için. Haziranın 13 ünde genetik tıba gidicez genlerde birşey varmı tahlil olucaz. Bakalım sonuca görede izmir medical parka gitmeyi düşünüyorum

Amh değerine çok üzlme tabiki önemli birşey ama. Benimde geçen yıl amh 3.5 çıktı ama yinede bir faydası yok canım. Yumurta az olsun kaliteli olsun. Arkadaşımında amh değeri sizin gibi düşüktü hemen tüp bebek yaptılar ve tuttu bir bebeği oldu ve bebeği 3 daha 3 aylıkken kendiliğnden bir daha hamile kaldı imkanınız varsa hemen yaptırın tüp bebek zaman kaybetmeyin yumurtalar boşa gitmesin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Slm canım, yumurta kalitesini artırmak için neler kullandin acaba ? Bende de aynı sorun varda..

Slm canım, yumurta kalitesini artırmak için neler kullandin acaba ? Bende de aynı sorun varda..
Tabi kalite artıyormu bilmiyorum canım , umarım artmıştır. ve doğal yolla hamile kalabiliriz. Genelde tüp bebek tedavi öncesi 6 hafta koenzim q10 kullandırıyorlarmış.

hayirli aksamlar konu baya eski ama bende necati beyde tedaviye baslamayi düsünüyorum tecrübe eden arkadaslar tecrübelerinizi olumlu olumsuz paylasabilir misiniz. simdiden tesekkürler

hayirli aksamlar konu baya eski ama bende necati beyde tedaviye baslamayi düsünüyorum tecrübe eden arkadaslar tecrübelerinizi olumlu olumsuz paylasabilir misiniz. simdiden tesekkürler
Canım merhaba Bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum. Konya da yaşamıyorum yazın konya ya geleceğiz o yüzden orda tedavi olmak istedik. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat Dr fiyat vs. Hakkında bilgim yok senin var mı canım ? Hangi Dr iyi aşılama ücreti? Konu baya eski en yakın zamanda sen yazmışsın o yüzden sana sormak zorunda kaldım canım.

ben yardımcı olabilirim canım tüm merkezleri araştırdım doktorlarda cok önemli ama labaratuar ve embriyologun cok daha iyi olması gerekiyor

necati bey iyi diye biliyorum ama merkezde çalışanlar tecrübesiz ve laboratvuar cok daha önemli oldugu için bi daha düşün derim canım

Aşılamayı ben en son geçen yıl olmuştum canım Necati beyde 750 tl fiyattı şu anda nasıl bilmiyorum aradığın zaman bilgi verirler. Ben bi Ali Acar'a bir de Necati beye gittim Ali beye ulaşmak zor ama Necati bey pozitif iyi bir dr Allah yardımcın olsun
necati bey iyi diye biliyorum ama merkezde çalışanlar tecrübesiz ve laboratvuar cok daha önemli oldugu için bi daha düşün derim canım
Teşekkür ederim canım bilgi için ama ben tedavimi oldum geçtiğimiz cuma da transfer oldum bundan sonra hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden nasibimizde varsa olur inşallah. Sen nerede tedavi oluyorsun

ben yardımcı olabilirim canım tüm merkezleri araştırdım doktorlarda cok önemli ama labaratuar ve embriyologun cok daha iyi olması gerekiyor
Sağol canım bilgi edindikce araştırdığın drlari paylaşirsan sevinirim. Peki Akşehir de tüp bebek merkezi ya da aşılama yapan Dr merkez var mı canım bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…