Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

anım kardesinin tüp bebek ücrti ne kadar vardı devlet bi kısmını karsıladımı yoksa hepsini kendilerimi ödedi

3750 lira hastaneye verdiler 1500 de ilaçlar sayılır beş bini biraz geçti ama tabi ilaöları falan başka dr yazdırırsan devlet bi kısmını ödüyor bi kısım ilaçları ödemiyor zaten gidince çok ii ilgileniyolar bilgi almak için bile gidebilirsin ilk muayene ücretsiz oldu en doğrusu kendin bi uğra bilgi al canım

cok saol canım tesekkür ederim

insallah sizin emeginiz cabalarınız bosa cıkmaz rabbim yüzünüzü güldürür

inşallah hepimizin yüzü güler canım bence tüp bebek aşılamadan daha avantajlı sonuçta embriyo yerleştiriyorlar gerisi Rabbimin takdiri sen canını sıkma inşallah tüp bebekle hamile kalırsın eğer maddi olarak zorlanmayacaksan tüp bebek yaptır.

cok saol canım esim saolsun maddiyatı sorun etmiyor sen üzülme yeterki herseyin üstesinden geliriz diyor ama üzülmemek elde deyil su anda ne olacak bilmiyorum su an ade olmayı bekliyorum bu ay ilacları etkisi sürermiş onun için bu ay kendi haline bırakalım dedik bakalım olmassa bidahaki ay ne yapılacagına karar verilir asılamada ilac ücretinin tamamını kendimiz karsıladık tüp bebek olsada tamamını kendimiz ödeyecegiz devlet hiç karsılamayacak anlayacagın rabbimin taktiri artık allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

Canım kaç yaşındasın panik olmana gerek yok bence rahat ol

28 yasındayım bir bucuk senedir evliyim

canım yaşında birşey yok ben 31 yaşımda anne oldum ve artık emin ol annelik 30'lu yaşların üzerinde hatta 41 yaşa bile normal diyorlar sen bunlara takılma olur inşallah

Mrh canım nasıl gidiyor kardeşinin hamileliği. Ne zaman gidecek keseyi gormeye

meraba canım gayet ii gidiyo hamileliği ne agrı ne kanama beta hcg değerleri de yüksek çıktı. ikiz heralde demiş dr. nazar değmesin ayın 15.de gelcekcekler keseyi görmeye inşallah bi problem çıkmadan kendilerinide gösterirse bebişlerimiz çok mutlu olcaz... senin nasılll gidio kesildi mi kanaman. belirti falan varmı? canım senin kaç çıkmıştı14.gün değerin?

cok sevindim rabbim ikinizin bebeklerinede saglık versin hayırlı bi sekilde kucaklarına almayı nasip etsin

ben dün kırmızıları gördüm yeniden baslamak için geri sayım 25 gün

saol canım en kısa zamanda allah sanada nasip etsin inşallah tüp bebegemi baslıycan artık hangi hastanede

bilmiyorum canım tekrar asılamamı olur direk tüp bebege mi gecilir aynı hastanede meram tüp bebekte yaptırırız diye düsünüyorum canım esimle konusmadım gerci nova fertile görüşmeye gidelim diye galiba önden görüsme ücretsiiz fiyatını ögrenmek icin gidebiliriz belki

ilk görüşme ve muayene ücretsizz canım kredi kartına taksitte yapıyor hastane

Son düzenleme:
ilk görüşme ve muayene ücretsizz canım kredi kartına taksitte yapıyor hastane

saol canım tesekkür ederim benim gittigim hastanede işlem ücreti 2 milyar ilacları kendimiz alacagız yani ne kadar tutarsa artık

saol canım tesekkür ederim benim gittigim hastanede işlem ücreti 2 milyar ilacları kendimiz alacagız yani ne kadar tutarsa artık

hım hayırlısı olsun canım benim kendim de tüp bebek yaptırma ihtimalim varda pgt iie gidip görüşmüştük o zaman 8 bini falan buluyor ilaçlar dahil ama sadece normal tüp bebek 6bin falan yaklaşık daha öncede söledigimm gibi senin için hayırlısı olsun iimiş meram tüp bebek basarıı oranı ne acaba oranın araştırdın mı hiç

canım o konuda hiç bi fikrim yok ama bir yıldır gidiyorum tüp bebele hamile kalanları gördüm senin demi olmuyor canım ya

canım o konuda hiç bi fikrim yok ama bir yıldır gidiyorum tüp bebele hamile kalanları gördüm senin demi olmuyor canım ya

yok canım benim bi kızım var 3,5 yasında ama ikici ve üçüncü gebeliklerim kürtajla sonuçlandı ilki boş keseydi ikinci de kalbi atmadı ondan düştü genetik araştırma yaptırdıkda eşimde ve bende 4 kromozomda inversiyon çıktı pgt ile tüp bebeği önerdi dr. onda genetik araştıeılıp öle transfer ediliyor ebriyolar hastalık tasımıyanlar koyuluyomuş kızımın genetiğine bakılıyor şu andada bakalım onunda sonucu çıktıkdan sonra karar vercez pıhtılaşmada var bende öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…