Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Canım biz Mevlana hastanesinde yaptırdık kamuda çalışıyorum 10 tl verdim eşim içinde 10 tl verdik

canım bende gideyim ozamanda aklıma takıldı bira pıhtılaşma mi adı yada ne diye yaptıracağım adı nedir benim hep düşük oluyorda onun icin kadın doğum dr gittin sanrım hicran hanım vardı orda sanırım yada sen kime gittin coook sağol şimdiden

Son düzenleme:

Canım beni navafertil yönlendirdi

canım ne yaptınız keseyi gördünüzmü ikizdi galiba bebişler nasıl

benım yarın yumurta toplama işlemim var dua edin bana

benım yarın yumurta toplama işlemim var dua edin bana

rabbim yardımcın olsun insallah bu kez yüzünüz güler bizlere hayırlı haberler verirsiniz ben bu ay nasıl giderim bilmiyorum adetim cumaya denk gelecek gibi eyer cumaya gelirse 2 ve 3 günü merkez tatil nasıl baslayacagım tedaviye bilemiyorum

Merkez sadece pazarları kapalı canım üstelik ben ilk tedavimde 4. gün gitmiştim ama 2. gün gitsen daha iyi tabi

gördük canım gördük pek iyiler allaha şükür memleketteydim giremedim 1 haftadır

cok sevindim canım umarım kalp atıslarınıda en kısa zamanda duyarsınız bende bu adetim hafta sonuna gelecek gibi insallah adet olmam bebegim bu ay gelır ama eyer olursam ve hafa sonuna denk gelirse esime söyledim nova fertile gidelim diye ilk muayene ve görüşme ücretsiz demi canım bi bilgin varmı

kalp atışlarınıda duyduk canım 15 gün sonraya tekrar randevu vermişler gelişimine bakmak için mide bulantısı oluyo çok kötü evet ilk muayene ücretsiz canım...

kalp atışlarınıda duyduk canım 15 gün sonraya tekrar randevu vermişler gelişimine bakmak için mide bulantısı oluyo çok kötü evet ilk muayene ücretsiz canım...

tavsiye edebilecegin bi doktor varmı kalp atıslarını duymanızada sevindim insallah yakın zamanda bulantısıda gecer

tavsiye edebilecegin bi doktor varmı kalp atıslarını duymanızada sevindim insallah yakın zamanda bulantısıda gecer

inşallah canım valla bizimkiler ali sami gürbüze gidiyolar ama ordaki dr. hepsi iyiymiş hasta ayırımı yok harkes birbirinin hastasına bakıyor çünkü sırayla yurt dışına gidiyolarmış canım

inşallah canım valla bizimkiler ali sami gürbüze gidiyolar ama ordaki dr. hepsi iyiymiş hasta ayırımı yok harkes birbirinin hastasına bakıyor çünkü sırayla yurt dışına gidiyolarmış canım

saol canım tesekkür ederim

canım bendede var kan pıhtılallması meram araştırmada yaptırdım ben eger tekrarlayan düşüklerin varsa genetik araştırmada yaptır eşine ve kendine tıbbı genetik polikliniğinde yapılyolar meram araştırmada genetikonla anlaşması varmış 3 haftadaa çıkıyor sonuç eger eşinle akrabalığınız varsa kesin yaptır benim öyleydi bulundu neden düştüğü bakalım tedavisine baslıycaz...ama benim bi kızım var ilk çocuklarım değil yani düşen ikinci ve üçüncü gebeliklerim ilk gebelikl düşüklerinde rahimle alakalıda araştırma yapıyolar..bildiğim kadarıyla..

sen baslıycan demi tekrar tedaviye yoksa muayene olmak için falan mı gidicen canım

bi görüselim canım fiyatı ve ödemeleri cazip gelirse esimde kabul ederse baslarız ben aslında dedigim gibi meram da tüp bebek merkezine gidiyorum ama bu kez adetim hafta sonuna geliyor bi ay daha kaybetmek istemiyorum bide novada yapılan tedaviler olumlu sonuc alan fazla gibi geldi bilmiyorum kafam cok karısık adetim yaklastıkca sararak yer arıyorum sinirlerim bozuluyor cok yıpranıyorum

canını sıkma hayırlısı olsun ama başarı oranı yüksek novanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…