Benim 12 aralık transferi yapıldı 11 ocakta kalp atışını duyduk .ama benim kanaman olunca daha önce yani 3 ocakta dr gittim o zaman keseyi gördük. Insallah hayırlısı ile sizde duyarsınız .
sen gene tüp bebegemi basladın canım
Evet canım kasımdaki negatifimden sonra bu ay ki adetimle başladım
rabbim bu kez kucagını doldursun insallah senin sorun neydi canım
Benim tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir sorunumuz yok çok şükür birde bu negatiften sonra genetik tahlil yaptırdık eşimle bende bira pıhtılaşma değeri yüksek çıktı
rabbim sifasını versin canım insallah olumlu sonuc alırsınız
Evet canım kasımdaki negatifimden sonra bu ay ki adetimle başladım
cedrus merhaba :) bu sefer hayırlı haberini alırız inşallah ... dualarımız seninle ve tedaviye başlayan herkesin elini boş çıkarmasın allahım. :)
inşallah canım yaaa hayırlısı bakalım
Benim tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir sorunumuz yok çok şükür birde bu negatiften sonra genetik tahlil yaptırdık eşimle bende bira pıhtılaşma değeri yüksek çıktı
canım mrb bende konyadayım ve pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum sen nerede yaptırdın ve ne kadar para verdin coook sağol şimdiden tedavin hayırlı olsun canım bira pıhtılaşma diye omudum doğrumu okudum acaba o isimlemi yaptırmalıyım cook tşk ederim
Epey olmuş siteye girmeyeli. Herkese selam.......
çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah kucağına alıncada yazarsın buraya bizlere...senin transfarden kaç hafta sonra kalp atışları ve keseyi gördünüz bizimkiler aralık17 de transfer edildi 17 ocak cuma günüde kontrole gelecekler keseyi görürlerde kalp atışlarıda görülürmü diye merak ediyoruz bide iki tane yaa
mrb ablammmm nasilsin neler yaptin
mrb ablammmm nasilsin neler yaptin
Canım Novafertil Selçuklu Tıp Fakiltesine gönderiyor. Para ödemiyorsun..
hayirli sonuclanir inss ablamm guzel haberlerini bekliyorum dort gozle.... Biz 14haftalik olduk tam 3.5aylik ins...en son ali hocaya gittim ama bi daha ki kontrolde baska bi dr gidicem daha karar veremedim hosbitaldeki aysel hanimi dusunuyorum
canım mrb bende konyadayım ve pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum sen nerede yaptırdın ve ne kadar para verdin coook sağol şimdiden tedavin hayırlı olsun canım bira pıhtılaşma diye omudum doğrumu okudum acaba o isimlemi yaptırmalıyım cook tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?