kalp atışlarınıda duyduk canım 15 gün sonraya tekrar randevu vermişler gelişimine bakmak için mide bulantısı oluyo çok kötü evet ilk muayene ücretsiz canım...
tavsiye edebilecegin bi doktor varmı kalp atıslarını duymanızada sevindim insallah yakın zamanda bulantısıda gecer
Ay ne guzel ya haber alamayinca korktum .cok sukur ben bulantiyi varla yok arasi geciriyorum.
Ay ne guzel ya haber alamayinca korktum .cok sukur ben bulantiyi varla yok arasi geciriyorum.
sen ne durumdasın ne kadarlık oldu bebiş ii mi
Ben iiyim canim.bebis 8 haftayi bitirdi sukur.bulanti kusma yok sukur.hala raporluyum calismaya başlamadım. Tek sıkıntı iğneler:)))
aynen canım ya valla bizim kız da kolundan yaptırıyor üst üste gelmeye başlamış çok agrı oluyo diyo yazık üzülüyoz ama napcan mecbur...
Kızlar günaydın bugün günlerden :heyecan merkezden haber gelecek ve muhtemelen yarın transferim olacak kelebeklerim göbüşüme gelecek inşallah umarım sağlıklı bölünmüşlerdir onlar için endişeleniyorum hayırlı haberler gelir inşallah
ne kadar acırsa acısın bu acıların karsılıgı olarak dünya tatlısı bebeklerinize kavusacaksınız keske ben de hamile kalsam igne acısına bile razı olacacagım ama rabbim daha nasip etmedi işte
Kızlar günaydın bugün günlerden :heyecan merkezden haber gelecek ve muhtemelen yarın transferim olacak kelebeklerim göbüşüme gelecek inşallah umarım sağlıklı bölünmüşlerdir onlar için endişeleniyorum hayırlı haberler gelir inşallah
nutella canım sende karın ağrısı oluyomu özellikle geceleri bizimki karnım agrıyo geceleri diyo..Ay ne guzel ya haber alamayinca korktum .cok sukur ben bulantiyi varla yok arasi geciriyorum.
nutella canım sende karın ağrısı oluyomu özellikle geceleri bizimki karnım agrıyo geceleri diyo..
aynen canım ya valla bizim kız da kolundan yaptırıyor üst üste gelmeye başlamış çok agrı oluyo diyo yazık üzülüyoz ama napcan mecbur...
bizimkii 16 haftalık olana kadar devam edecek miş clexaniYok canim benim clexani kesti dr.ben kanama icin kalcadan yaptiriyorum gunluk onlar sıkıntı yapiyor ama olsun.sonu iyi olsunda raziyim.clexani bacaktanda yaptirabilur
kızlar konyalılar tanışalım diye bi topik var oraya gelsenize çok eğlenceli konyalılar var hemşerilerimiz kafanız dagılırrr
kızlar ben an itibarı ile adet olmus bulunmaktayım allah nasip ederse yarın hastane yolu gözüküyor dua edin lütfen
ayy canım hadi hayırlısı hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz tüp mü olcak bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?