Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

En dogru karari kendin vereceksin marta kadar arastir.ben 3 kez novada yaptirdim.ben dilek hanima gittim.ben suna inaniyorum tup bebekte en yuksek %50 falan sansin var bildigim kadariyla.gerisi bol bol dua.Rabbim ol dedikten sonra olur.hakkinda hayirlisi. Allahim isteyen herkeze versin inşallah.

Slm.canim bende novafertilde 3 deneme yaptim doktorlarimi cok sevdik ama hamilelik elde edemdim hic bende kararsizim.degistirmek istiyorum.ankara yada antalya arasinda kaldim

selam.canim.bende centrum kligini dusunuyordum recai pabuccu yu hakkinda bilgin varmi
ben ali acarda ilk denememinyaptim.hamile kaldim ama sabah 8 den aksam.8 kadar bekliyorsun zor bi surec orasi tup bebek.icin son 3 de novada denedim.ilkdinde tutmadi 2. Sinde kimyasal oldu 3. De dollenmedi anlican senden farkim yok cok kararsizim

canım ankara denince başarı sıralamasında ankara başkent var ama centrum benirm ki böyle oldu diye mi düşünüyorum diyorum ama insan az çok muameleden de a nlar centrum da çok yoğun ve hijyen sıfır orada kalacak bir yerin yoksa çok sıkıntılı oda veriyorlar kalıyorsun sabah başka hasta gelince hemen çıkartıyorlar yoğunluk konusunda aldığın randevular bile çok bekliyorsun hoca öğleden sonra geliyor bir de mahremiyette sıfır bence başka klinikten çok sorunun dibine inmek mantıklı benimde yedi haftalıkken düştü kalbi durdu o yüzden genetik test yaptırmayı düşünüyorum bir de pgt var tabi onu denemeyi düşünüyorum ama rezervlerim de de azalma var Rabbim herkese evlat versin ama centrumu bir kez daha düşün derim ben geçen hafta beş bin para verdim sonuç sıfır ve transferim bile olmadı denilen yumurtalarımın olgun olmadığı söylendi bir de aşırı para gözler dikkatli ol seni de uyarmak benim boynumun borcu çok ucuz tedavilen r değil Allah yardımcımız olsun

Tesekkur ederim canim.centrumun boyle oldugunu okudum ve kararsiz kalmistim iste ali acarin yeride boyle tatlim.gitme orayada insanin pskolojisi bozuliluyor inan ama ali acar mukemmmel bir doktor insanligiyla olsun beyfendiligiyle olsun bende cok kararsizim ankarami konyami antalyami diye insan dogru doktoru nasil bulurki allah hemipimizn kapilarini acsin rabbim.hrkeze yardimci olsun

canım sorunun ne ise öncelikle onun tedavisi gerekiyor benim anladığım yoksa tüp bebek denemelerinin sayısı artmaktan başka bir işe yaramıyor sonuncu da neden döllenmedi genetik olarak bir şey söylendi mi benim de yedi haftalıkken kalp atımı durmuştu fakat çok kanamam vardı mustafa ulusoy o dönemde ilgilenmedi zaten kanamam düşük kanamasıydı fakat progestan iğnesi ile kanamam kesilmiş ben iki hafta fazladan ölü bebeği taşımışım çok zor atlattım birinci de hamile kalmışsın doğum yaptın mı yoksa düşük mü oldu ben de şimdi çok kararsızım moralim de çok bozuk çünkü transfer işlemi bile olmadı rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Ikimiz ayni seyleri yasamisiz ilkindr ayni senin de oldugu gibi kurtaj oldum kalbi durdu bizde sorun erkek faktoru cozulmedigi icinde mecburen denemelere devam.hic bir tedavisi yok ne kullanilan ilaclar ne igneler fayda etmiyor ilerlmeden elimizi cabuk tutmaktan baska bi sansimiz yok sizde neydi sorun bizim dollenme erkekte sorun oldugu icin oldu diyorlar bende cok uzuldum.transferim olmamasina ama nasip aglamakla evlat sahibi olunmuyormus bunu anladim moral bozmak yok yola devam bak 5. Denemem icin yola cikcam ama dedigin gibi kararsizim rabbim.dogru insanlari cikarsin karsimiza

canım sorun bende benim yumurtalarım kalitesiz deniyor bir de genetik galiba çikolota kistinden ameliyat oldum rezervlerim azaldı galiba geçen amh testi verdim 1,40 çıktı eşimin durumu iyi bende incir kürü soğan kürü yapıyorum çörekotu yiyorum bende hipotriodi varmış zaten o gebeliğe büyük engel ayrıca düşüğe de o sebep dendi eşine keçiboynuzu kaynat çok faydasını gören var ama döllenme olmaması o ayki siklusla alakalı olabiliyor inşaallah bir dahaki sefere rabbim nasip eder ikimize de en azından yalnız değiliz herkes birbirine dua ederek bu zamanı aşmalıyız diye düşünüyorum benim imtihanım evlendikten beş ay sonra başladı ameliyat oldum arkasından aşılama denendi olmadı tüp denedik tuttu kalbi durdu psikolojim çok kötü olmuştu bir de o zamanlar kpss hazırlanıyordum dershaneye gidiyordum iyi puan aldım fakat son atamaya kadar bekledim şimdi niğdede memurum yakında konyaya geleceğim kısmetse dedim gelmeden ankara da deneyim konyaya hamile giderim diyordum ama yumurta üç hücrede kaldı çok kötü oldum diğer yumurtalarım olgun değil dendi bir de ankara benim için çok stresli oldu çünkü kalacak bir tanıdık yok ve herşey ateş pahası çok pahalı bir yer sana tavsiyem biraz daha araştır ondan sonra gidin Allahım gönlüne göre versin kardeşim

Saol canim.ins hepimizn kucagi dolacak umudumuz bu ben keci boynuzunu felan denedim.ama.nafile olmayica olmuyor tavsiyelerin icin saol canim

canım centrum kliniği çok iyi diye duydum ama şöyle bir şart var Recai hocanın kendisi ilgilenirse. Recai pabuççu çok iyi diyorlar ebnde öyle duymuştum orya gidelim diye düşünürken bir baktım ki kendimi gatada buldum orda başladık eğer ankara düşünüyorsan gatayı tavsiye ederim. bende ilk iki denememi nova da yaptım. ilki 2 aylık ikincisi 20 günlükken düşük yaptım yani kimyasal gebelik oluşt. 3. denemem gatada oldu ama embriyo gelişimini durdurduğu için transfe olmadı. mart-nisan gibi tekrar başlayacağım galiba yine gata olacak. Seyit Temel Seyhan bir araştır istersen çok harika bir doktor

Zeynep naptın canım başladınmı yeniden tedaviye girmez oldun hiçç

Tamm canim.cok saol bi arastirayim orayida nova yi neden biraktin bende ankara da bide anatolia merkezi merak ediyorum.ora hakkinda bilgin varmi

Tamm canim.cok saol bi arastirayim orayida nova yi neden biraktin bende ankara da bide anatolia merkezi merak ediyorum.ora hakkinda bilgin varmi

cnm dediğim gibi novadan olumlu sonuç alamadım ilki 2 aylıkken düşük oldu keseyi göründü ama çocukları göremedik ikincisi muhtemelen kimyasal gebelikti. beta değerim düşmeye başladı istersen faceden ekle daha detaylı bilgi veririm. eşimde gata da askerlik yaptı Recai hocada ordan emekli olunca onun hakkında tanıdıklara bilgi almak için gitmiştik kendimizi temel hocanın yanında bulduk. kısmet işte. anatolıa çok çok iyi diye duydum hatta ankaranın en iyisi diye duydum ama maliyeti çok yüksek gelmişti bize. şimdi ben Müberra kalem ve ziya kalemi araştırıyorum ankarada eşimin arkadaşının dayısı ile yengesiymiş ama saküra kadın doğum merkezi. ama ne yalan söyleyim gönlüm gatada ilgi alaka süper çokda iyi bilgilendiryorlar. ben özelden mesaj atamıyorum istersen özelden bilgilerini gönder faceden ekleyeyim daha detaylı konuşuruz

Son düzenleme:

tüp bebek tedavisinde en önemlisi motive olabilmek sakin ve sabırlı olmak. bunda en büyük rol doktorlara düşüyo diye düşünüyorum.. ben ilk önce dilek hanım ile baslamayı düşünmüştüm ama doktordan pek hoşlanmadım dedgim gbi davranışları hoşuma gitmedi doktor çok önemli bi yerde. Umarım tedaviye baslayan herkezin sonu hayırla sonlanır allahım kimseyi doktor kapılarına düşürmesin
Konyada güvenilir tüp merkezi herkezden bu tarz yorumlar aldım... İNşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Slm.canim bende novafertilde 3 deneme yaptim doktorlarimi cok sevdik ama hamilelik elde edemdim hic bende kararsizim.degistirmek istiyorum.ankara yada antalya arasinda kaldim
canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun derim.. öncelikle çok sakin ve dinç olmamız çok önemli... Dünyanın en iyi doktoru olsa da iş Rabbime kalıyo duayı eksik etmeyelim...

Son düzenleme:
inşaallah canım kucaklarımız dolsun anladığım kadarı ile sen de memursun galiba benim izin işleri sıkıntı yapmadan denemek istiyorum nisan da konyadayım her şey gönlünce olsun canım

yok canım ben calışmıyorum esimde bagkuru istege baglı yani

canım dediğin gibi bende geçen hafta centrum da denedim yumurtalarım olgun çıkmadı bir tanesi de üç hücrede kaldı klinik çok yoğun kapasitenin çok üstünde hasta var bir de hijyenik değil çalışan sayısı az hoca öğleden sonra geliyor benim de ilk tüp bebek denemem de tuttu kalp atışlarını duyduk sonra kalp atımı durmuş kaybettik şimdi transfer bile yapılmadı çalışıyorum her zaman gidip gelemiyorum bende konyada deneyeceğim aslında genetik problem yoksa tedavilerin pek değiştiğini sanmıyorum recai hoca benim için genetik dedi ama ilk gittiğimde genetik test istemiştim o zaman da seninki genetik değil demişti güvenemiyorum hakkımızda hayırlısı

arkadaslar cedrus arkadasımız galiba hamile baska bi topikte yazmıs buyuk bi ihtimallada o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…