arkadaslar cedrus arkadasımız galiba hamile baska bi topikte yazmıs buyuk bi ihtimallada o
Geldim Geldim hiç sizi unuturmuyum hiç kaç gündür ilçe dışındayım daha bugün haberleri yazmaya başladım evet sonunda dün test günümdü değerim 244,5 çıktı çok şükür hamileyim Rabbim inşallah tamamına erdirir kucağıma almayı da nasip eder inşallah
Geldim Geldim hiç sizi unuturmuyum hiç kaç gündür ilçe dışındayım daha bugün haberleri yazmaya başladım evet sonunda dün test günümdü değerim 244,5 çıktı çok şükür hamileyim Rabbim inşallah tamamına erdirir kucağıma almayı da nasip eder inşallah
Doktorum Sami bey canım ama transferime Dilek hanimda girdi ilk tedavimi onda baslamistim ve oglusum oldu sonra dilek hanimin il disi yogunlugundan sami hocayla devam ettim 2 negatifim oldu (TABI Kİ BUNU SAMI BEYE FILAN BAGLAMIYORUM KENDISI COK ILGILI BIRIDIR ZAMANI DEGILMIS) Sonra bu tedavimde dedik ki transfere Dilek hoca da gelsin eli ugurlu bu kez de tutundu bebisim Tabiki tamamen tevafuk ama ilginç bir tevafukcanım sende novada yaptırdın galiba senin doktorun kimdi
hayırlı olsun canım küsmüştük ama neyse
bebeginin seninle olmasına cok sevindim benim doktorum da ali sami bey bende bugun yumurta toplandı bakalım transfer ne zaman olacakDoktorum Sami bey canım ama transferime Dilek hanimda girdi ilk tedavimi onda baslamistim ve oglusum oldu sonra dilek hanimin il disi yogunlugundan sami hocayla devam ettim 2 negatifim oldu (TABI Kİ BUNU SAMI BEYE FILAN BAGLAMIYORUM KENDISI COK ILGILI BIRIDIR ZAMANI DEGILMIS) Sonra bu tedavimde dedik ki transfere Dilek hoca da gelsin eli ugurlu bu kez de tutundu bebisim Tabiki tamamen tevafuk ama ilginç bir tevafuk
Kusmeyin canım cepte inrernetin yoktu ancak bugün yazabiliyorum
Yarin güzel haberleri gelir yumoslarinin inşallah hepsi dollenip anneciklerinin gobusune sımsıkı tutunurlarbebeginin seninle olmasına cok sevindim benim doktorum da ali sami bey bende bugun yumurta toplandı bakalım transfer ne zaman olacak
insallah canım benim 3 tane yumurtam olmus yanı dondurtmak gibi bi şansımız yok malesef insallah sıkı sıkı tutunurlar:26:Yarin güzel haberleri gelir yumoslarinin inşallah hepsi dollenip anneciklerinin gobusune sımsıkı tutunurlar
mrb kızlar ben 4 yıllık ewliyim ve pko hastasıyım novafertilde dilek hanım doktorum bana inofolic kullanmamı söyledi hamile kalabilir miyim acaba bu ilaçla
canım ben diger topikte yazdım galiba heyecandan karıstırdım evet haber geldi yarın 10 da merkezde olacagız 3 tane yumurta toplanmıstı benden 2 tanesi döllenmiş yarın allahta izin verirse transfer olacak dua edin bana cok heyecanlıyımCanım haber geldimi ne dediler merak ettim seni
canım ben diger topikte yazdım galiba heyecandan karıstırdım evet haber geldi yarın 10 da merkezde olacagız 3 tane yumurta toplanmıstı benden 2 tanesi döllenmiş yarın allahta izin verirse transfer olacak dua edin bana cok heyecanlıyım
Bacım bi dur soluklan hele öncelikle meraba bende konya ilçedenimcanım bende pkosum sen ne zamandır pkossun? düşüklerin oldu mu? benim 3 tane pkoscuların işi coook zor canım ben ankarada tedavi göreceğim?senin yaş kac ? eşinde sorun var mi? konyadamısın? ben ilcedeyim sevgiler unutum ben inofolık uzun süredir kulanıyorum ccoooook faydalı geldi sende kılanma var mı? şeker hapıda verdimi ben şeker hapı kulanmayı bıraktım
mrb.canım öncelikle ben pkolu olduğumu 2 sene önce öğrendim hiç düşük olmadı yaşım 23 konyada yaşıyorum ewt kıllanma problemide var ama tahliller yaptılar hormonlara bakıldı genetik olduğunu söledi kıllanmanın çok şükr eşimde bi problem yok sadece bnm pkolu olmam tek sorun şeker hapı falan vermedi bana şeker yok daha çıkmadı öyle bişey..... napcaz biz bu pko yüzündencanım bende pkosum sen ne zamandır pkossun? düşüklerin oldu mu? benim 3 tane pkoscuların işi coook zor canım ben ankarada tedavi göreceğim?senin yaş kac ? eşinde sorun var mi? konyadamısın? ben ilcedeyim sevgiler unutum ben inofolık uzun süredir kulanıyorum ccoooook faydalı geldi sende kılanma var mı? şeker hapıda verdimi ben şeker hapı kulanmayı bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?