Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

çok ii dr.kardeşimin dr.inşallah bizi sevindirdi ( allah tamamına erdirirse) seni de sevindirir... güzel haberlerini alırız gelişmelerden haberdar etmeyi unutma

insallah canım yüce rabbim bu yolda ilerleyen herkezin cuma vakti yüzü suyu hürmetine isteyen herkezin yüüzünü güldürsün

naptın canım devam ediyon mu tedaviye

canım bugün konturolüm vardı ama yumurtalardan biri iyi gelişirken digerleri geride kalmıs persembe günü tekrar konturole gidecegim eyer az yumurta olursa tedavi ertelenecek rabbim hakkımızda hayırlısını versin bakalım dualarınızı eksik etmeyin

hayırlı sı olsun hakkında canım inan ki namazlarımın arkasından dua ediyorum bütün evlet hasreti çeken herkese

arkadaşlar ben 1. tüp bebek denememi ali hocada yaptım. telefon numarası 3323539065. allah yardımcınız olsun

selam kızlar bugün transferimin 7. günü heyecan ve korkuyla test günümü bekliyorum inşallah bu kez pozitifi görürüm Rabbim yardımcımız olsun

selam kızlar bugün transferimin 7. günü heyecan ve korkuyla test günümü bekliyorum inşallah bu kez pozitifi görürüm Rabbim yardımcımız olsun

canım senden güzel haberler bekliyoruz nerede yaptırıyorsun doktorun kim

merhaba kızlaar bende ekim ayında novafertilde ali sami bey yardımı ile tüp bebek deenedik.Gebelik elde edildi lakin hcg degerinde artış olmayınca düşük (kimyasal gebelik)gerçekleşti kendimi kaybettim sanki çok yıprandım bunalıma girdim tam anlamıyla.. şimdi biraz toparlandım mart ayında tekrar düşünüyorum .. aynı merkeze gidip gitmemek arasında kaldım çok kararsızım Allahım bu yolda ilerleyen herkezin yardımccısı olsunnn

bence aynı merkeze git çünkü konya da bu işi yapan ve başarı oranı yüksek olan tek yer bildiğim kadarıyla dr. ellerinden geleni yapıyolar birazda takdiri ilahi canım inşlallah ikinci denemende görürsün pozitifi

selam arkadaşlar iki ay sonra konyaya tayin isteyeceğim inşaallah ben de tüp denemek istiyorum ilk denememi kızılay da denemiştim fakat kalbi durdu ikincisi ankara da denedim fakat centrum kliniğinden memnun kalmadım yumurtalarım döllenmedi bile bizde şok olduk şimdi konya da olursam tekrar denemek istiyorum fakat tam bilemiyorum novafertil mi kızılay mı ali acar veya diğerlerimi kafam karıştı ankara genetik olduğunu söyledi fakat ilk denemem de yumurtalar döllenmişti hatta hamile bile kalmıştım şimdi uzun protokol ilaçları kullanacağım dhea kulanıyorum yeni açılan meram araştırmayı düşünüyorum orada tüp bebek yaptıran var mı birbirimize yardımcı olalım çünkü çok pahalı bir tedavi Allahım bütün çocuk hasreti çekenlerin kucaklarını boş bırakmasın

canım ben yeni acılan meram tüp bebekte asılama yaptırdım tutmadı simdi movada tüp deniyoruz salı günü yumurta toplanacak ben su an için memnunum cok güzel ilgileniyor alı sami bey gerisi taktiri ilahi rabbime kalmıs insallah emeklerimizi bosa cıkarmaz

inşaallah canım kucaklarımız dolsun anladığım kadarı ile sen de memursun galiba benim izin işleri sıkıntı yapmadan denemek istiyorum nisan da konyadayım her şey gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…