Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

hadi bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah mucizen gerçeklşir

inşallah canım da transferim perşembe günü oldu 2 gündür de adet sancısı gibi sancı çekiyorum bu gün dr a tel ile sordum normal mi diye normal değil hemen yarın gel bakalım dedi kötü bi şey mi diye sordum bakmadan bi şey diyemem dedi... çok kötü olduk basımızdan aşağı kaynar sular döküldü... yarına kadar nasıl beklicez bakalım... nolur dua et...

canım benim inşallah kötü bişey olmaz. test gününüde az kalmış rabbim uğraşlarımızı boş çıkarmasın inşallah. dua ediyorum cnm hem kendime hemde sizlere. ne oldu kötü bişey yoktur inşallah??????

teşekkürler canım...dr a gittim yumurtalıklar şişkinlik yapmış ilaçlardan dolayı 2 normal serum bide parol serum verdiler.. kan tahlillerinden de bi problem çıkmadı çok şükür... bekliyoruz umarım hersey youlnda gider...

Nasilsiniz merak ettim tedavinizin sonucunu aldiniz mi

Nasilsiniz merak ettim tedavinizin sonucunu aldiniz mi

çok şükür aldım. hamileyim... 12. gün 139.80 14. gün 440 ama 16. gün 580.94 çıkınca burdaki dr büyümesi yavaşlamış dedi... ama ali sami bey i aradım.. saçmalamış o gayet iyisin bi problemin yok gayet iyisin hiç kafanı karıştırma dedi... bilemedik bizde... pazartesi bi daha test yaptırcam...

Rabbim meleğini korusun allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

herkese merhaba :) yapılan testler sonucu tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik. konya da bir çok yer araştırdım ama en çok içimin ısındığı yer novafertil oldu. doktorumuz ali sami bey. bize bir fiyat verildi ama ilaçlarla fln fiyat değişebiliyormuş. sizlerin tüp bebek maliyeti ne kadar oldu birde tecrübeli olanlar bana biraz anlatabilirmi tedavi sürecini ve sonrasında nelere dikkat etmem gerektiğini... çok umutsuzum tutmayabiliyormuş bazen

Kurum/Kişi kötüleme/Hakaret !

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende bu merkezde tedaviye başladım doktorum Ali Sami bey bugün 4. iğnemi vuracağım 300 mg. gonal-f ve folik asit ile başladım.

merhaba bende bu merkezde tedaviye başladım doktorum Ali Sami bey bugün 4. iğnemi vuracağım 300 mg. gonal-f ve folik asit ile başladım.
Hayırlı olsun tatlım benim transferim oldu cumartesi günü doktorum ali sami bey hep konuda takipçindir iyi bir doktordur için rahat olsun😊 ben beklemedeyim çok umudum yok açıkçası embriyolarım orta dereceydi 😔 inşallah güzel haber alırım da paylaşırım burda 😊😊

benim 14 yomuştan 7 tanesi döllendi sanırım pazartesi transferim olucak bugün 2. gün bakalım kaçı yaşayacak 5. güne kadar yoksa 3. gün transferimi olucak bilmiyorum

benim 14 yomuştan 7 tanesi döllendi sanırım pazartesi transferim olucak bugün 2. gün bakalım kaçı yaşayacak 5. güne kadar yoksa 3. gün transferimi olucak bilmiyorum

canım nasıl sonuclar bizi bilgilendirmeyi unutma.............

bende 2 denememi novafertilde yaptırdım .ikiside olumsuzdu.ali sami beydi doktorum.üçüncüsünde oraya gitmeyi düşünmüyorum.bu işlerde tecrübe cok önemli.buranın hiçbir tecrübesi yok hataydı.

bende 2 denememi novafertilde yaptırdım .ikiside olumsuzdu.ali sami beydi doktorum.üçüncüsünde oraya gitmeyi düşünmüyorum.bu işlerde tecrübe cok önemli.buranın hiçbir tecrübesi yok hataydı.

şimdi nereyi düşünüyorsun?

Ben ist ya memorial yada medipol ankara konusunda cooook kararsızım bir türlü icime sinen yook

ablam iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım

Öyle gezerken gördüm seni bu topikte... Hala merkez ve dr arayisinda misin:26:

Bende şükür ablacim iyim hsg den sonra klomen kullanmaya başladım ikinci kutuyu kullandım şimdi çalışma asamasindayim yani hala bebek yoook

Merhaba ben bir süredir takip ediyordum sizi. İki arkadaşım Ali Sami beye gitti ve innofolic isimli bir ilaçla hamile kaldılar. Arife günü bende aynı ümitle gittim ancak eşimin sperm yetersizliği sebebiyle tüpbebek gözüktüğünü öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…