Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Çok kararsızım tedaviyi nerede yaptıracağıma ancak arife günü novafertildeydim 5 kişinin hamile kaldığına şahit oldum. Bir ümit doğdu içime..

Çok kararsızım tedaviyi nerede yaptıracağıma ancak arife günü novafertildeydim 5 kişinin hamile kaldığına şahit oldum. Bir ümit doğdu içime..

Merhaba, Öncelkle bunları kafanı karıştırmak için değil. Yaşadıklarımı paylaşmak için yazıyorum. Çünkü beni kimse uyarmamıştı...
ben de novafertlde 3 kez tedavi gördüm.Bana novafertl ve ali sam beyi, kendi doktorum tavsye etti. Ayrıca bu forumda (eurofertildi eski adıi) merkezle ilgli başlıkta okuduklarımda beni etkiledi. (880 sayfa) Son tedavimde transfer bile yapılmadı. Doktorum Ali Sami beydi. Novafertilin labaratuarı iyi değil. Ayrıca al sami bey ilaç dozunu ayarlayamıyor Bana 2 kez iknci gün embriyosu transfer etti. Başka doktora gittiğimde bana dediği şey şu idi: Biz hastalarla konuşup az sayıda embriyosu varsa bile transfer etmeyip takip ediyoruz, bu sayede embriyo gelişiminde sıkıntı var mı bakıyoruz dedi. Ali sami bey 2 denemede embriyo sayısı az.Embriyo durumu iyi doğal ortamlarına verelim diye beni ikna etti. Son tedavide sizn embriyolarınız gelişmiyor istanbula gidin dedi. Ben 3 tedaviden çıkmış maddi ve manev yıpranmışken. Üstelk ben öğretmenim. tedavi için tatili beklemem gerekiyor. Sözün özü eğer gitmek istiyorsan git aklında kalmasın. nşallah olumlu sonuç alırsın. Ancak sonuç alamazsan bizim gibi 2-3 denemede oraya takılma...
Allah yardımcın olsun...

Bende 2010 tedavi oldum eski ismi eurofertildi ben ilk denememde üçüzlerime hamile kaldım şimdi kızlarım üç yaşındalar benim dr dilek hanımdı ben çok memnun kaldım ilgililer ben yurt dışında yaşıyorum burda iki deneme yaptım ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi dış gebelik oldu yani avrupada bile ordaki ilgiyi görmedim ben
Allah yardımcın olsun ben tavsiye ediyorum birde nasip işi bence rabbim o merkezde nasip ettiyse olur

Bende bu merkezin hastasiyim 3. Denemem olcak bu merkezde iyi bi merkez doktorum dilek hanim cok cani yakin asistanida oyle benim olmasa dahi merkezi suclayamam haklarina girmis olurum.cunki cok iyiler bence isinide iyi yapiyorlar hastanin durumuna iniyorlar ins bu denemem benimde son olur bence kafanizi karistrmayin bu yolda devam edin cunki ben baska yerdede denedim tam bi rezillik aci cok yipraticiydi

Benim dr umda dilek hanımdı inşallah sende benim gibi pozitif sonuç alırsın allah yardımcın olsun

Canım inşallah rabbim kimseyi çocuksuzlukla sınav etmesin. Çok zor birşey bir yaşayan anlar. Şimdiye kadar 1 kere gittim merkeze. Olumsuz hiçbirşeyle karşılaşmadım. Belkide selçuklu hastanesinde 10 dakika doktoru görebilmek için 2 saat bekledikten sonra 250 tl muayene parası vermek beklentimi düşük tutmama sebep olmuş olabilir. Sami bey ile 30 dakika görüşüp aklımdaki her soruya cevap alıp para ödemeden çıkmak pek alışmadığım bir durum. Bugün adet 3. günüm. Randevum var saat 10.00 da. Lütfen dua edin.

Evet canim bu konuda katiliyorum sana bende ilk ali acarda tedavi gordum doktor muthis iyi bir insandi ama hic gorusemiyordum muayane edip saatlerce gorusmeyi bekliyorduk ne igneyi dogru duzgun alniyordum bide kan vermek icin saatler ce sirada bekleyip sonucunu almak icin bekliyorduk ama burasi oyle degil ins hepimzn umut kapisi olur bu merkez ins bence rahat ve konfor cok onemli tedavi sirasindayken hic beklemedn islerin hallediliyor ben cok memnun kaldim pozitifi goremesemde

Tedavin hayırlı olsun canım benimde bugün transferimin 7. günü doktorum Ali Sami bey beklemedeyim sabırsızım inşallah meleğim benimledir.

Arkadaşlar dün tedaviye başladım. gonalf isimli ilaçtan akşamları 225 doz kullanıyorum. Bu doz nasıl acaba bilgisi olan varmı. Çok heyecanlıyım.

Arkadaşlar dün tedaviye başladım. gonalf isimli ilaçtan akşamları 225 doz kullanıyorum. Bu doz nasıl acaba bilgisi olan varmı. Çok heyecanlıyım.

Hayirli olsun canim bende tedavideyim doktorun kim bende gonal f yi 225 kullaniyorum banada cok gibi gelmisti ama degilmis

Canım doktorum ali sami bey. cuma günü kontrole gideceğim. kısa protokol uygulanıyor 14-15 günde tedavimin biteceği söylendi.

Hayirlisi olsun canim benmde cumartesi kontrolum var kacinci denemen olcak kisa oldugu icin ilk sanirim bide ozel degilse sorun ne

Bizde erkek faktoru canim mennun kaldim ama 3. Denemem olcak bu daha pozitifi goremedim ama cok iyiler canim.doktorlar asistanlar hepsi yani hakkimzda hayirlisi olsun

canım benimde pkos ne yapacağımı inan cooooooook şaşırdım

canım benimde pkos ne yapacağımı inan cooooooook şaşırdım

Ilk. Denemen mi olcak canim bi dert insanin icine dustumu insanin ici icni yakip gidiyor bilmezmiyim novafertile gittin mi hic gitmediysen bi gorusmeye git guzel bi merkez benim hosuma gitti sana soyle diyim ilk tedavimi ali acarda oldum.ama cok.sikinti cektim.inan kis gunuydu sabah 8 den aksam.8 e kadar bitmiyordu isimiz inan omrumden omur gitti 30 tane igne vermislerdi orda bana cok.zor olmustu burda hic oyle degil.hastanin konforu gayet iyi benim bu yuzden cok.hosuma gitti merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…