Merhaba ben bir süredir takip ediyordum sizi. İki arkadaşım Ali Sami beye gitti ve innofolic isimli bir ilaçla hamile kaldılar. Arife günü bende aynı ümitle gittim ancak eşimin sperm yetersizliği sebebiyle tüpbebek gözüktüğünü öğrendim.
Çok kararsızım tedaviyi nerede yaptıracağıma ancak arife günü novafertildeydim 5 kişinin hamile kaldığına şahit oldum. Bir ümit doğdu içime..
Merhaba ben bir süredir takip ediyordum sizi. İki arkadaşım Ali Sami beye gitti ve innofolic isimli bir ilaçla hamile kaldılar. Arife günü bende aynı ümitle gittim ancak eşimin sperm yetersizliği sebebiyle tüpbebek gözüktüğünü öğrendim.
Bende bu merkezin hastasiyim 3. Denemem olcak bu merkezde iyi bi merkez doktorum dilek hanim cok cani yakin asistanida oyle benim olmasa dahi merkezi suclayamam haklarina girmis olurum.cunki cok iyiler bence isinide iyi yapiyorlar hastanin durumuna iniyorlar ins bu denemem benimde son olur bence kafanizi karistrmayin bu yolda devam edin cunki ben baska yerdede denedim tam bi rezillik aci cok yipraticiydi
Benim dr umda dilek hanımdı inşallah sende benim gibi pozitif sonuç alırsın allah yardımcın olsun
Bende bu merkezin hastasiyim 3. Denemem olcak bu merkezde iyi bi merkez doktorum dilek hanim cok cani yakin asistanida oyle benim olmasa dahi merkezi suclayamam haklarina girmis olurum.cunki cok iyiler bence isinide iyi yapiyorlar hastanin durumuna iniyorlar ins bu denemem benimde son olur bence kafanizi karistrmayin bu yolda devam edin cunki ben baska yerdede denedim tam bi rezillik aci cok yipraticiydi
Canım inşallah rabbim kimseyi çocuksuzlukla sınav etmesin. Çok zor birşey bir yaşayan anlar. Şimdiye kadar 1 kere gittim merkeze. Olumsuz hiçbirşeyle karşılaşmadım. Belkide selçuklu hastanesinde 10 dakika doktoru görebilmek için 2 saat bekledikten sonra 250 tl muayene parası vermek beklentimi düşük tutmama sebep olmuş olabilir. Sami bey ile 30 dakika görüşüp aklımdaki her soruya cevap alıp para ödemeden çıkmak pek alışmadığım bir durum. Bugün adet 3. günüm. Randevum var saat 10.00 da. Lütfen dua edin.
Tedavin hayırlı olsun canım benimde bugün transferimin 7. günü doktorum Ali Sami bey beklemedeyim sabırsızım inşallah meleğim benimledir.
Tedavin hayırlı olsun canım benimde bugün transferimin 7. günü doktorum Ali Sami bey beklemedeyim sabırsızım inşallah meleğim benimledir.
Arkadaşlar dün tedaviye başladım. gonalf isimli ilaçtan akşamları 225 doz kullanıyorum. Bu doz nasıl acaba bilgisi olan varmı. Çok heyecanlıyım.
Hayirli olsun canim bende tedavideyim doktorun kim bende gonal f yi 225 kullaniyorum banada cok gibi gelmisti ama degilmis
Canım doktorum ali sami bey. cuma günü kontrole gideceğim. kısa protokol uygulanıyor 14-15 günde tedavimin biteceği söylendi.
feriha senin problemin nedir sen memun kaldın mı?
Bizde erkek faktoru canim mennun kaldim ama 3. Denemem olcak bu daha pozitifi goremedim ama cok iyiler canim.doktorlar asistanlar hepsi yani hakkimzda hayirlisi olsun
canım benimde pkos ne yapacağımı inan cooooooook şaşırdım
Canım doktorum ali sami bey. cuma günü kontrole gideceğim. kısa protokol uygulanıyor 14-15 günde tedavimin biteceği söylendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?