Ilk. Denemen mi olcak canim bi dert insanin icine dustumu insanin ici icni yakip gidiyor bilmezmiyim novafertile gittin mi hic gitmediysen bi gorusmeye git guzel bi merkez benim hosuma gitti sana soyle diyim ilk tedavimi ali acarda oldum.ama cok.sikinti cektim.inan kis gunuydu sabah 8 den aksam.8 e kadar bitmiyordu isimiz inan omrumden omur gitti 30 tane igne vermislerdi orda bana cok.zor olmustu burda hic oyle degil.hastanin konforu gayet iyi benim bu yuzden cok.hosuma gitti merkez
canım benim inşallah kötü bişey olmaz. Test gününüde az kalmış rabbim uğraşlarımızı boş çıkarmasın inşallah. Dua ediyorum cnm hem kendime hemde sizlere. Ne oldu kötü bişey yoktur inşallah??????
feriha herkez merkezi(1-2)deneme yapn beğenmiyor sen nasıl beğendin.................
mrb sizin probleminiz nedir birde tedaviniz nasıl gidiyor.
Merhaba zeynep benim tedavim tüp bebek tedavisi. Bolca heyecan ve biran önce sonuca ulaşma isteği dışında bir sıkıntım yok. Ferihanın söylediklerine katılıyorum. Pazartesi ilaca başlamıştım bugün ilk muayeneme gittim. Doktorum Sami bey dozu değiştirmedi salı günü tekrar randevum var. Önümüzdeki hafta perşembe cuma yumurta toplarız diyor. Canım merkezdeki personellerin ilgisi ve sami beyin tavrı çok rahatlatıyor ama sami bey yinede psikologlarıyla tanışmamı istedi. Meleğimi transfer öncesi egsersiz uyguluyormuş yarın görüşeceğim.
merhaba zeynep benim tedavim tüp bebek tedavisi. Bolca heyecan ve biran önce sonuca ulaşma isteği dışında bir sıkıntım yok. Ferihanın söylediklerine katılıyorum. Pazartesi ilaca başlamıştım bugün ilk muayeneme gittim. Doktorum sami bey dozu değiştirmedi salı günü tekrar randevum var. önümüzdeki hafta perşembe cuma yumurta toplarız diyor. Canım merkezdeki personellerin ilgisi ve sami beyin tavrı çok rahatlatıyor ama sami bey yinede psikologlarıyla tanışmamı istedi. Meleğimi transfer öncesi egsersiz uyguluyormuş yarın görüşeceğim.
hepimizin inşallah allah gönlüne göre verir.sen ne büyüksün ya rabbim ............ Sizin probleminiz nedir benim ki pkos
benim eşimde problem çıktı canım sperm sayısı 6 milyon.
Arkadaşlar bugün merkezin psikoloğu Asena ile tanıştım. Çoook tatlı bir bayan. uzunca bir görüşmeden sonra destek almama gerek olmadığını ama çay içmeye herzaman beklediğini söyledi. Birde transfer öncesi kas gevşetme egzersizi yapacağız. Feriha belki karşılaşırız diye gözlerim seni aradı kimseye seslenemedim.
günaslan sen tedavini ne yaptın sende merkeze devam mı ediyorsun yoksa bıraktın mı? Senin ilacın dozu kactı cooook soru sordum galıba..........
cnm ben 150 ile başlamıştım sonra düştü sonra yükseldi felan. en son 125 de bıraktım ben 2 denememide orda yaptım ama ikiside düşükle sonuçlandı şuan merkez araştırmasındayım. gata yada centrum düşünüyorum artık konyayla uğraşmıycam
bu arada kafana takılan hertürlü soruyu sorabilirsin sıkıntı olmaz bildiğimiz bişey olursa cevaplandırırız
Merhaba canım ben hem pkoyum hemde eşimde hareketsizlik vardı hamileyim çok şükür kalp atışlarını da gördük bu gün :)GÜNASLAN http:ftmks.... ve aylintk pkos sanırım onlar hamile mi ?
Canım ben aslında pko olduğumu bile bilmiyordum eşimden dolayı gitmiştik ve bende de pko varmış merkezde öğrendim 27 yaşındayım ilk denemem ali sami bey doktorum ilaçların dozu hakkında yorum yapamıycam bilgim dahilinde değil ben doktoruma güvendim sadece ve merkez hakkında şunu söyleyeyim emin ol ellerinden gelenin en iyisini yapıyolar.. Tüp bebek işinde bence iki etken var biri merkez ve doktor biri de allahın taktiri merkez en iyi şekilde hizmet veriyor benim içim hep rahattı giderken hep koşa koşa gittim ikincisi de allahın taktiri hep dua ettim ve oldu allah sana da nasip etsin yani demem o ki merkez ve doktor bana elinden geleni yaptı allahımda nasip etti :)sizi tanımıyorum ama ne kadar coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim bilemesiniz pkoslar olunca icime bir umut doğuyor bir kac soru sorsam; yaşınız ne zamandır pkosunuz ilaclarınızın dozu ne kadardı novafertilden memunmusunuz sanırım ilk tüp bebek denemenizdi coook sagol şimdiden yüce RABBİM sonuna kadar getirsin inşallah....
Canım ben aslında pko olduğumu bile bilmiyordum eşimden dolayı gitmiştik ve bende de pko varmış merkezde öğrendim 27 yaşındayım ilk denemem ali sami bey doktorum ilaçların dozu hakkında yorum yapamıycam bilgim dahilinde değil ben doktoruma güvendim sadece ve merkez hakkında şunu söyleyeyim emin ol ellerinden gelenin en iyisini yapıyolar.. Tüp bebek işinde bence iki etken var biri merkez ve doktor biri de allahın taktiri merkez en iyi şekilde hizmet veriyor benim içim hep rahattı giderken hep koşa koşa gittim ikincisi de allahın taktiri hep dua ettim ve oldu allah sana da nasip etsin yani demem o ki merkez ve doktor bana elinden geleni yaptı allahımda nasip etti :)
bu arada kafana takılan hertürlü soruyu sorabilirsin sıkıntı olmaz bildiğimiz bişey olursa cevaplandırırız
Canım ben aslında pko olduğumu bile bilmiyordum eşimden dolayı gitmiştik ve bende de pko varmış merkezde öğrendim 27 yaşındayım ilk denemem ali sami bey doktorum ilaçların dozu hakkında yorum yapamıycam bilgim dahilinde değil ben doktoruma güvendim sadece ve merkez hakkında şunu söyleyeyim emin ol ellerinden gelenin en iyisini yapıyolar.. Tüp bebek işinde bence iki etken var biri merkez ve doktor biri de allahın taktiri merkez en iyi şekilde hizmet veriyor benim içim hep rahattı giderken hep koşa koşa gittim ikincisi de allahın taktiri hep dua ettim ve oldu allah sana da nasip etsin yani demem o ki merkez ve doktor bana elinden geleni yaptı allahımda nasip etti :)
Canım yazdığına aynen katılıyorum. Burada iyi yorumlarla birlikte kötü yorumlar okudum Sami bey ve merkez hakkında merkeze giderken hep bir endişe vardı içimde. Cumartesi günü yumurtam toplandı bugün saat 11 de transferim olacak. İçimde bir rahatlık var ben işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum. Soracak herkese gidip görmeden karar vermeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?