Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

VALLA BİZİM Kİ 12. gün1380 li bişey çıkmıştı 14. gün 3000 li bişey çıkmıştı canım hayırlısı olsun bazen degerlerde söylüyor çogul gebeligi

haırlı sı inşallah

canım bi kaç gündür giremiyorum foruma nasılsın transferin yapılmış nasıl gidiyor hayırlısıyla inşallah bebeişler sana tutunacak inşallah içime doguyor gibi hayırlısıyla
saolasın canım evet persembe günü transfer oldu ama bana olmayacak gibi geliyor su an yatıyorum bende nete cok fazla giremiyorum doktor bi süre bilgisayar ve tel uzak durmamı istedi dua edin lütfen rabbim su an iki parcamada can versin ve beni bırakmasınlar

inşallah canım hayırlısıyla içini ferah tut moral çok önemli bence iki tane mi koyuldu

biz de novafertil konya da tüp bebek denedik. çarşamba transfer yapıldı. ayın yirmidördünde belli olacak herkesin duasını bekliyoruz...
benimde 26 sında belli olacak bakalım rabbim hayırlısını versin doktorun kim senin​

Ben oraya arada gidiyorum.novaya gittiklerinde arti ucret oduyormusunuz.ben transferden sonra bir defa kalp atisi icin gittim ondan ucret almadilar ama bi dahakine alirlarmi acaba merak ettim.martta bi daha gidecem kismetse.

Ben oraya arada gidiyorum.novaya gittiklerinde arti ucret oduyormusunuz.ben transferden sonra bir defa kalp atisi icin gittim ondan ucret almadilar ama bi dahakine alirlarmi acaba merak ettim.martta bi daha gidecem kismetse.
hic bilmiyorum canım ben daha o asamaya gelmedim ama emin gel gelmeyi cok isterdim

kalp atışını duyduktan sonrakiler ücretli muayene ücreti 200 lira bizimkiler oraya devam ediyolar aylık kontrole döndüler herşey normal olunca isterseniz baska doktora gidebilirsiniz buraya devam ederseniz muayene ücreti alcaz demişler

Offf 200 de cokmus ya.kismet bakalim.

nasıl hissediyon kendini canım kanama falan yok demi
yok canım kanamam felan yok hafif dolgunluk hissi var oda işlemden dolayı bide ara ara adet sancısı gibi hafif sancım oluyor oda rahatsız etmiyor cok onuda adetim me 5 gün var ona baglıyorum galiba tutmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…