Bilmiyorum canım test günü değerim 244,5 çıktı 2 gün sonra 701 çıktı bir daha yaptırmadım ilk muayenede belli olur değere göre hiç belli olmuyor bir arkadaşın ilk testi 41 çıktı sonraki 73 çıktı sonra 270 çıktı iki kese gördü doktor değerlere bakmak aldatıcı oluyor
ben konyaya geldiğimde ilk iş genetik testi vermek olacak arkadaşlar ay birbirimize dua edelim emin olun bu durumu bizden başka kimse anlayamaz bazen annemle bile konuşmak içimden gelmiyor çünkü beş tane doğurmuş ona göre bile olur niye olmuyor dediği zaman bile anlatmaktan yoruluyorum Allahım kuzularımıza bir an evvel kavuştursun inşaallah
saolasın canım evet persembe günü transfer oldu ama bana olmayacak gibi geliyor su an yatıyorum bende nete cok fazla giremiyorum doktor bi süre bilgisayar ve tel uzak durmamı istedi dua edin lütfen rabbim su an iki parcamada can versin ve beni bırakmasınlarcanım bi kaç gündür giremiyorum foruma nasılsın transferin yapılmış nasıl gidiyor hayırlısıyla inşallah bebeişler sana tutunacak inşallah içime doguyor gibi hayırlısıyla
saolasın canım evet persembe günü transfer oldu ama bana olmayacak gibi geliyor su an yatıyorum bende nete cok fazla giremiyorum doktor bi süre bilgisayar ve tel uzak durmamı istedi dua edin lütfen rabbim su an iki parcamada can versin ve beni bırakmasınlar
evet canım iki tanesi canlı kaldı zaten ikiside transfer edildiinşallah canım hayırlısıyla içini ferah tut moral çok önemli bence iki tane mi koyuldu
evet canım iki tanesi canlı kaldı zaten ikiside transfer edildi
26 sında canım 21 de regli tarihim bakalım rabbim ne gösterecekhım hayırlısı olsun bakalım test günün ne zaman
benimde 26 sında belli olacak bakalım rabbim hayırlısını versin doktorun kim senin​biz de novafertil konya da tüp bebek denedik. çarşamba transfer yapıldı. ayın yirmidördünde belli olacak herkesin duasını bekliyoruz...
nutella sendende ses soluk çıkmıyor arkadasım nasılsın nasıl gidiyo kontrole gidiyon demi cinsiyet belli mi bizimkilerin bidaki kontrollerinde belli olacakmiş cinsiyet novaya devam ediyor sende mi oraya devem ediyon degiştirdin mi yokdsa
hic bilmiyorum canım ben daha o asamaya gelmedim ama emin gel gelmeyi cok isterdimBen oraya arada gidiyorum.novaya gittiklerinde arti ucret oduyormusunuz.ben transferden sonra bir defa kalp atisi icin gittim ondan ucret almadilar ama bi dahakine alirlarmi acaba merak ettim.martta bi daha gidecem kismetse.
Ben oraya arada gidiyorum.novaya gittiklerinde arti ucret oduyormusunuz.ben transferden sonra bir defa kalp atisi icin gittim ondan ucret almadilar ama bi dahakine alirlarmi acaba merak ettim.martta bi daha gidecem kismetse.
hic bilmiyorum canım ben daha o asamaya gelmedim ama emin gel gelmeyi cok isterdim
kalp atışını duyduktan sonrakiler ücretli muayene ücreti 200 lira bizimkiler oraya devam ediyolar aylık kontrole döndüler herşey normal olunca isterseniz baska doktora gidebilirsiniz buraya devam ederseniz muayene ücreti alcaz demişler
Offf 200 de cokmus ya.kismet bakalim.
insallah canım dualarınızı eksik etmeyinOfff 200 de cokmus ya.kismet bakalim.
insallah canım dualarınızı eksik etmeyin
yok canım kanamam felan yok hafif dolgunluk hissi var oda işlemden dolayı bide ara ara adet sancısı gibi hafif sancım oluyor oda rahatsız etmiyor cok onuda adetim me 5 gün var ona baglıyorum galiba tutmayacaknasıl hissediyon kendini canım kanama falan yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?