Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

yok canım kanamam felan yok hafif dolgunluk hissi var oda işlemden dolayı bide ara ara adet sancısı gibi hafif sancım oluyor oda rahatsız etmiyor cok onuda adetim me 5 gün var ona baglıyorum galiba tutmayacak

canım inşaallah tutar biliyorum çok zor ama ben geçen ay transfer işlemine bile giremedim en azından transfer edilmiş olumlu sonuçta alırsın kendini rahat bırak bence

canım inşaallah tutar biliyorum çok zor ama ben geçen ay transfer işlemine bile giremedim en azından transfer edilmiş olumlu sonuçta alırsın kendini rahat bırak bence
cok saol canım tesekkür ederim insallah en kısa zamanda senin tedavinde tamamlanır bebişlerin göbüşüne konar insallah benim meleklerimde beni 9 ay boyunca bırakmazlar

canım agrı olması normal bizimkinin de baya agrısı olmuştu korkmuştuk tutmadı diye ama allaha şükür kuzucuklar yapıştı lar annelerine bırakmaya niyetleri yok:13: hala da ara ara karnım agrıyo der inşallah bişi olmaz kendini ve gönlünü rahat tut stres yapma

Son düzenleme:
bu keske mumkün olsaydı canım insallah benim meleklerimde beni bırakmazlar

Insallah birakmayacaklar canim.ama biraz sakin ol.bol bol dua et.sakin olmak zor biliyorum.benimde 3 de tuttu.kismet insallah guzel haber alacaz senden
saol canım bu benim ilk tüp deneme daha iki kez daha sansım var o zaman saka bi yana insallah son olur

Neden transfer islemi olmadi canim.

dört yumurta toplandı yumurtalar olgun değil dendi bir tanesi üç hücreli oldu doktor da genetik dedi ama benim ilk denemem de tutmuştu kalbi durdu yedi haftalıkken bende önümüzdeki ay denemeyi düşünüyorum novada mı yoksa meram araştırma karar veremedim ama öncelikle genetik testlerimi vereceğim

Valla kısmet tabi.ben herseyi kabul ettim.basinda genetik test yaptirdik bisey cikmadi.sonra 3yumurta dollendi kaliteli degil.tutarsa engelli olma ihtimali var dediler.istersen transver yapmayalim dedilerAllaha sigindim kabul ettim.2 tanesi kondu biri tuttu insallah saglikli olur dua ediyoruz.kismet normal yolla hamile kalsak sonucta embriyonun kalitesini bilemezdik.

canım inşaallah sağlıklı doğar kafana takma sağlıklı olmasa tutunamazdı Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende seni okuyunca çok pişman oldum 750 tl geri iade ettiler onu almaz embriyo mu transfer ettirseydim dedim çünkü bir defa tutmuştu onu da doktorun ilgisizliği yüzünden kaybettim onun biyopsisinde hiçbir şey çıkmadı bende önümüzdeki ay novaya gideceğim

Canım emgelli olma ihtimalini nasıl biliyorlar ki?:26::26::26:

Dr da ole dedi saglikli olmasa tutunmazdi dedi.birini atti zaten biri kaldi.kismet ya Rabbim hakkımızda hayirlisini versin
Allahim evlat isteyenleri geri cevirmesin elini boş birakmasin insallah.dr nasıl bi ilgisizlik yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…