Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Canım siz sadece tüp bebek için mi 4900 verdiniz? Ek tedavilerde var mıydı? Sanki birkaç ay önce birisi 4000e yakın birşey demişti de ilaç hariç. Dua hepimiz için geçerli olsun inş......

Canım siz sadece tüp bebek için mi 4900 verdiniz? Ek tedavilerde var mıydı? Sanki birkaç ay önce birisi 4000e yakın birşey demişti de ilaç hariç. Dua hepimiz için geçerli olsun inş......
tüp bebek artı yapılan tahliller ilacclar haric tabiki

bayanlar ...
ben 24 yaşındayım 18 aylık evliyım ve 10 aydır bebek istiyoruz olmadı. medicana hastanesinde muayene oldum ve hormonlarım yuksege yakın çıktı ve yumurtalarım yaşıma gore az yanı 4 tane çıktı ve yumurtalık yası 35 dedı ilk tedavıye 14 şubatta başladık eşimde sorun yok şimdi gonal f kullanıyorum 300mm olarak 6 gunum bıttı bı 3 kutum daha var oda 6 gun surecek bugunku muayenemde sol yumurtalıgım gelısmıs ama sağdakıler kucuk dedi böyle durum yaşayan varmı sizce olumlu sonuc alır mıyım öneriniz varmı bu saatten sonra bişey yapılabılr mı yumurtalık çoğalması ve gelişmesi için lütfen cevaap

bi tane bile güzel olgun yumurtan varsa onu bile alıp bölünmesi güzel olursa koyuyolar bildiğim kadarıyla inşallah hakkında hayırlısı olsun novayı ve drlarını tavsiye ediyorum eger olumsuz sonuç alırsan bence oraya devam et

teşekkür ederim inşallah olumlu sonuç alırızda gerek kalmaz %60 şansın var dedi dr. 1 tanesi büyümüş dedi bakalım daha ilaçlar bitmedi hakkımızda hayırlısı :)

ben umudumu yavas yavas kaybetmeye basladım adet agrılarım dan baska hiç bişey hissetmiyorum hayatta herseyden cok istedigim seydi anne olmak ama malesf olmayacak

ben umudumu yavas yavas kaybetmeye basladım adet agrılarım dan baska hiç bişey hissetmiyorum hayatta herseyden cok istedigim seydi anne olmak ama malesf olmayacak

kanaman falan oldumu canım kanama olmadıkça bozma moralini allah hayırlusunı versin agrı olacak tabiki

Yapma boyle.kanama olsa bile ilaclarini test gunune kadar birakma.agrilar psikolojik olabilir. Gaz agrisi olabilir. Dur bakalım hemen salma kendini.kac gun kaldı teste?

carsamba günü canım su anda gecti biraz agrılarımn

inşaallah gebelik ağrılarıdır canım kafandan şu an atmaya bak bende ilk denemem de senin gibiydim hatta adet günüm test günümdü ve test yapmaya gideceğim sabah benden kan gelmişti bende adet oldum dedim doktora öğleden sonra kan verdim ve sonucum 297 idi pozitif fakat o psikolojiyi atamadım düşecek korkusu ve sonunda stres yüzünden bebeğimin kalbi durdu biliyorum çok zor ama lütfen sakin ol seni tanımyorum fakat bu yolda tanımama gerek yok dualarım seninle kardeşim

yumurtanın sayısından daha önemlisi kalitesi canım inşaallah kaliteli olur sana sımsıkı tutunur az olsun bizim olsun :)

normalde 3900 civarında novanın aldığı, buna tahliller de dahil. bunun yanında 450 de embriyoskop yaptırmak isterseniz ona veriyorsunuz, ayrıca 1500 civarında da ilaçlar tutuyor. (anlaşmalı oldukları onur eczanesi var araştırmanın karşısında ilaçları hesaplı verdiği için böyle tutuyor kanımca, değilse o ilaçlar 2500 liradan aşağı tutmaz.) genetik testini mevlana üniversitesinin hastanesine gönderiyorlar orada kişi başı 10 tl veriyorsunuz. bunlara ilaveten tese ameliyatı (sperm bulma) yapılırsa 1200 lira ücreti var.

ayın 24 ünü iple çekiyoruz, zaman bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi tahlil günü ama pazardan kan vermeyi düşünüyoruz, belli olur mu acaba...

yok canım daha kanamam olmadı olursada yarın yada cumartesi olur rabbime yalvarıyorum olmasın diye

ya canım biraz rahat ol hersey allah tan ama salıver kendini bizraz ,,,bişeyi yüz kere söylersen olurmuş at aklından ve ağzından adetinin geleceğini allahın izniyle görürsün inşallah pozitifi

Canım o ağrılar benim il tedavimde de oldu sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım patlayacakmış gibiydi hatta 8. gün adet başlangıcı gibi kahverengi kanamam başladı bende olmadı diye gidip kan verdim ve değerim 37,2 çıktı şimdi oğluşum 2,5 yaşında. Bu tedavimde çok fazla ağrım olmadı kanama da olmadı bunda da kramplar giriyor kasıklarıma yatarken kalkarken yatakta dönerken filan sen sıkma canını pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…