canım ben de novada tedavi görüyorum 6 gün oldu trasferim olalı sana bilgi vermek isterim biz hastaneye tam olarak 4 milyar 9yüz verdik artı ilaclar ilaclarda yaklasık 2 milyara yaklastı yani toplamda 6 ya vardı simdi sonuc bekliyoruz insallah rabbim yavrularımı bana bagıslar ve tüm isteyenlere hayırlısı ile saglıklı evlatlar nasip eder
tüp bebek artı yapılan tahliller ilacclar haric tabikiCanım siz sadece tüp bebek için mi 4900 verdiniz? Ek tedavilerde var mıydı? Sanki birkaç ay önce birisi 4000e yakın birşey demişti de ilaç hariç. Dua hepimiz için geçerli olsun inş......
bayanlar ...
ben 24 yaşındayım 18 aylık evliyım ve 10 aydır bebek istiyoruz olmadı. medicana hastanesinde muayene oldum ve hormonlarım yuksege yakın çıktı ve yumurtalarım yaşıma gore az yanı 4 tane çıktı ve yumurtalık yası 35 dedı ilk tedavıye 14 şubatta başladık eşimde sorun yok şimdi gonal f kullanıyorum 300mm olarak 6 gunum bıttı bı 3 kutum daha var oda 6 gun surecek bugunku muayenemde sol yumurtalıgım gelısmıs ama sağdakıler kucuk dedi böyle durum yaşayan varmı sizce olumlu sonuc alır mıyım öneriniz varmı bu saatten sonra bişey yapılabılr mı yumurtalık çoğalması ve gelişmesi için lütfen cevaap
bi tane bile güzel olgun yumurtan varsa onu bile alıp bölünmesi güzel olursa koyuyolar bildiğim kadarıyla inşallah hakkında hayırlısı olsun novayı ve drlarını tavsiye ediyorum eger olumsuz sonuç alırsan bence oraya devam et
ben umudumu yavas yavas kaybetmeye basladım adet agrılarım dan baska hiç bişey hissetmiyorum hayatta herseyden cok istedigim seydi anne olmak ama malesf olmayacakbi tane bile güzel olgun yumurtan varsa onu bile alıp bölünmesi güzel olursa koyuyolar bildiğim kadarıyla inşallah hakkında hayırlısı olsun novayı ve drlarını tavsiye ediyorum eger olumsuz sonuç alırsan bence oraya devam et
ben umudumu yavas yavas kaybetmeye basladım adet agrılarım dan baska hiç bişey hissetmiyorum hayatta herseyden cok istedigim seydi anne olmak ama malesf olmayacak
ben umudumu yavas yavas kaybetmeye basladım adet agrılarım dan baska hiç bişey hissetmiyorum hayatta herseyden cok istedigim seydi anne olmak ama malesf olmayacak
yok canım daha kanamam olmadı olursada yarın yada cumartesi olur rabbime yalvarıyorum olmasın diyekanaman falan oldumu canım kanama olmadıkça bozma moralini allah hayırlusunı versin agrı olacak tabiki
carsamba günü canım su anda gecti biraz agrılarımnYapma boyle.kanama olsa bile ilaclarini test gunune kadar birakma.agrilar psikolojik olabilir. Gaz agrisi olabilir. Dur bakalım hemen salma kendini.kac gun kaldı teste?
carsamba günü canım su anda gecti biraz agrılarımn
bayanlar ...
ben 24 yaşındayım 18 aylık evliyım ve 10 aydır bebek istiyoruz olmadı. medicana hastanesinde muayene oldum ve hormonlarım yuksege yakın çıktı ve yumurtalarım yaşıma gore az yanı 4 tane çıktı ve yumurtalık yası 35 dedı ilk tedavıye 14 şubatta başladık eşimde sorun yok şimdi gonal f kullanıyorum 300mm olarak 6 gunum bıttı bı 3 kutum daha var oda 6 gun surecek bugunku muayenemde sol yumurtalıgım gelısmıs ama sağdakıler kucuk dedi böyle durum yaşayan varmı sizce olumlu sonuc alır mıyım öneriniz varmı bu saatten sonra bişey yapılabılr mı yumurtalık çoğalması ve gelişmesi için lütfen cevaap
carsamba günü canım su anda gecti biraz agrılarımn
ayın 24 ünü iple çekiyoruz, zaman bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi tahlil günü ama pazardan kan vermeyi düşünüyoruz, belli olur mu acaba...
yok canım daha kanamam olmadı olursada yarın yada cumartesi olur rabbime yalvarıyorum olmasın diye
ayın 24 ünü iple çekiyoruz, zaman bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi tahlil günü ama pazardan kan vermeyi düşünüyoruz, belli olur mu acaba...
Bende dayanamamis 1 gun once yaptirmistir.cikmisti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?