Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

AA canım ben msjı yazdıktan sonra gördün konya novafertil olduğunu. Senin doktorun kimdi? Bi de orada mı yaptırdın pgt yi? Lütfen hatırlıyorsan yazar mısın?

evet canım drum fuat beydi.geçen sene pgt yapıldı tek embriyo kaldı tutmadı.fiyatı tam hatırlayamıyorum ama 650 gibi bişeydi sanırım emin değilim

evet canım drum fuat beydi.geçen sene pgt yapıldı tek embriyo kaldı tutmadı.fiyatı tam hatırlayamıyorum ama 650 gibi bişeydi sanırım emin değilim

canım tsk ederim cevap verdiğin için. Benim doktorun da Dilek hanım. Peki canım çoksoru sordum ama size neden pgt yapıldı? Benim bebeğimin kalbi durmuş maalesef şimdi alınan parça genetik e gönderildi. Bakalım sonuç ne gelecek?

bende geldim evet bende ara ara giriyordum kisecikler olmuyordu hareket gelmiş masallah

Hoşgeldin canım bak bebişlerimizle konuşmak da nasipmiş çok şükür Rabbim bu forumdaki herkese nasip etsin

canım nasıl oldun pgt ye gitmiş bebiş sonuçlar ne zaman gelecek?

bende geldim evet bende ara ara giriyordum kisecikler olmuyordu hareket gelmiş masallah

hoş geldim canım nasılsın çok sevindim galiba bu kez olmuş hamilesin heralde öyle demi tüp mü yaptırdın bizim kızlar 8 aya girdiiler inşallah az bi zamanları kaldı darısı başına inşallah

hoş geldim canım nasılsın çok sevindim galiba bu kez olmuş hamilesin heralde öyle demi tüp mü yaptırdın bizim kızlar 8 aya girdiiler inşallah az bi zamanları kaldı darısı başına inşallah

hoş bulduk canım evet hamileyim teşekkür ederim evet ikinci denemede rabbim nasip etti masllah sizin dogum yaklasmıs rabbim hayırlısı ile kucagına almayı da nasip etsin

canım nasıl oldun pgt ye gitmiş bebiş sonuçlar ne zaman gelecek?

Biraz daha ii olmaya çalışıyorum. Geçecek bir acı gibi durmuyor ama herşeyin ilacı ZAMAN. Bilmiyorum biraz zaman geçince nasıl olur.... Alınan parça Pazartesi genetik tahlile gönderildi. 20 güne çıkarmış inş. Bir de eşimle benden kan alındı kromozom analizi yapmak için o da 20 güne kadar çıkarmış. Bakalım sıkıntı biz de mi yoksa başka bir şeyde mi? 20 gün sonra bakacağız. Doktorda adet olduktan sonra 2. Ya da 3. Gün gelin bir kontrol edelim dedi. Hayırlısı diyoruz başka bir şey diyemiyoruz............

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…