AA canım ben msjı yazdıktan sonra gördün konya novafertil olduğunu. Senin doktorun kimdi? Bi de orada mı yaptırdın pgt yi? Lütfen hatırlıyorsan yazar mısın?
Kac haftalik oldunuz.cinsiyeti ne.:)
evet canım drum fuat beydi.geçen sene pgt yapıldı tek embriyo kaldı tutmadı.fiyatı tam hatırlayamıyorum ama 650 gibi bişeydi sanırım emin değilim
Ohhhh ne güzel foruma hareket gelmiş nasılsınız bakalım biz kocaman olduk teyzoşlar
bende geldim evet bende ara ara giriyordum kisecikler olmuyordu hareket gelmiş masallah
canım tsk ederim cevap verdiğin için. Benim doktorun da Dilek hanım. Peki canım çoksoru sordum ama size neden pgt yapıldı? Benim bebeğimin kalbi durmuş maalesefşimdi alınan parça genetik e gönderildi. Bakalım sonuç ne gelecek?
Hoşgeldin canım bak bebişlerimizle konuşmak da nasipmiş çok şükür Rabbim bu forumdaki herkese nasip etsin
hoş bulduk canım evet rabbim birde keseyi görüp kalp atışlarını duymayı nasip etseydi
Amin canım inşallah onları da görürsün tadını çıkar zaman çok çabuk geçiyor
canım tsk ederim cevap verdiğin için. Benim doktorun da Dilek hanım. Peki canım çoksoru sordum ama size neden pgt yapıldı? Benim bebeğimin kalbi durmuş maalesefşimdi alınan parça genetik e gönderildi. Bakalım sonuç ne gelecek?[/QUOT
rica ederim canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım,ben dondurulmuşta hamile kalmıştım o da düştü genetiğe gönderildi ama bişey çıkmadı.dr embriyolarımızda sıkıntı vardır diye pgt yapılmasını önerdi.pgt de oluşan embriyolarımızdan sadece bir tanesi 5. güne geldi
Amin canım inşallah onları da görürsün tadını çıkar zaman çok çabuk geçiyor
bende geldim evet bende ara ara giriyordum kisecikler olmuyordu hareket gelmiş masallah
Benim tek canim.insallah oğlum olacak.saglik durumu şükür ii.insallah hayirlisi ile canim sagol.
Hayırlı olsun bebeğiniz,Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
sende mi tüp denedin arkadaşım geçen yazılanların tamamını okuyamadım da[/QUOT
denedim ama olmadı, sizinki de hayırlı olsun inşallah
sende mi tüp denedin arkadaşım geçen yazılanların tamamını okuyamadım da[/QUOT
denedim ama olmadı, sizinki de hayırlı olsun inşallah
hayırlısı olsun canım zamanı degilmiş demekki... saol inşallah darısı basına benim kardesin 3 yıl olmadı tüp yapılmasına karar verildi şimdi hamile 1 ayı var yakalaşık kızlarımız olcak inşallah hayırlısıyla seninde olur
Hayırlı olsun bebeğiniz,Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
hoş geldim canım nasılsın çok sevindim galiba bu kez olmuş hamilesin heralde öyle demi tüp mü yaptırdın bizim kızlar 8 aya girdiiler inşallah az bi zamanları kaldı darısı başına inşallah
canım nasıl oldun pgt ye gitmiş bebiş sonuçlar ne zaman gelecek?
?[/QUOT
rica ederim canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım,ben dondurulmuşta hamile kalmıştım o da düştü genetiğe gönderildi ama bişey çıkmadı.dr embriyolarımızda sıkıntı vardır diye pgt yapılmasını önerdi.pgt de oluşan embriyolarımızdan sadece bir tanesi 5. güne geldi
Canım çok soru sordum ama senin başta kaç embriyo oluştu yani kaç tane embriyoya işlem yapıldı? Son güne 1 tane kalmış. Embriyo başına mı 650₺ aldılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?