Merhaba bisey sorucaktim sperm testi raporunu dr a gostermek icin en az 6aymi olmasi gerekiyor bi bilginiz varmi? Bide bu merkezde dr secilebiyormu?
Sorunu anlayamadım canım nasıl yani 6 ay içinde apılmış olması mı demek istiyorsun canım merkezde tedaviye başladığında yapıyorlar zaten sen adetinin 2. günü randevu al doktor seçebilirsin Ben hem Dilek hanımla hem Ali Sami beyle tedavi oldum Dilek Hanımın tedavisinden bir oğlum var Ali Sami beyin tedavisinden bir kızım olucak inşallah
Sorunu anlayamadım canım nasıl yani 6 ay içinde apılmış olması mı demek istiyorsun canım merkezde tedaviye başladığında yapıyorlar zaten sen adetinin 2. günü randevu al doktor seçebilirsin Ben hem Dilek hanımla hem Ali Sami beyle tedavi oldum Dilek Hanımın tedavisinden bir oğlum var Ali Sami beyin tedavisinden bir kızım olucak inşallah
Sizin sorununuz neydi peki ben okdr dr a gittim hicbiri sorun yok dediler hormonlarda normalmis ben gec adet goruyorum buda evlendikten sonra oldu ama dr lar bisey yok dediler bnde anlamadim
Benim tüplerim tıkalı canım ikiside tıkalı olunca laparoskopi diye bir opersayon geçirmem gerekiyordu o da riskliydi tüplerin yırtılma ihtimali vardı bizde hiç uğraşmadan direk tüp yaptrıdık ama eğer eşinin spermi azsa çok bekleme derim ben kaç yaşındasın?
Anladim allah omur versin kuzucuklarina 24 evet esiminkine yetersiz ddi kadin dogumcu esim tedaviye gitmiyo malesef.
Ya canım bu zamanların kıymetii bil sonra yumurta azalıyo kalite düşüyo sen şu an çok şanslısın ben 30 yaşımda ilk tedavimi oldum ikinciyi 33 yaşımda başladım neredeyse yarı sayıda embriyo elde edildi çünkü yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyo malesef
Rapora dr 6ay icinde yapilan raporami bakiyo acaba bilmiyomusun cedrus
Canım zaten merkeze gittiğinde muhtemelen eşine yeniden tahlil yapılır
ben ilk doğumumu nasıl yaşadım bir bilsen normal doğuma çok uygundu bende normal istedim 7 temmuz sabaha karşı 04:00 gibi suyum geldi hemen hastaneye koştuk açıklık 1 cm. idi 08:00 gibi 4 cm oldu 10:00 gibi 8 cm oldu ama benim doğum kanalım darmış oğluşumun kafası uzamaya başladı rahim ağzı güzel açıldı ama doğum kanalımdan ilerleyemedi ebeler hemen sezeryan dediler yoksa kafası şişecek derisi toplanmaya başladı dediler ameliyathanede de sünnet varmış ben hem sancı çekiyorum hem bebeğim için korkuyorum bir hengame bir karnaşa belden uyuşturdular ama ben o karışıklıkta ne yaşadığımı hiç hatırlayamıyorum oğlumu gösterdiklerinde rahatlayıp uyuyakalmışım bütün gece sancı çekip 11:00 gibi doğum yaptım şimdi direk sezeryan olacağı için gidip kuzu kuzu masaya yatacağım spinal anestezi olacak muhtemelen
önceki yazdığım mesaj çıkmamış galiba :) direk sezeryan olunca bende biraz stres oldu aslında bi de kontrol diye gidip sezeryana girinceben ilk doğumumu nasıl yaşadım bir bilsen normal doğuma çok uygundu bende normal istedim 7 temmuz sabaha karşı 04:00 gibi suyum geldi hemen hastaneye koştuk açıklık 1 cm. idi 08:00 gibi 4 cm oldu 10:00 gibi 8 cm oldu ama benim doğum kanalım darmış oğluşumun kafası uzamaya başladı rahim ağzı güzel açıldı ama doğum kanalımdan ilerleyemedi ebeler hemen sezeryan dediler yoksa kafası şişecek derisi toplanmaya başladı dediler ameliyathanede de sünnet varmış ben hem sancı çekiyorum hem bebeğim için korkuyorum bir hengame bir karnaşa belden uyuşturdular ama ben o karışıklıkta ne yaşadığımı hiç hatırlayamıyorum oğlumu gösterdiklerinde rahatlayıp uyuyakalmışım bütün gece sancı çekip 11:00 gibi doğum yaptım şimdi direk sezeryan olacağı için gidip kuzu kuzu masaya yatacağım spinal anestezi olacak muhtemelen
Amin canım inşallah aslında normal doğumu çok istemiştim ama nasip değilmiş bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi boşönceki yazdığım mesaj çıkmamış galiba :) direk sezeryan olunca bende biraz stres oldu aslında bi de kontrol diye gidip sezeryana girinceama sonra düşündüm ki önceden tarih verilse ha geldi ha gelicek daha çok stres olucaktım... böylesi iyi oldu.. allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. bi an önce güzel kızını kucağına al inşallah ... :)
merhabalar canım sen dogum yaptınmıAmin canım inşallah aslında normal doğumu çok istemiştim ama nasip değilmiş bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi boş
Yok canım yapmadım bugün 32+6 günlük olduk doğum nasipse bayramın son günümerhabalar canım sen dogum yaptınmı
hayırlısı olsun rabbim yavrunu sag salım kucagına almayı nasip etsin bende 2 den sonra hamile kaldım su an 16 haftalık teyzesı allah nasip ederse bi kızım bi oglum olacak dualarını eksik etme insallah rabbim bizide o haftaları görmeyi nasip etsinYok canım yapmadım bugün 32+6 günlük olduk doğum nasipse bayramın son günü
hayırlısı olsun rabbim yavrunu sag salım kucagına almayı nasip etsin bende 2 den sonra hamile kaldım su an 16 haftalık teyzesı allah nasip ederse bi kızım bi oglum olacak dualarını eksik etme insallah rabbim bizide o haftaları görmeyi nasip etsin
Tebrik ederim canım ikiz annesi olacaksın demek ne güzel inşallah kuzularını sağ salim kucağına alırsın Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin kuzucuklarınahayırlısı olsun rabbim yavrunu sag salım kucagına almayı nasip etsin bende 2 den sonra hamile kaldım su an 16 haftalık teyzesı allah nasip ederse bi kızım bi oglum olacak dualarını eksik etme insallah rabbim bizide o haftaları görmeyi nasip etsin
merhaba canım dogum yaptınmı merak ettim seniYok canım yapmadım bugün 32+6 günlük olduk doğum nasipse bayramın son günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?