Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

bende üst üste 2 negatif aldım geçen temmuzda ve kasım ayında bunun üzerinde bana da kromozom analizi ve histeroskopi yapıldı ocak ayında hamile kaldım inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebişine ya da bebişlerine

Canım kromozom analizinde sonuçlarınızda ne çıktı" inş bu sefer kavuşurum

arkadaşlar kızlarımız dogdu bu gün sabah kardeşim gayat iyi 31 haftalık oldular küveze alındılar dogum evinde 3 gün kritikmiş yasarlarsa durumları iyileşirmiş dua istiyorum lütfen allahım kuzularımızı kardesime bagışla ya rabbim...

Canım kızların durumu nasıl inşallah ikisi de iyidir haberlerini bekliyoruz

slm arkadaşlar aranızda primer ovaryan yetersizliği olan ve konya novafertilte tedavi olan varmı yada yakınlarından başka merkez adı duyan varmı acele cvp

slm arkadaslar ben bir konu hakkinda Bilgi edinmek istiyorum bizde agustostun sonunda novafertilde yaptirmayi dusunuyoruz fakat benim hic bir bilgim yok hastane ile nasil sizce guvenilirmi ben gecen gun aradim cunki biz almanyadan gelicez ona gore randevu yapmak istiyoruz dedim randevuya gerek yok adetiniz 2. gunu gelin yeter dediler sizce bu normalmi .. onceden beni kontrol etmesi lazim degilmi

Canım zaten muayene adetin 2. günü oluyor yumurtalıklar en iyi o zaman görülüyor ben baya tecrübe kazandım bu konuda eğer daha önce konmuş bir teşhisin varsa bunları zaten muayenede anlatırsın ben merkezden çok memnunum ilk denememden bir oğlum var 3 yaşında arkasından 2 adet negatif denemem var ve 4. denememde ocak ayında idi şimdi 6,5 aylık kızıma hamileyim darısı başına inşallah sormak istediklerini yanıtlayabilirim

Cedrus cok tsk ederim oncelikle cevabin icin birde ben bugun aradim dr u adet geciktirici hap alsam bir kac gun icin dedim hayir olmaz dedi ... baska istanbuldan bir dr email attim sordum hic bir sorun olmaz.dedi kafam karisti ya hangisi dogru soyluyo olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım adet geciktiriciler hormon dengesini bozuyor bence normal döngüsünde kalsın bende bir defa öyle yaptım 2. negatif denememde geçen ekim ayında adet geciktirici kullandım bir kaç gün ötelemek için sonuç negatif olunca acaba bundan mı diye kendi kendimi sorguladım sen bilirsin yine de:26:

Buranin laboratuvarini bi arastirmak lazim. Acaba 5.gun embriyosu koyabilecek becerileri varmi.yanlis anlasilmasin ama bizede 2.gun embriyosu koyuldu ve sonuc negatif.ayrica merkez temizlik ve guleryuz olarak 10 numara.tekrar burada denemeyi dusunuyorum.ama 5.gun konusunu bi arastiracagim.

Canım ben ilk denememi ekim 2010 da yaptırdım bu merkezde 5. gün embriyosu transfer edildi şimdi tam 3 yaşında bir oğlum var. Oğlum 2 yaşına geldiğinde yeniden denedik oğlumun dondurulmuşları vardı sonuç negatif oldu, 3 ay sonra yeniden tedaviye başladım 5. gün transferi yapıldı ve yine negatif oldu. 2 ay sonra uzun protokol+3. gün embriyosu yapalım dedi doktorlar şimdi Rabbim nasip ederse 2. bebeğime hamileyim. Yani kısacası vakti zamanı geldiyse herşey boş Rabbim nasip ettiyse 2. gün embriyosu bile olsa tutunur inşallah

herkese selam arkadaşlar :) cedrus maşallah kocaman olmuş senin kız:) burda yazılanları okudukça kendi heyecanım geliyor aklıma merkezde geçirdiğim günler geliyor... allah herkesin gönlündekini verir inşallah... şimdi kızım 42 günlük ve yanımda uyuyor... herkes tatsın inşallah bu mutluluğu..

Ay maşallah size demek şimdi kuzucuğun kucağında tebrik ederim doğum nasıl oldu genel anestezi mi belden uyuşturma mı ben korkmaya başladım :18:

Ay maşallah size demek şimdi kuzucuğun kucağında tebrik ederim doğum nasıl oldu genel anestezi mi belden uyuşturma mı ben korkmaya başladım :18:

hiç korkma ya unutulup gidiyor... bunu en iyi sen bilirsin ilk bebeğini kucağına aldıktan sonra sıkıntıları unutmasan ikinciyi yapabilirmisin :) benim biraz ani oldu doğumum:) kontrole diye gittim doğuma girdim :) belden uyuşturuldu kızımın ilk çığlıklarını duymak ve onu hemen görmek inanılmaz güzeldi tavsiye ederim. çok sıkıntılı olmadı doğumum allah yardım ediyor :) sen nasıl düşünüyorsun?

ben ilk doğumumu nasıl yaşadım bir bilsen normal doğuma çok uygundu bende normal istedim 7 temmuz sabaha karşı 04:00 gibi suyum geldi hemen hastaneye koştuk açıklık 1 cm. idi 08:00 gibi 4 cm oldu 10:00 gibi 8 cm oldu ama benim doğum kanalım darmış oğluşumun kafası uzamaya başladı rahim ağzı güzel açıldı ama doğum kanalımdan ilerleyemedi ebeler hemen sezeryan dediler yoksa kafası şişecek derisi toplanmaya başladı dediler ameliyathanede de sünnet varmış ben hem sancı çekiyorum hem bebeğim için korkuyorum bir hengame bir karnaşa belden uyuşturdular ama ben o karışıklıkta ne yaşadığımı hiç hatırlayamıyorum oğlumu gösterdiklerinde rahatlayıp uyuyakalmışım bütün gece sancı çekip 11:00 gibi doğum yaptım şimdi direk sezeryan olacağı için gidip kuzu kuzu masaya yatacağım spinal anestezi olacak muhtemelen

Merhaba bisey sorucaktim sperm testi raporunu dr a gostermek icin en az 6aymi olmasi gerekiyor bi bilginiz varmi? Bide bu merkezde dr secilebiyormu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…