bende bi gece yattım hastanede ama idrar yolu enfeksiyonundan agrı cıkmadı cuma günü kontürolüm var bakalım ne olacak rabbim yardımcın olsun insallah bu haftayıda hayırlısı ile atlatırsın ve 34 haftayı bulursunuzBen yine bi haftadir hastanedeyim canim sancilarim vardi durdular sukur ama hala kasilmalarim var doktorlar ne kadar giderse oraya kadar gitcex diyorlar ama gelmezlerse 34. Haftada alacaz diyor her gun icin rabbime yalvariyorum hic olmazsa 32 haftayi bitirsinler doguma kadar hastanedeyim artik tum kemiklerim agriyor rabbim karsiligini guzel eyler insAllah
Arti bide gebelik sekeri cikti bende onun icinde stresliyim
Tek dayanagimiz Rabbimiz emegimizi bosa goturmez insallah hayirli saglikli imanli yavrularimi gule gule kucagimiza alalimda bi 3 hafta daha dayaniriz insallah Rabbim bize bagislasin onlari insAllah
Sen nasiæsin senin durumlar nasil
canım insallah rabbim sanada nasip eder sende yavrunu kucagına alırsın tedavin nasıl gidiyorMerhaba bende 4 ocakta konya novafertil de 225 gonal f ignr ile başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem piko ve ileri hareket sorunumuz var...111 sayfayi tek tek okudum...inanin kendim kadar heyecanlandim hepsinde de...inşallah bende burdan hamileyim diye yazarim...herkesten dua bekliyorum
muhas arkadaşım sonucunu merak ettim tahlil günün gecmis olmasi lazim...
allah hepinizden razi olsun...benimle ayni surectee olan varsa burdan paylasalim istiyorum...
Merhaba bende iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama bugün tedaviyi başlattı k bizimde sebep pko dedi doktor. sen ne durumdasin biz 150 ile başlıyoruz. cumartesi kontrole gelicezMerhaba bende 4 ocakta konya novafertil de 225 gonal f ignr ile başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem piko ve ileri hareket sorunumuz var...111 sayfayi tek tek okudum...inanin kendim kadar heyecanlandim hepsinde de...inşallah bende burdan hamileyim diye yazarim...herkesten dua bekliyorum
muhas arkadaşım sonucunu merak ettim tahlil günün gecmis olmasi lazim...
allah hepinizden razi olsun...benimle ayni surectee olan varsa burdan paylasalim istiyorum...
Cnm yaa inşallah bugün kontrol vardi yine biraz yavaslamis dedi gonal f cetro igne ye devam birtane daha ekledi bugün nasipse cumartesi benim yumurtalarda toplanacak....allah hayirlisini nasip etsin...bol bol dua edelim inşallah....canım insallah rabbim sanada nasip eder sende yavrunu kucagına alırsın tedavin nasıl gidiyor
Merhaba bende iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama bugün tedaviyi başlattı k bizimde sebep pko dedi doktor. sen ne durumdasin biz 150 ile başlıyoruz. cumartesi kontrole gelicez
amin canım sen tedaviyi yarılamışsın. artık aşamaları senden takip edeyim dktorun kimdi? kaç yumurtan luştu? cumartesi kontorle gidicez bizde orayainşallah iyi olmuş tur iyi olur inşallah...biz 225 ile basladik cnm nasipse cumartesi yumurtalar toplanacak benim...cnm rabbim kucağımiza almayida nasip eder ins.
Cnm aynen öyle inşallah yariladim ama günde 3 igne artik midem bulanıyor ellerim titriyor...inşallah sonuc guzel olur...allah seninde yardimcin olsunamin canım sen tedaviyi yarılamışsın. artık aşamaları senden takip edeyim dktorun kimdi? kaç yumurtan luştu? cumartesi kontorle gidicez bizde oraya
inş canım allah ım dualarımızı kabul etsin. neden günlük 3 iğne canım? hangi iğneler? bana sadece gonal f verdiCnm aynen öyle inşallah yariladim ama günde 3 igne artik midem bulanıyor ellerim titriyor...inşallah sonuc guzel olur...allah seninde yardimcin olsun
Cnm bende once sadece gonal f ile basladim sonra catlamasini engellemek icin cetro ya basladik bugün de biraz yavaslamis diye bir igne daha verdi adini bilmiyorum onun...inş canım allah ım dualarımızı kabul etsin. neden günlük 3 iğne canım? hangi iğneler? bana sadece gonal f verdi
rabbim emeginizi bosa cıkarmasın isteyen herkeze nasip etsin insallahCnm yaa inşallah bugün kontrol vardi yine biraz yavaslamis dedi gonal f cetro igne ye devam birtane daha ekledi bugün nasipse cumartesi benim yumurtalarda toplanacak....allah hayirlisini nasip etsin...bol bol dua edelim inşallah....
senn baya varmış canım sana birşey sorucam bu hafta seni ne sıklıkla çağırdı doktor yani hangi günler gidiyorsun bu hafta. ben de ona göre plan yapıcam haftayaCnm bende once sadece gonal f ile basladim sonra catlamasini engellemek icin cetro ya basladik bugün de biraz yavaslamis diye bir igne daha verdi adini bilmiyorum onun...
amin diyorum ne güzel sonuca ulaşmışsın bizim içinde dua et olur mu ? hamilelerin duası kabul olurmuş.rabbim emeginizi bosa cıkarmasın isteyen herkeze nasip etsin insallah
ederim canım etmezmiyim bizde ikinci denememizde aldık hayırlı haberi rabbim isteyen herkeze versin aratmasınamin diyorum ne güzel sonuca ulaşmışsın bizim içinde dua et olur mu ? hamilelerin duası kabul olurmuş.
Canim ben pazartesi gittim çarşamba gittim yanı bugün birde cuma gidecem cuma gun catlatmayi yapip cumartesi gel toplayalim diyecek yada cumartesi catlatma yapip pazar toplayacak yani cuma belli olacak...ben ileri dönük birsey sormuyorum doktora...elinden geleni yapıyor lar cok fazla sorgulamakta istemiyorum...inşallah hayirli olur hemsenn baya varmış canım sana birşey sorucam bu hafta seni ne sıklıkla çağırdı doktor yani hangi günler gidiyorsun bu hafta. ben de ona göre plan yapıcam haftaya
aminnnederim canım etmezmiyim bizde ikinci denememizde aldık hayırlı haberi rabbim isteyen herkeze versin aratmasın
biz şehir dışından geliyoruz ondan canım rapor alicaz ona gore fikir olsun diye sordumCanim ben pazartesi gittim çarşamba gittim yanı bugün birde cuma gidecem cuma gun catlatmayi yapip cumartesi gel toplayalim diyecek yada cumartesi catlatma yapip pazar toplayacak yani cuma belli olacak...ben ileri dönük birsey sormuyorum doktora...elinden geleni yapıyor lar cok fazla sorgulamakta istemiyorum...inşallah hayirli olur hem
Canim bende afyondan gelip gidiyorum baya zor oldu benim içinbiz şehir dışından geliyoruz ondan canım rapor alicaz ona gore fikir olsun diye sordum
Amin canim. bizde öğretmeniz. izin almak çok sıkıntı oluyor rapor lalim diyoruz sürekli gidip gelemeyiz diyeCanim bende afyondan gelip gidiyorum baya zor oldu benim içinbirde ucretli ogretmenlik yapiyorum... ...allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...bir kac gündür cok gerildim ama..hayirlisi inşallah hepimiz icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?