- 10 Ekim 2013
- 31
- 5
- 18
- 35
amin canım insallahRabbim evlat hasretiyle yanan kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Iyi aksamlar.
amin canım insallah rabbim herkeze nasip etsinMerhaba arkadaş lar dün transferim oldu...süreç yorucu oldu ama şükür iyi bir şekilde bitti...insallah 12 gün sonrada test günü de rabbim yuzumuzu guldurur...
bu arada novafertil i hakkinda tereddüt u olan arkadaslar icin ben hiç sıkıntı yasamadim tavsiye ederim...hatta transfer günü ben çok kötüydum...o anda beni bir teselli edişi vardi....kendimi sünnet çocuğu gibi hissettim...dokturum dilek hanim ise ellerimden tuttu sarıldı rahatlatti...en önemli si herkes birbirine dua ediyor...allah ebeden razi olsun...rabbbim herkese nasip etsin...inşallah sonucta güzel olur...
Cnm allah kucagina almayi da nasip etsin... dilek hanim tüp bebek te cok iyi biri ama gebelik takibi konusunda bir bilgim yok...git bir görüş kendisi ile memnun kalirsan devam edersin...Arkadaslar yardim edin neolur ben istanbulda tüp bebek tedavisi gordum 4.denememde hamile kaldim daha yeni hamileyim konyaliyim konyada tüp bebek gebeligi takip edecek iyi bir doktor ariyorum biliyosunuz ki zor elde ediyoruz bebegimizi onun icin dilek hanim nasil sadece gebelik takibi yapacak kizilay hastanesine mustafa beye gittim memnun kalmadim pek istanbuldaki doktorum cok iyi suanda yolculuk yasak o yuzden sehir disina cikamiyorum arkadaslar lutfen yardim edin bana
Cok saol canim cevap verdigin icin peki hastasi hamile kalirsa galiba gebelik takibini dilek hanim yapiyo ya enazinda tup bebek konusunda bilgili bende istiyorum bilgisi olan birisi ilgilensin normal kadin dogumcular pek anlamiyor konyada adam akilli kadin dogumcu bulmadim yaaCnm allah kucagina almayi da nasip etsin... dilek hanim tüp bebek te cok iyi biri ama gebelik takibi konusunda bir bilgim yok...git bir görüş kendisi ile memnun kalirsan devam edersin...
Cok saol canim cevap verdigin icin peki hastasi hamile kalirsa galiba gebelik takibini dilek hanim yapiyo ya enazinda tup bebek konusunda bilgili bende istiyorum bilgisi olan birisi ilgilensin normal kadin dogumcular pek anlamiyor konyada adam akilli kad
in dogumcu bulmadim yaa[/QUOTE
ne demek cnm ben tedavi aşamasında yim onun için gebelik takibini bilemiyorum ama dedigim gibi tüp bebekte başarılı hatta ilgili biri...bence git görüş kafana yatarsa devam edersin...
Cnm sagolasin rabbim isteyen herkese nasip etsin...inan o konuda hic bilgim yok...ama merkezi telefonla arayip sor ücret bilgisi veriyorlar...hatta doktorla bile konusturuyorlar telefonla...ben gitmeden önce ilk telefonla gorusmustum...hakkinda hayirlisi olsun arkadaşımSaol canim allah razi olsun cevabin icin ücret ne kadar bir bilgin warmi bide dogumu nerde yaptiriyo biliyorum cok soru sordum ama rabbim ins.seninde güzel haberlerini almaya nasip eder ins.tedavin pozitifle sonuclanir
Canim gozun aydin insAllah gule gule kucagina alirsinSaol canim allah razi olsun cevabin icin ücret ne kadar bir bilgin warmi bide dogumu nerde yaptiriyo biliyorum cok soru sordum ama rabbim ins.seninde güzel haberlerini almaya nasip eder ins.tedavin pozitifle sonuclanir
Saol canim allah razi olsun walla okadar cok yardimci oldun ki peki sen dogumu nerde yaptin canim walla okadar tedirginim ki doktor bulmadim diyeCanim gozun aydin insAllah gule gule kucagina alirsin
Gebelik takibine gelince dilek hanimi bilmiyorum fakat ali sami beyin cok iyi bi gebelik takibi yapan doktor olduguni biliyorom ben onun hastasiyim rabbime sukurler olsun ikizlere hsmileyim ve ben tedavideyken surekli hamile bayanlar gelip dogum icin konusuyorlardi
Ama pahali ucretleri ben ilk 5 ay turkiyedeydim ve merkezde takibim yapiliyordu muayene ucreti 200 tl idi merkezdeki doktorlar medline ile anlasmali merkez
Bide sey var medlinede tulin diye bi doktor soyadini hatirlamiyorum ama gercekten adini cok duydugum bi doktor zaten dilek hanim kanamam olunca haftasonu diye tulin hsnima yonlendirdi gittim cok ilgili ve alakali gebelik takibi icin cok onerilen bi doktor
Umarim yardimci olabilmisimdir
merhaba canım hayırlı olsun inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Bende novafertilde tüp bebek yaptırdım 2.de tuttu bende çok araştırmıştım şimdi medicana da Narin Türkmen e gidiyorum fena değil memnunum şimdilik ama ćok hastası var.Arkadaslar yardim edin neolur ben istanbulda tüp bebek tedavisi gordum 4.denememde hamile kaldim daha yeni hamileyim konyaliyim konyada tüp bebek gebeligi takip edecek iyi bir doktor ariyorum biliyosunuz ki zor elde ediyoruz bebegimizi onun icin dilek hanim nasil sadece gebelik takibi yapacak kizilay hastanesine mustafa beye gittim memnun kalmadim pek istanbuldaki doktorum cok iyi suanda yolculuk yasak o yuzden sehir disina cikamiyorum arkadaslar lutfen yardim edin bana
Nasil memnunmusun canim biliyosun bizim bebekler zor geldiginden biraz daha kiymetli canim bide her kadin dogumcu tüp bebek gebelikten anlamiyor gecen kizilayda mustafa beye gittim bana ilaclari birak falan dedi kendi doktorumu aradim hayir olmaz oyle sey mi olur dedi bide canim sana bisey sorcam sen neden novafertilde devam etmedin gebelik takibine kusura bakma canim cok soru sordum amamerhaba canım hayırlı olsun inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Bende novafertilde tüp bebek yaptırdım 2.de tuttu bende çok araştırmıştım şimdi medicana da Narin Türkmen e gidiyorum fena değil memnunum şimdilik ama ćok hastası var.
Evet canım memnunum doktorumdan medicanada tüp bebek yapıldığı için gebelik takibini de yapıyorlar. Novafertil de acil yok ilk denememde dış gebelik oldu ve gece iç kanamadan medline hastanesine kaldırıldım Allah razi olsun Ali sami beyden amaliyatıma geldi ve ben dilek hanımın hastasıydım birde ben bayan doktor istedim erkek doktora insan herşeyi soramıyor. Novafertil de muayene ücreti 200 doğum da 1500 ilaç veriyorlar gidip aile hekimene yazdırıyoruz felan ondan dolayı tam teşekküllü bir hastane olsun istedim.Nasil memnunmusun canim biliyosun bizim bebekler zor geldiginden biraz daha kiymetli canim bide her kadin dogumcu tüp bebek gebelikten anlamiyor gecen kizilayda mustafa beye gittim bana ilaclari birak falan dedi kendi doktorumu aradim hayir olmaz oyle sey mi olur dedi bide canim sana bisey sorcam sen neden novafertilde devam etmedin gebelik takibine kusura bakma canim cok soru sordum ama
Canim allah razi olsun senden sorularima cevap weriyosun bende medicana dusunuyorum orda bir bayan doktor warmis tup bebek uzmani ona gitmeyi dusunuyorum sonucta tup bebek gebeliktende anlar diye umuyorum adini simdi tam hatirlamiyorum senin gittigin doktor iyi dediler ama kalabalikmis korkuyorum kalabalik olursa cok ilgilenemez diyeEvet canım memnunum doktorumdan medicanada tüp bebek yapıldığı için gebelik takibini de yapıyorlar. Novafertil de acil yok ilk denememde dış gebelik oldu ve gece iç kanamadan medline hastanesine kaldırıldım Allah razi olsun Ali sami beyden amaliyatıma geldi ve ben dilek hanımın hastasıydım birde ben bayan doktor istedim erkek doktora insan herşeyi soramıyor. Novafertil de muayene ücreti 200 doğum da 1500 ilaç veriyorlar gidip aile hekimene yazdırıyoruz felan ondan dolayı tam teşekküllü bir hastane olsun istedim.
Bende ilk gittiğimde medicananın tüp bebek doktoruna gittim o bize narin hanımı önerdi kızılaydaki jule esen medicanaya gelmiş o ilgilenir belki. Canım kaç haflık hamilesin.Canim allah razi olsun senden sorularima cevap weriyosun bende medicana dusunuyorum orda bir bayan doktor warmis tup bebek uzmani ona gitmeyi dusunuyorum sonucta tup bebek gebeliktende anlar diye umuyorum adini simdi tam hatirlamiyorum senin gittigin doktor iyi dediler ama kalabalikmis korkuyorum kalabalik olursa cok ilgilenemez diye
Canim biz sormuştuk 1950 tl demişti murat bey sadece transfer ucretiucretli alınır dedi tabi yine ilaçlar var birkaç rahim hazırlamak için ama çok değilArkadaşlar novafertilde dondurulmus transferi yaptiran var mi??? Maddiyat kismi ne kadar ve süreç nasil işliyor bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?