Günaydın canım mutlu sabahlar. Yeme İçme konusunda pek dikkat etmedim ama ilaçlardan mı neden aşırı kilo almıştım bilyorsun verdikleri ilaçlar hep hormon bir de insanı çok duygusal yapıyor.
bigünaydın kızlar cumartesi günü başladık tedavimize doktorumuz ali sami bey , ben de pko var doktorum ultrasonda bakarken eşinde sperm kalitesi iyi çıkarsa klomenle hamile kalabilecek seviyedesin dedi. eşimin sperm sayısı normalden düşük çıkınca tüp bebek dedi. ganol iğne ile başladık. pınar hanım tarif etti iğneleri , eşim vuruyor. çarşamba günü tekrar gideceğiz.11 .00 da. 25 yaşımdayım kimseye bişey soramıyorum 1.5 yıllık evliyiz. çalışıyorum masabaşı işim. bana önerileriniz nedir. deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum arkadaşlar
Gonal f yi yumurtaları çoğaltmak için kullanıyorlar. Yumurtaların istedikleri kadar büyüdüğü zaman yumurta çatlatma iğnesini yapacaksın sonrada yumurtalarını toplayacaklar bol bol dua et inşallah çalışman senin için iyi olur bence kafana fazla takma bende çok araştırmıştım.hayırlı sabahlar canım , ben de daha ilk göbek iğnemi vurunuyorum. aynı zaman da muhasebeciyim çalışıyorum acaba işe ara versem mi ? sordum gerek yok dediler. birde canım bi sorum daha var. bu ganol iğne ne için kullanıyoruz şuan
bi
merhaba canım alı sami bey gercekten iyi bi secım ben ikincidenememde hamile kaldım ve dr ali sami bey su an yedi bucuk ikiz hamileyim dr cok memnunum ama tedavide en öneli olan takıntı yapma ve hayırlısını dile
bizde sikıntı eşimdeydi sperm sayısı ve hareketi düşüktü o yuzden canım cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkeze nasip etsininşAllah cnm . inşAllah bende aranıza hamile olarak katılırım. sizin rahatsızlığınız neydi , yaşınız kaç
bence gayet güzel benim ilk tedavide 3 tane toplanmıstıArkadaslar cumartesi gunu ali sami hocam bakti iyi dedi yine. Cumartesi aksam yum catlatma ignesini vurduk. Dun yumurtalarim toplandi. 6 adet toplanmis. Sizce nasil. Bu süreçte onerileriniz varmi arkadaslar
canım öncelikle geçmiş olsun gonal f yi kaç gün vurundun merak ettim sonucun iyi zaten sana şimdilik 1- 2 tane emriyo Yeterli inşallah ilk deneme de tutar. Benden 29 tane yumurta toplamışlardı 6 tanesini dondurduk ve 1 tanesi nasip oldu inşallah. Bende bugün cinsiyetini öğrendim kız mış.Arkadaslar cumartesi gunu ali sami hocam bakti iyi dedi yine. Cumartesi aksam yum catlatma ignesini vurduk. Dun yumurtalarim toplandi. 6 adet toplanmis. Sizce nasil. Bu süreçte onerileriniz varmi arkadaslar
Ayyy masAllah yha :) rabbim bizede her isteyenede nasip eder. Ganol f yi 7 gun kullandim cnm.canım öncelikle geçmiş olsun gonal f yi kaç gün vurundun merak ettim sonucun iyi zaten sana şimdilik 1- 2 tane emriyo Yeterli inşallah ilk deneme de tutar. Benden 29 tane yumurta toplamışlardı 6 tanesini dondurduk ve 1 tanesi nasip oldu inşallah. Bende bugün cinsiyetini öğrendim kız mış.
masallah rabbim hayırlısı ıle kucamıza almayı nasip etsin benim ikiz biri kız bir rabbim olmayan isteyen herkeze versincanım öncelikle geçmiş olsun gonal f yi kaç gün vurundun merak ettim sonucun iyi zaten sana şimdilik 1- 2 tane emriyo Yeterli inşallah ilk deneme de tutar. Benden 29 tane yumurta toplamışlardı 6 tanesini dondurduk ve 1 tanesi nasip oldu inşallah. Bende bi erkek ugün cinsiyetini öğrendim kız mış.
Amiiin canım Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu inşallah sende mutlu haber alırsın. Sana tavsiyem namazını kıl ve bol dua et inşallah fazlada yatma ben fazla yatmadım ama yemek felan yapmadım ilk 3 gün dışarı ya çıktım yemek için kahvaltı yı eşim hazırladı biraz taďınıçıkar pozitif düşün pozitif olsun inşallah Allah yardımcımız olsun.Canlar :) dun transferim oldu geldigimden beri sadece tuvalete kalkiyorum. Birde yemk icin yastik koyup sirtima oturma pozisyonu aliyorum. Neler yapayim var mi bi oneriniz
Amiiin canım Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu inşallah sende mutlu haber alırsın. Sana tavsiyem namazını kıl ve bol dua et inşallah fazlada yatma ben fazla yatmadım ama yemek felan yapmadım ilk 3 gün dışarı ya çıktım yemek için kahvaltı yı eşim hazırladı biraz taďınıçıkar pozitif düşün pozitif olsun inşallah Allah yardımcımız olsun.
Amiiin canım Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu inşallah sende mutlu haber alırsın. Sana tavsiyem namazını kıl ve bol dua et inşallah fazlada yatma ben fazla yatmadım ama yemek felan yapmadım ilk 3 gün dışarı ya çıktım yemek için kahvaltı yı eşim hazırladı biraz taďınıçıkar pozitif düşün pozitif olsun inşallah Allah yardımcımız olsun.
3 gün yattım ama namazı ayakta kıldım her namazın arkasından çok ça dua ettim. Ilk tedavide oturarak kıldım hiçbir iş yapmadım tutmuştu ama dış gebelik olmuştu. Bende bu sefer yatmadım. Çok şükür çok iyi geçti bende hiçbir şey hissetmedim öyle düşünme canım iyi düşün bol bol dua et.Cok heycanliyim cnm. Namazı oturarak mi kildin. Sanki icimde yokmus gibi bu hisss kapildim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?