- 10 Ekim 2013
- 31
- 5
- 18
- 35
Merhaba canım ben novafertilde hamile kaldım ama kontrol lerimi orda yaptırmadim ücret 200 tl idi. Birde acil yok medlina ile anlaşmalı oraya gideceksin doğumda orada olacak. Ben çok araştırmıştım ve medicanaya da dr. Narin Türkmen e gittim çok iyi bir dr yanında birde çoookkk iyi bir ebe var Emel ay harika insanlar doğum eğitim leri verlyorlar istersen suda doğum bile var doğumda ten tene temasa çok önem veriyorlar bence bi araştır faceden bakabilirsin. Ben çok memnun kaldım. Benim sezeryan oldu ten tene temas oldu harikaydı.kızlar novafertide hamile kalıp kontroller için devam eden varmı nekadar ücret alıyorlar
novafertilden memnunum ilgi çok iyi.sıra beklemiyorsunuz.imkanları çok.doktorum ali sami gürbüz tavsiye ederim.diğer doktorlar da iyi.misafirhanesi de var ücretsiz.sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim.sizin sııntınız neydi.slm arkadaslar,
benim sorum olacakti sizlere eger yardimci olursaniz sevinirim. ben yurtdisinda yasiyorum ve 2 kez tup bebek tadavisi yaptik ver her ikiside olumsuz sonuclandi. gecen sene eylul ayinda de istanbula gittik ve ordada tedavi gorduk ama embriolar hastalikli cikinca yerlestirme yapilmadi. ve simdi tekrar denemek istiyoruz konyada, ama hastaneler hakkinda bir bilgimiz olmadigi icin sizlere sormak istedim. hangi hastaneye gidebiliz hangi hataneyi tavsiye edersiniz bana.
simdiden tesekkurler.
novafertilden memnunum ilgi çok iyi.sıra beklemiyorsunuz.imkanları çok.doktorum ali sami gürbüz tavsiye ederim.diğer doktorlar da iyi.misafirhanesi de var ücretsiz.sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim.sizin sııntınız neydi.
daha iyi o zaman bence vakit kaybetmeden tedaviye başlayın derim.tüpleriniz açıksa önce aşılama falan denerler zaten.ama yaş çok önemli.35 altına iyi diyorlar.novafertili düşünürseniz ilk muayeneler ücretsiz.hayırlısı hakkımızda...tesekkurler tavsiyeniz icin. bizde ikimizde de sorun yok dediler.
daha iyi o zaman bence vakit kaybetmeden tedaviye başlayın derim.tüpleriniz açıksa önce aşılama falan denerler zaten.ama yaş çok önemli.35 altına iyi diyorlar.novafertili düşünürseniz ilk muayeneler ücretsiz.hayırlısı hakkımızda...
amin inşallah.ben de ramazandan sonra tekrar gideceğim inşallah.hayırlısı olsun hakkımızdaevet bende vakit kaybetmek istemiyorum yasim geciyor. yazin izine geldigimizde yaptirmak istiyorum. asilamayida denemistik onunla da tutmadi ondan sonra tup bebek tedavisini yaptilar zaten. insaallah rabbim butun evlat isteyenlerin dualarini kabul eder, hakkimizda hayirlisini verir.
amin inşallah.ben de ramazandan sonra tekrar gideceğim inşallah.hayırlısı olsun hakkımızda
benim rezerv çok az.yaş 28.yumurta ya gelişmiyor, ya erken çatlıyor ya boş çıkıyor.ama yılmıyorum.hayırlısı artık...bende oyle dusunmustum zaten ramazandan sonra diye. sizin sorunuz neydi.
merhaba ben sami beyin hastasıyım.merkezdeki tedaviler güzel.sıra beklemiyorsunuz fazla.benim 1 tedavim oldu ama iptal oldu.rezerv düşük.ben de 28 yaşındayım.sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olurum.gelişmelerden haberdar edin.Rabbim yardımcınız olsun...MERHABA ARKADAŞLAR.BENDE ÇİKOLATA KİSTİ VAR 4 AYDIR GEÇİCİ MENEPOZ GÖRÜYORDUM.ADET OLDUM 2. GÜNÜ DOKTORA GİTTİM DOKTORUM FUAT ALİ BEY FAKAT ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞU İÇİN ALİ SAMİ BEYE GÖRÜNDÜM.TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ KİSTLERİM KÜÇÜLMÜŞ.DÜN YUMURTA BÜYÜTME İĞNELERİNE BAŞLADM.GONALF HER AKŞAM 8 DE VURULUYORUM 25 MG.SİZCE NASIL BURADAKİ TEDAVİLER İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇ ALIRIM.25 YAŞINDAYIM EŞİMDE SORUN YOK, İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZ. RABBİM YARDIM EDER İNŞALLAH.
inşallah güzel sayıda ve kalitede gelişmiştir.isminiz tuğba mı.dua edeyim isminizle...benim iğnemde bugün 4. günüm yarın sabah randevum var bakalım ne durumda ne diyecekler
doktora gittiniz mi ne dedibenim iğnemde bugün 4. günüm yarın sabah randevum var bakalım ne durumda ne diyecekler
ben varımKizlar alisami gurbuzde tedavi goren varmi
Mrb cnm ben alisamide tedavi gordum negatif sonuc aldim ama cok memnunum doktorumdan birdaha denersem yine ona giderim sen hangi asamadasin tedavideben varım
mrb cnm ben 4 kere tedavi oldum samibeyde.benim yumurta gelişmiyor bu ay tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.sizin sorununuz neydi..Mrb cnm ben alisamide tedavi gordum negatif sonuc aldim ama cok memnunum doktorumdan birdaha denersem yine ona giderim sen hangi asamadasin tedavide
Rabbim sifa versin insallah bizde cok sukur sorun yok ama RABBİM ol demeyince olmadi bende subat mart gibi tekrar gidecemmrb cnm ben 4 kere tedavi oldum samibeyde.benim yumurta gelişmiyor bu ay tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.sizin sorununuz neydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?