Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Bnm 5 yumurta toplandi 3 tanesi dollendi dr un soyledigi iyi ile ort arasiymis kalieleri sanirim buyuzden bekletmeden 3.gun yapti

ya ben başladım tüp bebeğe transfer olacaktı ama rahim duvarı hazır olmadığı için ertelendi bu sorun olurmu acaba
arkadaşımın başına benzer bir şey gelmişti. adına toplam kiryo gibi bir şey diyorlardı. Sıklıkla uygulandığını ve endişe etmemesi gerektiğini söylemişlerdi. 2 ay sonrada ilaç kullanmadan kolay bir tedaviyle embriyo transferine hazırlanıp, transferi yapılmıştı. Daha sonra mutlu son :) şimdi sarı kafalı bir oğlu var, dünya tatlısı. Darısı başımıza

ay inş ya :)

Herkese mrb. Ben 3 aşılama yaptırdım ve artık tup bebek yaptırmak istiyorum. Novafertil tup bebek merkezini telefonla aradım ama fiyat bilgisi vermediler. Acaba fiyat bilgisi verebilir misiniz? Ilaç haric diger islemler icin merkeze ne kadar odediniz acaba? Bir de ilaç fiyatının hepsini ödediniz eczaneye yoksa belli bir yüzdesini mi? Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Ozelde de bekliyorum burası sorun olursa. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Bekleyenler iyi haberler alırsınız umarım. Allah yardımcımız olsun.

mrb cnm ben orada tedavi oluyorum daha transfer olmadı ben tek tek anlatıyımki benim düştüğüm hataya düşme merkeze 4900 tl ödüyosun indirim yok yumurta toplamadan ödemen lazım sonra eşinin spermini donduracak olurlarsa 400 tl ödüyosun tabi senin yumurtanı dondururlarsada ayriyeten 400 tl veriyosun ama dondurma olmazsa ödemeye gerek yok ilaçların konusunda işte burda dikkat etmen lazım ben eğitim araştırmanın ordaki eczanelerden aldım ama hepsine fiyat sor çünkü farklı fiyat orda pazarlık yap ama ben hep ravza eczanesinden aldım araştırdım en iyi fiyat o yani sakın tek eczaneden sorup alma bu arada ilaçlarında 1500 tl civarında tutuyo özele gittiğin için devlet karşılamıyor inş herşey gönlünce olsun

Çok teşekkürler cevabın için. Yani merkeze yumurta toplama, sperm yıkama ve transfer işlemleri için 4500 ödemek gerekiyor anladığım. Embriyo/yumurta/sperm dondurma işlemleri icin ek ücret odemek gerek. Ilaclar da ayri tabi ki. Peki kac doz igne vuruluyosun gunde? Ona göre ilaç tutarım kac olur aşağı yukarı tahmin etmeye çalışayımçok tesekkler...

Canım onceki gonderime ekleme yapmayı unuttum mesajını. Şimdi ekliyorum

4900 cnm yumurta toplama transfer vs dondurma ayrı ek ücret ilk gün hem kalçadan onu hastanede yaptırdım bide göbekten yiyosun göbekten kendin yapıyosun 225 ml falan az yani ama saatini geçirmeyeceksin sonra bunlara ek bide koldan iğne başlıyosun ilaçların net fiyatını söyleyemem çünkü dozu ve miktarı kişiye göre değişir ama 1500 kesin tutar haa bu arada son anlara doğru bi ilaç yazıyo transverden sonra kullanıcaksın bunları devlet hastanesinde yazdırıp al onları devlet karsılıyo 500 tl civarında kara geçiyosun başka sormak istediğin varsa yaz ilaç faslı bitti benim ama tarnsver için bekliyorum donduruldu minklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…