Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

B
hayırlısı hadi bakalım kaç gün sürdü bugüne kadar tedavi?
Benimki biraz farklı. Şöyle ki ben temmuz ayında adetin 2 günü ignelere başladım yaklaşık 15-16 gün sonra yumurta toplandı. 3 gün sonrada elde edilen embriyolar donduruldu. Çünki ben Polikistik over liyim ve hemen transfer edilseydi muhtemelen ohss olacaktim. Yani vücudum su toplayacak ti. O yüzden Sami hoca ara verelim dedi. Ve transfer 7 ekimde rahim kalınlığı istenilen ölçülerde gelince yapıldı. Bakalım hayırlısı ile yarın hersey belli olacak.

Malesef kızlar 3. Denemede hüsran. 11. Gün 5 küsür bişey çıkmış. Muhtemelen tutunmaya çalışmış ama olmamış. Umutlar sonraki denemeye. Herşey çok güzel de olsa Allah ol demeyince olmuyor. Hikmetinden sual olunmaz.

Vakti gelmemiş demek ki. Instagram kullanıyor musunuz, ebruzulfikaroglu takip etmenizi öneririm 8. denemesinde 2.çocuğu Naz oldu. Kendisi de jinekolog Ebru hn. görüşmek üzere.

Vakti gelmemiş demek ki. Instagram kullanıyor musunuz, ebruzulfikaroglu takip etmenizi öneririm 8. denemesinde 2.çocuğu Naz oldu. Kendisi de jinekolog Ebru hn. görüşmek üzere.

Biliyorum ebru hanımı. Çok tatlı naz. Son denemesinde genetik test yaptirmış ve naz a hamile kalmış. Hepimiz hakkında hayırlısı

Novafertil özellikle bayan doktorları hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Şu anda buraya gitmeyi planlıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Evleneli 10 ay oldu, erken mi sizce gitmek için?

Bende bahar döneminde burada tüp bebek denedik ama olmadı.tekrar denemek istiyoruz ama burası mı olsun kararsızım.benim kalan yumurtalarımı dr.um dondurmamıştı ve bize hiç bilgi verilmeden sormadan.bu bizi biraz üzdü açıkçası.buradaki psikologta ücretsiz deniyor ama bi şekilde şu tedavi bu tedavi derken para alıyor.

Doktorunuz kimdi acaba?

arkadaslar bende bu ay novafertılde tüp bebek denedim.bir yumurta toplanabildi diğerleri kiste dönüşmüş.bugün embriyolog onunda yavas geliştiğini söyledi.sanırım transfer iptal edilecek.cok üzgünüm.

Canım pes etme, inşallah olur. Olmazsa tekrar denersiniz. Allah yardımcınız olsun.

arkadaslar bende bu ay novafertılde tüp bebek denedim.bir yumurta toplanabildi diğerleri kiste dönüşmüş.bugün embriyolog onunda yavas geliştiğini söyledi.sanırım transfer iptal edilecek.cok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…