- 17 Mayıs 2014
- 10
- 0
- 36
novafertilde uygulanıyorKonya'da microchip yöntemi uygulayan bir merkez var mı ?
Sağol canım.. İlk tedaviye başlarken Ali sami bey hormonları falan isteyip ona göre değerlendiriyor değilmi? Benim e2 geçen ay 106 çıktı yüksekmiş.. Acaba onları falan değerlendiriyormu..İlk görüşme ücretsiz. Merak ettiğiniz sorularınıza yardımcı olabilirim. Ben de orda yaptırdım. Şu anda 37 haftalik bi anne adayıyım. Rabbim şu mübarek Ramazan ayında tüm isteyen kullara nasip etsin
özellikle fsh bakıyor hepsine de bakıyor ama en önemlisi fah zaten...Sağol canım.. İlk tedaviye başlarken Ali sami bey hormonları falan isteyip ona göre değerlendiriyor değilmi? Benim e2 geçen ay 106 çıktı yüksekmiş.. Acaba onları falan değerlendiriyormu..
Fsh 7 ama e2 106 çıkmış.. Bazı doktorlar o yüksek olunca başlamıyormuş tedaviye.. Ona bakmazmı acabaözellikle fsh bakıyor hepsine de bakıyor ama en önemlisi fah zaten...
fsh düşmesinin nedeni e2 yükselip baskılıyor onu.evt bazı doktorlar başlamıyor ama sam bey başlıyor.benim de bir kere fsh 7 e2 112 çıkmıştı geçen yıl.başladı toplama oldu ama yumurta boş çıktı.ama e2 yüksek iken hamile kalan da var.o bilinmiyor.kafanıza takmayın fazla stres bize daha çok zarar verir.sizin sıkıntınız neydi?yumurta rezervim düşük benim. biz de cumartesi tedaviye başladık.inşallah güzel sonuç alırız bu sefer...Fsh 7 ama e2 106 çıkmış.. Bazı doktorlar o yüksek olunca başlamıyormuş tedaviye.. Ona bakmazmı acaba
İlk gün merkezde istiyor değilmi tahlili dışarda yaptırmıyoruz tedavinin içinde yani..
fsh düşmesinin nedeni e2 yükselip baskılıyor onu.evt bazı doktorlar başlamıyor ama sam bey başlıyor.benim de bir kere fsh 7 e2 112 çıkmıştı geçen yıl.başladı toplama oldu ama yumurta boş çıktı.ama e2 yüksek iken hamile kalan da var.o bilinmiyor.kafanıza takmayın fazla stres bize daha çok zarar verir.sizin sıkıntınız neydi?yumurta rezervim düşük benim. biz de cumartesi tedaviye başladık.inşallah güzel sonuç alırız bu sefer...
sami bey her ay baktırır hormonlara.dediğim gibi fsh daha önemli.bu ay daha iyi olur sonuçlarınız inşallah...Ben tek gen hastalığı taşıyıcısıyım eşimde.. Sağlıklı bir çocuğumuz olsun diye tüp bebek yaptırıyoruz.. Yumurtada vs.. Bir sıkıntım yoktu e2 niye böyle çıktı onu anlamadım.. Ali sami bey bu ay tedaviye başlarken tekrar baktırırsa sıkıntı yok.. Önemlimi o kadar onuda bilmiyorum.. İnşallah hepimizin yüzü güler
Cnm benim kendi doktorum hazırladı yumurta toplama gününe kadar. Ali Sami bey ne yapıyor bilmiyorum. Konya dışında ikamet ettiğim için kendi doktorum ve Ali Sami bey irtibatta idiler.Sağol canım.. İlk tedaviye başlarken Ali sami bey hormonları falan isteyip ona göre değerlendiriyor değilmi? Benim e2 geçen ay 106 çıktı yüksekmiş.. Acaba onları falan değerlendiriyormu..
Novafertilde var demişler kendileri de var olduğunu iddia ediyorlar ama mikro çip fln yok cnm yapmıyorlar sen gidip istediğinde de sana bin dereden su getirip mikro çip fln yapmıcaklar artık yapmayı mı bilemiyorlar yoksa yokta var gibi mi gösteriyorlar neden bilemicem ama en son yapılmadığını göreceksin zaten boşuna uğraşma derimKonya'da microchip yöntemi uygulayan bir merkez var mı ?
Dilek İncesu ya sakın ama sakın gitme derim ben yaptım iki kere aynı hatayı ilkinde hadi kısmet değilmiş dedim ikincide göz göre göre yanlış tedavi uyguladı iki yumurtamı erken çatlattı fln fln daha çoook şey yazarım sadece güler yüzle bitmiyor ne yazık bu işler ben o merkezde üç deneme yaptım ilkini Fuat Ali hocayla kızım oldu bitane iki ve üç kimyasal oldu niye Fuat Ali hocayla devam etmedin dersen salaklık işte nasılsa aynı merkez aynı tedavi bu sefer kadın olsun rahat ederim dedim ama hata ettim ha dördüncü denemeyi bu merkezle yaparmıyım hayır direk İstanbul düşünüyorum artık ne sorsak kaderde varsa olur diyen kişilerle çalışmak istemiyorum elbette kader de varsa olacak biz bunu bilmiyormuyuz ama o kadar para verip iğne ilaç maddi manevi yıpranıp sorduğumuz her soruya bunlara takılmayın kısmetse olur diye cevap veren bir ekiple daha çok stres oluyorsunuz yazık emeğinize derim Allah yardımcınız olsunArkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.tup bebek tedavisi için 2 doktor arasında kaldım biri necati ozcimen konya medicana hastanesi diğeri ise dilek İncesu sizce hangisine gitmeliyim
Bu gün başladık görüştük 4600 tl +1400 tl ilaçlar tutar denildi. İlaçları almadım daha eczaneden.Kızlar tup bebek için novofertılde ne kadar ucret odedınız
merhaba karar verdiniz mi acaba bende necati özcimeni düsünüyorum sizin tedaviniz ne durumda eger necati beyle devam ettiyseniz bilgi verir misiniz..Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.tup bebek tedavisi için 2 doktor arasında kaldım biri necati ozcimen konya medicana hastanesi diğeri ise dilek İncesu sizce hangisine gitmeliyim
Biz Ali Sami Hoca ile başladık bu yolculuğa şimdilik herşey normal. Ben neredeyse 4 yıllık süreçte pek çok dr. ve merkezle görüştüm. neden 4 yıl gezdiniz derseniz eşim bu konuda son derece kararlıydı ,istemiyordu ama ben ümidimi hiçbir zaman kaybetmeden her yıl ya da belli aralıklarla hem kontrol hemde bir umut gittim. Bu ay eşimle konuştum yaşımdan dolayı sona geldiğimizi belirttim ve karar verdik. Neden Novafertil ,en önemlisi ben burada iyi hissediyorum, merkezde bu işten başka bir iş yapılmıyor,dolayısıyla bu merkezde çalışanların pek çok sıkıntı konusunda tecrübeli olduklarını düşünüyorum . Sonuç ama olumlu olur ama olumsuz iki defa deneyeceğim Allah izin verirse. Vakit buldukça formda yazacağım gelişmeleri.Bu gün başladık görüştük 4600 tl +1400 tl ilaçlar tutar denildi. İlaçları almadım daha eczaneden.
Biz Ali Sami Hoca ile başladık bu yolculuğa şimdilik herşey normal. Ben neredeyse 4 yıllık süreçte pek çok dr. ve merkezle görüştüm. neden 4 yıl gezdiniz derseniz eşim bu konuda son derece kararlıydı ,istemiyordu ama ben ümidimi hiçbir zaman kaybetmeden her yıl ya da belli aralıklarla hem kontrol hemde bir umut gittim. Bu ay eşimle konuştum yaşımdan dolayı sona geldiğimizi belirttim ve karar verdik. Neden Novafertil ,en önemlisi ben burada iyi hissediyorum, merkezde bu işten başka bir iş yapılmıyor,dolayısıyla bu merkezde çalışanların pek çok sıkıntı konusunda tecrübeli olduklarını düşünüyorum . Sonuç ama olumlu olur ama olumsuz iki defa deneyeceğim Allah izin verirse. Vakit buldukça formda yazacağım gelişmeleri.
Rahatım,azıcık heyecan var ama mutluyum,umutluyum...Herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?